לא ראיתי אחד הרבה זמן, כל אחד שיכתוב מספר פרטים בסיסיים על עצמו. אני בן 16, מתנדב כבר חצי שנה בהוד השרון (פורום 557), מתנדב בנוער (ברור), ביחידת האופניים, ונדמה לי שבתחבורה ציבורית. מה אתכם?
היי אני שירן.. מתנדבת כבר שנתיים וקצת (בקריות..).. בת 17.. מתנדבת גם כן בנוערר.. סיורים על הטטה..(חח) וגם יצא לי להדריך מחוייבות אישית..(כיתות י'..) ויחידת אופניים נשמע לי ממש כיףף קרו לך דברים מעניינים באחת המשמרות?! אם כן.. ספר..
היי כידוע לכם שמי הדר רז אני בן 18 ואני מפקד מיפקדת נוער שהקמתי לפני כמעט שנתיים ברמת השרון. אני מתנדב במשא"ז אבטחה של רמת השרון כשלוש פעמים בשבוע ומשתתף בפרויקט של מתנדבי קלאסי בניידות הסיור (מתמי"ד סוג ב'). חוץ מזה אני לפני גיוס (10/10/04) בתקווה שאני ישובץ לשח"מ.
אני בן 17 מחר ( מזל טוב ) מתנדב בהשעיה כרגע במרחב ירקון , בתהליכים לחזרה לבסיס , מתנדב נוער יחידת אופניים אבטחת אירועים , תחבורה ציבורית , וסיור רגלי וממונע
גם אני מתנדב...אולי מהזקנים פה...בן 28 כבר 12 שנה, בקלאסי, בסגל המתמי"ד ובימע"ר ובד"כ לא ממש כותב פה אבל בהחלט מתעדכן כמה פעמים במשך השבוע... נהנה להזכר בימי כ"צעיר זב חוטם" ולקרוא שעדיין יש צעירים כמוכם שמחפשים לתרום לקהילה ולסביבה ומשלבים אחריות ואקשן בתרומה כה חשובה. ע~בודה טובה!!!
בן 19 ואני מתנדב שנה,למרות שבחודשים האחרונים לא יצא לי כ"כ להתנדב בכלל (מה לעשות-הצבא משביז ואין אפשרות להבריז...!),בזמנים שכן יצאתי היו לי כמה דברים אבל עדיין לא הבאתי שומדבר גדול (אבל בע"ה זה יבוא!) מקווה שעם הזמן אני יסתדר עם השביזות ואני יוכל להמשיך לעשות משהו שאני כ"כ אוהב ודי חסר לי.. נ.ב. לזקן- עדיין לא שכחתי לגמרי את העבודה ואת משמרות הג' ואני גם שמעתי כמה סיפורים... אפשרי משהו בקרוב?