שרשור הכירות

TheBlackParade

New member
שרשור הכירות

עשו כבר? פשו הצטרפתי לא מזמן ואני לא מכירה פה את כולם
שם: גיל: איזור בארץ: פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: מוסיקה מועדפת: מסנג'ר: אייסי: צרפו תמונה שלכם בדרך...

ילד רע 16

New member
../images/Emo13.gif

שם: עדן גיל: 16 ב- 12.7 איזור בארץ: הרצליה פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: 4,5,7,8 (בעיקר 8) מוסיקה מועדפת: אין לי מועדף מסנג'ר: במסרים אייסי: במסרים

soybelinda

New member
אני =]]

שם: טלי גיל: עוד חודש וחצי 16 =]] איזור בארץ: דרום מרכז פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: 9 מוסיקה מועדפת: הכל מסנג'ר: חסוי כרגע אייסי: 267753428

digikids

New member
היה כבר..בכל מקרה:

שם: זה חסוי ובדוי. גיל: 13 וחצי. איזור בארץ: איזור ירושלים. פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: כולם! מוסיקה מועדפת: אממ בערך הכל...חוץ ממזרחי!!! מסנג'ר: -----לומגלה
אייסי: לא מתחבר אליו בכלל...

Yarinv

New member
אני, שוב

שם: ירין גיל: 15 איזור בארץ: מרכז פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: לא זוכר כל פרק ופרק מה קרה בו מוסיקה מועדפת: ספרדית מסנג'ר: יש אבל לא נותן אייסי: אין, שונא אייסי!

dairy milk

New member
אניאני! ../images/Emo220.gif

שם: איילת
פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: פרק מס' שמונה. בגלל שיש שם מלא יובל3^$^#$%$@#
מוסיקה מועדפת: רוק ופאנק. הלהקות האהובות עליי הן שייגעצ וGood charlotte ואני אוהבת גם את יוני בלוך ועוד מלא אמנים. אני אוהבת גם פופ, אבל בקטנה, למשל את האלבום Metamorphosis של הילארי דאף. מקווה שכתבתי תאלבום נכון, קשה לכתוב תדבר הזה סעמק$%@$#23. מסנג'ר: [email protected] אייסי: 282250336 תוסיפו אותי למסן ולאייסי אנשים!!!
טוב, אני מוסיפה תתמונה הקבועה שלי לפחות עד שאני אצטלם עם התספורת החדשה

=]

שם: מתן גיל: כרגע 13, אני יהיה 14 בנובמבר. איזור בארץ: מודיעין פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: כולם. =] מוסיקה מועדפת: רוק אלטרנטיבי. מסנג'ר: [email protected] אייסי: היה, נהרס.

nofarosh11

New member
אני :]

שם: נופר :] גיל: 13.5 איזור בארץ: צפון
פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו: 5 [מאור הגבר גבר xDDD] ו-8 מוסיקה מועדפת: הכל
מסנג'ר: [email protected] אבל אני בקושי נכנסת אליו : | אייסי: 338953740- תוסיפו :] תמונה ? נההה...

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo3.gif

שם:לאה גיל:13 וקצת איזור בארץ:צפון פרק אהוב של הנ)פילים עד עכשיו:הפרק של אתמול. מוסיקה מועדפת:פופ וישראלי
. מסנג'ר:[email protected] אייסי:303708202 צרפו תמונה שלכם בדרך...[עזבו,אני לא פוטוגנית >.>]

למעלה