שרשור הכירות

היכרות

שמי מיטל ואני בת 34 אמא לשתי בנות קטנות הגדולה בת 4 הקטנה שנה וחצי בעלי ניפטר שבועיים אחרי יום הולדת 40 זה קרה בפתאומיות מוחלטת תוך שבוע אתחיל וניגמר באופן בלתי צפוי אתחיל ובאופן בלתי צפוי ניגנר מאחר ואמרו לי שהוא לא בסכנת חיים ומאז קרו כל מיני תרגדיות נוספות במשפחה ואני צריכה להיראות חזקה כדי שלא הוסיף להם עוד דאגה ועכשיו אני מבינה שאנחנו לא מישפחה כל כך גדולה כמו שחשבתי כי יאני מרגישה ממש לבד כל אחד בחים שלו ואן הרבה עזרה גם לא מעיזה ממש לבקש לכן אני מיתפרקת לרוב פה יודעת שכאן מבינים אותי

kampf

New member
היי לכם....שמי שגב אלמן כ3.5 שנים

חבר בפורום כבר מהשבעה, פה מצאתי בית חם מבין ועוזר. בעל מפעל לרהיטים(הקו המעוצב) יש לי שלושה ילדים נועה בת 14 עדי בת 11 ועומר ..... היום בן 4 בדיוק
. אשתי נפטרה אחרי 10 ימים לאחר שלקתה בתסמונת גיליאן-ברה( http://www.kidspedia.co.il/mamar.asp?id=141) . ו....אוהב אתכם מאד

מיק41

New member
היכרות

שמי מיכל בת 43 עם 3 ילדים בני 17, 14, וכמעט כמעט בן 9 (עוד 10 ימים). אלמנה5 שנים. בעלי נפטר ממלנומה בעין...... הרוב מכירים אותי....(ועדת חברה
)

אנו מתפקדים

אישי היקר נפטר לפני כחודש מסרטן רק בן 53. אני בת 47 ושלושה ילדים בני 23.19.13 מקבלת חיזוקים בפורום הנ"ל. אוהבת ומחזקת את כולם.

baz1955

New member
מפקד הכרות../images/Emo13.gif

שלום לכולם שמי ציון בן 55 אשתי נפטרה לפני כ - 11 חודשים . תודה לכל חברי הפורום על השיתוף והתמיכה.

r o n n i 4 2

New member
היכרות

שלום לכולם. שמי רוני בן 48 ואלמן מזה כ-4.5 שנים. אב לשתי בנות - 18 + 15.5 שנים. אחד הותיקים בפורום, אך יחד-עם-זה אחד הסמויים בו... הרבה טלטלות עברתי מאז פטירת אשתי (שהתאבדה), אך כיום הנני במגמה של שיקום חיי, עובד קשה ומנהל זוגיות חדשה (פרק ב').

rrr66

New member
גם אני כאן...

בת 38 אלמנה תשעה חודשים - בעלי נרצח כשניסה להפריד בקטטה (בעסק), אמא לשני ילדים , הגדול בן שלוש(עוד מעט), והקטן בן תשעה חודשים קרן

24ר

New member
קרן היקרה

איך את מסתדרת עם שנים כל כך קטנים?

ערב טוב,

בת 37 אמא ל-2 בנות בת 5 ו - 7 ולצערי נוסף לי עוד תואר אלמנה מזה 10 חודשים99. בעלי יפה התואר גם מבפנים וגם מבחוץ היה בן 37 במותו עוד לא התחלנו את החיים וזה שם למעלה לקח לי אותו. קוראת המון בפורום שואבת את כוחי מהוותיקות. קשה לי לקרוא את החדשים כי זה תמיד מחזיר אותי חזרה לאותו היום בו הוא נשם את נשמתו האחרונה. מנסה לשקם את חיי לאט לאט לאט אבל בסוף לא תיהיה ברירה ואני אעמוד על הרגליים והוכיח לי ולכולם בעזרתו של בעלי מלמעלה שהצלחתי...

עכשיו אני....../images/Emo9.gif

מיכל בת 47 אמא ל 2 מקסימים בן 21 ובת 18, בעלי נפטר בפתאומיות, לפני 15 שנים מדום לב, כשילדיי היו בני כמעט 6 וכמעט 3... בחיים שלי, האלמנות היא, "עיסוק צדדי". חיי סובבים בעיקר סביב סיון, שהיא ילדה עם צרכים מיוחדים++, ובזכותה, אני מנהלת כאן בפרדס, את פורום "הורים לילדים עם מחלות". ממרום נסיוני יכולה לומר, שבהחלט לומדים לחיות לצד הכאב, החיים נבנים מחדש, אחרת... לומדים מחדש לחיות, להתארגן, ואפילו לבלות ולשמוח..... התהליך ארוך וקצת שונה אצל כל אחד, אבל בסופו של דבר אפשר להרים את הראש. אה כן... אני עובדת גם, מאחורי הקלעים, של צוות ההווי והבידור של הפורום - מיכל ושגב היקרים

אין שם19

New member
גם אני פה

אין שם 19 בעצם יש שם אבל מעדיף להשאר ככה בן 30 וקצת אבאמא לשתי ילדים מקסימים מתמודד עם המצב 24 שעות ביממה כפול 7 ימים כבר שנה וחצי |

חוויה3X

New member
גם אני פה.....

אלמנה + 3 (בן 7.5, בן 5.5 ובת שנולדה 7.5 חודשים לאחר שבעלי נפטר - כיום בת שנה וחודשיים) בעלי נפטר לפני קרוב לשנתיים - ח"י ימים לפני יום הולדתו ה- 35. היה חולה אפילפסיה כ- 15 שנה. עבר התקף אפילפטי שלכאורה היה נראה "רגיל" אך הוא לא התעורר ממנו. נפטר לאחר כ- 10 ימים של אשפוז במצב "צמח". מודה כל יום לבורא עולם שלא נשארתי נשואה ל"עציץ" (כנראה שיחד עם ההתקף עבר סוג של דום לב/הפרעת קצב) התחלתי להבין מה קרה לי רק לאחר שחזרתי מחופשת לידה ארוכה של 7 חודשים (שנה ו- 4 חודשים לאחר שבעלי נפטר) שאז בעצם חזרתי באמת לשיגרה.... הגעתי לפורום בזכות צילה בוקי
אותה הכרתי בקבוצת תמיכה של הביטוח הלאומי
חגגתי יום הולדת 33 השבוע (עברי - כ"ד חשון, לועזי - 4.11) לבד.... חיה את החיים, ממשיכה הלאה. מאמינה שהכל זה מלמעלה.....ולא תמיד מאמינה שאני זו ה"אלמנה"....
מקווה לפתוח דף חדש בחיי עבורי ועבור ילדי(מתחילה בקטנה - שינוי מקום עבודה....) תודה לכולכם על ההקשבה, התמיכה, ההבנה וזה שאתם פה בשעות לא שגרתיות.....

2א מאה2ה

New member
מזל ../images/Emo65.gifטוב../images/Emo39.gif לך ../images/Emo171.gif

כל הכבוד לך על ההתמודדות .
שבת שלום

24ר

New member
היכרות

בת 48 אלמנה- אני שונאת את הכינוי הזה - זה 8 שבועות . יש לי שלושה בנים 11 15 17 . בעלי היקר היה כל עולמי , נפטר בפתאומיות בחדר כושר , בלי שום אזהרה מוקדמת .

זהבה1905

New member
הכרות

מחר ימלאו תשעה חודשים לפטירתו של בעלי אהובי .אני בת שישים והבית ריק פתאום. שני בני גרים מחוץ לבית הם בני 28 ,26.בנים נפלאים. ובכלל - נתברכתי - עבודתי , אני מורה לספרות ,היא עוגן וחברותי נהדרות.תודה לכם על שפתחתם כאן עולם נוסף. זהבה .

למעלה