שרשור היכרות

MiriOrit

New member
שרשור היכרות

כי יש חדשים בפורום..
שם:
איך מצאת את הפורום:
שיר אהוב של שאניה:
קליפ אהוב:
3 שאלות שהיית שואל את שאניה אם היית צריך לראיין אותה:
איזה עוד זמרים/להקות אתה אוהב:
בא למפגש:
/
נראה לי שזה מספיק. לא?

MiriOrit

New member
אני עונה.. כי הפורום גם ככה כולו

כחול
שם:
מירי-אורית
תמונה אהובה של שאניה
תמונה שוברת לב
איך מצאת את הפורום:
אממ.. אחרי הרבה חיפושים גליתי את הפורום המדהים
שיר אהוב של שאניה:
כרגע מככב any man of mine
קליפ אהוב:
if you not in it for love - קליפ מדהים!
3 שאלות שהיית שואל את שאניה אם היית צריך לראיין אותה:
1. איזה מהשירים שאת מופיעה איתם נמאס לך כבר לשיר? 2. למה לעזאזל יש לך נקודת חן בקליפ של you win my love? 3. זה לא מבלבל אותך שהמשפחה קוראת לך איילין והמעריצים שאניה?
איזה עוד זמרים/להקות אתה אוהב:
the corrs, celine dion, gloria estefan, dido ועוד הרבה אחרים..
בא למפגש:
כאילו דה?!

S c a r l e t t

New member
וכדי שלא כל הפורום יהיה כחול....

שם: סיגל גיל: עוד חודש 19
תמונה אהובה:
כי אני מתה על סוסים וגם כי אני קצת עצלנית להתחיל לעבור על כל התמונות
איך מצאת את הפורום: האמת לא זוכרת, אבל אני מאמינה שפשוט טיילתי בתפוז ונתקלתי בו שיר אהוב: you're still the one קליפ אהוב: what made you say that לפחות עכשיו... 3 שאלות: למה את לא מופיעה בישראל? איזה קליפ שלך את הכי אוהבת? מהם 3 משאלות שהיית מבקשת אם היתה לך אפשרות? זמרים אהובים: סלין דיון, בובי איקס, פיית היל, ליאן ריימס ועוד הרבה... בא למפגש:
לצערי הרב

Eilleen

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דווקא (בסוף אני אקבל פה מכות ...אני רואה את זה מגיע)

well

שם: הדר גיל: 18 תמונה אהובה של שאניה [ וזה משתנה כל הזמן]
איך מצאת את הפורום: בזכות מירי
שיר אהוב של שאניה: קשה לי לבחור, יש שניים any man of mine ו- you`r stiil the one , קליפ אהוב:ca ching שאלות שהיית שואל את שאניה אם היית צריך לראיין אותה: *לאילו עוד זמרות את כותבת שירים, ומי מהן את אוהבת? [ דוגמת בריטני ו דונט לט מי בי דה לסט טו נואו] * למה קראת לאיג'ה- איג'ה? [ אני עדיין לא מצאתי תשובה לשאלה, אכן- שאלה הרת גורל] * על איזה שיר/קליפ שהוצאת את מתחרטת שהוצאת, אם בכלל? איזה עוד זמרים/להקות אתה אוהב: וואו, המוןאני אציין את קונסטנטין מרוליס וקארי אנדרווד, ואת הגוגו שאני אובססיבית אליהם.. באה למפגש: בתקווה...

SHANIA MY MUSIC

New member
אני יענה ....../images/Emo3.gif

שם:ליאת גיל:20 ו-3 חודשים תמונה אהובה של שאנייה: כמו של DIKIE ( יש לי אותה במחשב אבל אין לי מושג איך להעביר אותה לכאן...) איך מצאתי את הפורום: שמעתי מחברה של אחותי שיש פורום שלה בארץ, אז חיפשתי כל היום עד שמצאתי בתפוז.. שיר אהוב של שאניייה: עכשיו פתאום אני אוהבת יותר את YOU'VE GOT A WAY קליפ אהוב: של השיר החדש מאלבום הלהיטים הגדולים שלה: DON'T 3 שאלות בריאיון: 1. מה העצה שלך לאנשים שרוצים להשיג משהו בתנאים קשים כמו שלך היו? 2. מה שלום הילד שלך? 3. האם אי פעם חשבת לבקר בישראל? זמרים נוספים שאני אוהבת: בראיין אדמס , ווסטלייף, באקסטריט בויז, 50 סנט... באה למפגש: לא בטוח, כי אני רק חוזרת מחופשה של שבוע באילת... אני יעדכן אתכם... וכן, זה מספיק...

הנה שלי תיהנו....

• שרשור היכרותו MiriOrit ו 13:38 | 24/07/05 כי יש חדשים בפורום.. שם:דניה גיל: 16 וחצי תמונה אהובה של שאניה: תראו בעצמכם איך מצאת את הפורום:כתבתי שאניה טווין בגוגל והופל'ה פורום... שיר אהוב של שאניה:YOURE STILL THE ONE קליפ אהוב:UP היא מתחרפנת שם או שהיא מנסה לרקוד,בכל אופן אהבתי! 3 שאלות שהיית שואל את שאניה אם היית צריך לראיין אותה:1.מתי את באה לישראל???? 2.אם לא היית מתחתנת עם מאט את חושבת שהיית מצליחה באותה מידה גם עם מפיק אחר? 3.את רוצה לענות עליהן? אם לא אפשר לעשות משהו אחר. איזה עוד זמרים/להקות אתה אוהב: אמממ לא אוהבת אף אחד אחר אם יש שיר יפה אני שומעת אותו.. בא למפגש: אני מאוד רוצה 99 אחוז שכן אני צריכה שיסבירו לי רק איך להגיע אם אני באה מראשון לציון...תודה מראש

hagitamir

New member
../images/Emo68.gifעכשיו אני

שם: חגית גיל:18 מצאתי את הפורום: סתם שיטוט בתפוז שיר אהוב של שאניה: man i feel like a woman קליפ אהוב: אמ..נמר 3 שאלות: מתי את באה לישראל? מתי? מתי? עוד זמרים: סלין דיון, מדונה..אמ.כול הלהקות למיניהן..בקיצר הכול! באה למפגש: נראה שכן..צריכה הסבר מדויק של המקום

הנה שלי

שם: אנדי רדולסקו גיל: 20 ו-4 חודשים התמונה המצורפת - אחת הטובות, אין אחת מועדפת. שיר אהוב: כמובן You're Still The One קליפ אהוב: קשה לבחור...אולי דווקא When 3 שאלות: האם היית רוצה לעבוד עם מפיק אחר חוץ ממאט? למי הכי היית רוצה לכתוב שיר? האם שמעת על מקום נידח ופרימיטיבי ושמו "ישראל"? אמנים אהובים: The Corrs, Marc Anthony, Safri Duo, Sonique ועוד רבים אחרים. מגיע למפגש!!!

Saint Marko

New member
טוב! הצטרפתי שוב!

שם: אור. גיל: 17 וחצי. תמונה אהובה של שאניה- אין בכלל.. בושה! איך מצאת את הפורום: פעם הוא הופיע בפורום הנבחר אני חושב. שיר אהוב של שאניה: ca-chnig. קליפ אהוב: לא ראיתי האמת. 3 שאלות שהיית שואל את שאניה אם היית צריך לראיין אותה: איזה עוד זמרים/להקות אתה אוהב:
בא למפגש: / - יש מפגש?!

MiriOrit

New member
למה? יש לנו דווקא הרבה בנים בפורום

וכן, יש מפגש... אתה בא. כן?! וברוך הבא שוב

veish

New member
תורי :)

שם: שני גיל: 17 תמונה אהובה של שאניה.....אין לי ממש איך מצאת את הפורום:סתם עשיתי חיפוש והייתי ממש מאושרת כשמצאתי אותו :) שיר אהוב של שאניה: אההה נראה לי שכרגע זה-no one needs to know קליפ אהוב:if you're not in it for love נראה לי 3 שאלות שהיית שואל את שאניה אם היית צריך לראיין אותה:וואי אין לי מושג איזה עוד זמרים/להקות אתה אוהב:הרבה...

למעלה