שרשור היכרות.

שרשור היכרות.

1. מי אתה? 2. מה אתה עושה? 3. מה אתה? 4. מאיפה אתה? 5. למה אתה? 6. מתי אתה? 7. האם אתה אוהב רכבות? 8. האם אתה שונא רכבות? 9. האם נסעת פעם ברכבת? 10. האם לא נסעת פעם ברכבת? 11. באיזה רכבת נסעת? 12. באיזה רכבת לא נסעת? זהו בערך השאלון כפי שאתם רואים הוא הוכן בקפידה ובהשקעה רבה, מקווה שנלמד הרבה יותר עלינו ועל עצמנו וכך נוכל להגיע להישגים!

faland

New member
יש אני ראשון!!!

. מי אתה? איליה... 2. מה אתה עושה? טוחן בבצפר ומקצץ עופות בעבודה... 3. מה אתה? בן אדם אבל לאחרונה אני לא כ"כ בטוח.. 4. מאיפה אתה? קנדה... far away eh? 5. למה אתה? אני יודע תשאלו את הורים שלי.... 6. מתי אתה? אני בן 16... 7. האם אתה אוהב רכבות? מאוד הם תורמות לאיזון האוכלוסיה... 8. האם אתה שונא רכבות? מאוד הם דורסות אנשים.. (נו מה תלויי על איזה צד של הכוס מיסתכלים...) 9. האם נסעת פעם ברכבת? כן פעם... יותר מענינת ותי הפעם שבה ראיצתי אנשים של דק"א אוספים מישהו בפינצטה מפסיי הרכבת... מת על רכבות (הבחור ההוא כן..) 10. האם לא נסעת פעם ברכבת? לא בחיים מה זה השלאה הזאת??? 11. באיזה רכבת נסעת? לעכו... 12. באיזה רכבת לא נסעת? בכל השאר...

שים לב בחורון

אני שאלתי אותך מתי אתה ואתה בתומך רשמת שאתה בן 16 ולא ענית לי על השאלה ובנוסף תקפת בנחרצות את אחת השאלות שלי
, שמע עצם העובדה שאתה חיי בקנדה אולי האוכלוסיה הקנדית... בתשובות שלך לשאלות הפשוטות והחכמות האלה?

faland

New member
תאמר...

אתה עובד בשביל חברת הרכבות, מסטול או סתם אידיוט עם אובססיה לא בריאה?

אני עונה! ../images/Emo41.gif

1.מי את?- אלונה. 2.מה את עושה?- כרגע לומדת. 3.מה את?- חייזר ירוק עם מחושים בצבע "ורוד בזוקה". 4.מאיפה את?- מהחלל החיצון. 5.למה את?- כי ככה אני. 6.מתי את?- מתי אני מה? תפרט.. 7.האם אתה אוהב רכבות?- לא. 8.האם אתה שונא רכבות?- לא שונאת אבל.. לא אוהבת. 9.האם נסעת פעם ברכבת?- כן.. אבל זה היה מלפני כמה שנים טובות. 10.האם לא נסעת פעם ברכבת?- אמרתי לך.. נסעתי! 11.באיזה רכבת נסעת?- במטרו (בפריז ובהולנד) 12.באיזה רכבת לא נסעת?- עדיף שאני לא אענה על זה, כי יש רשימה ארוכה.

שיואו מזה

אני שאלתי אותך "למה אתה" את ענית "כי ככה אני" איזה מין תשובה אני לא הבנתי את התשובה הזאת. ברשותך אוסיף עוד כמה שאלות כדי להבהיר קצת את הענינים: 13. האם הרכבת שנסעת הייתה בצבע אפור? 14. האם לרכבת שנסעת היו יותר מקרון אחד? 15. האם לרכבת שנסעת היו יותר מ 2 קרונות? 16. האם לרכבת שנסעת היו יותר מ 3 קרונות? 17. כמה קרונות היו לרכבת שלך? 18. האם אתה זוכר כמה קרונות היו לרכבת שלך? (בטוח שלא אז תגיד כן-5) 19. האם לרכבת שנסעת הייתה בצבע לבן? 20. האם לרכבת שנסעת הייתה צבע צהוב? 21. איזה צבע היה הרכבת שנסעת? 22. האם אתה בטוח שאתה זוכר באיזה צבע היה הקרון שלך (במקרה שלא תגיד לבן) אני מקווה שהשאלות האלה באמת יעזרו לנו לפתור את הענינים

תגיד.. ../images/Emo41.gif

באת לשגע אותי?!
אני אענה לך תשובה אחת ל-כ-ל השאלות: לא זוכרת איך נראתה הרכבת ואת שאר הפרטים.. זה היה ממש לפני המוןזמן.

אני שאלתי אותך מי את

את ענית אלונה, אין דבר כזה רק פינוקיו עונה על השאלה של "מי אתה" --- "אני פינוקיו" וזה שמור רק לו.

DeityLost

New member
מממממ.... נו, מילא.

מי אני
אני המחשבות שלי, העקרונות שלי, הערכים שאני הולך לפיהם- והחברים שלי. מה אני
חלבונים, שומנים, סוכרים, אורגניזמים למיניהם, שכל- ונשמה. בדיוק כמו כל אחד אחר. עוד משהו

Eladm7777777

New member
אני !

1. מי אתה ? אלעד 2. מה אתה עושה ? חי 3. מה אתה ? חתולה 4 מאיפה אתה ? חולון 5. למה אתה ? כי עם אין אני לי מי לי ! אני חושב ! 6. מתי אתה ? כרגע כאן ועכשיו הייתי בעבר ומקווה להיות בעתיד 7.האם אתה אוהב רכבות ? לא יודע 8.האם אתה שונא רכבות ? כן ( לא יודע ... ) 10. האם נסעתה פעם ברכבת ? לא 11. באיזה רכבת נסעת ? ראה תשובה 10 11 באיזה רכבת לא נסעתה ? "במטרו (בפריז ובהולנד) "

riodecoco

New member
גם אני רוצה

1. מי אתה? אני נהרמקוקוס 2. מה אתה עושה? זורם 3. מה אתה? בעיקר נוזלים 4. מאיפה אתה? מקצה האופק 5. למה אתה? ככה אני 6. מתי אתה? פעם בשבועיים, תלוי מתי הרכבת מגיעה אלינו לכפר 7. האם אתה אוהב רכבות? רק אם קשור אליהן סוס 8. האם אתה שונא רכבות? רק אם קשור אליהן פגסוס 9. האם נסעת פעם ברכבת? כן 10. האם לא נסעת פעם ברכבת? כן 11. באיזה רכבת נסעת? באותה רכבת שבה נסעתי לפני זה 12. באיזה רכבת לא נסעת? בזאת שקשור אליה פגסוס

aknvtso

New member
אהם

1. מי אתה? נכון מאד 2. מה אתה עושה? אפילו גם כן 3. מה אתה? יופי טופי אילחמדוללה 4. מאיפה אתה? בטח 5. למה אתה? או שכן 6. מתי אתה? כן 7. האם אתה אוהב רכבות? הימניות 8. האם אתה שונא רכבות? אלה שבאמצע 9. האם נסעת פעם ברכבת? ירוק כהה עם כוכבים מזהב 10. האם לא נסעת פעם ברכבת? ראה ג' 11. באיזה רכבת נסעת? יותר מדי 12. באיזה רכבת לא נסעת? וופלה

aknvtso

New member
תיקון לנאמר לעיל

7. במקום 'הימניות' צריך להיות "חצי ימינה ולאט לאט עד שנגמר הכלי החד-פעמי". סליחה.

למעלה