שרשור היכרות....

ShadowFlash

New member
שלום

רעיון נחמד לפתוח פורום על יוטופיה..... נראה איך זה ילך וכמה אנשים יכנסו. דרך אגב אני ב-legends ממלכה מספר 8:19 plz dont hurt me :)

La Gamba

New member
שרשור היכרות....

טוב. אני בWOL. הולךלי ממש טוב מבחינת ניהול הפרובינציה. יש לי אנשים עליזים, ואני לורד. מי שרוצה להעיף מבט בממלכה שלי מוזמן.... Gamba land 22:3. כמו כן, עוד מעט אני אפרסם מכתב פרסום כאן בפורום באנגלית, ואני אבקש מכל מי שיכול לפרסם את הפורום הזה ברחבי יוטופיה.

FARAJi

New member
לא מובן

מזה---עוד מעט אני אפרסם מכתב פרסום כאן בפורום באנגלית מזאת אומרת?? זה בעיברית....???

arifell

New member
יש פורומים באתרים של יוטופיה

הפורום שם הוא באנגלית, מה שהגמבה מתכוון אליו הוא שתלכו לשם, ותפרסמו את האתר

La Gamba

New member
אני רוצה להתחיל לגייס מיוטופיה

כלומר לשלוח מכתב לכל השחקנים ביוטופיה (או לפחות להרבה) המודיע עליהם שהפורום נפתח.

שלום לכולם

אז ככה אני שחקן דיי חדש באוטופיה התחלתי העידן הזה אבל בהתחלה אני נמצא ב WOL ושם המדינה שלי הוא The Legandiry FARAJ 1:17

Ergil

New member
הזדמנות לקשקש על מר גורלי? נהדר

אוקיי, עברתי עם הממלכה שלי משדות הקרב לעולם האגדות. הלך נהדר. הייתי במקום ה40 ומשהו בכל האי מבחינת Networth. ואז נכנסנו למלחמה עם ממלכה גדולה משלנו. גם הלך בסדר, לזמן מה, ואז פתאום 4 פרובינציות מלשהם התחילו לבעוט בי, כל אחת בדרכה המיוחדת. הורידו אותי לפאקינג 300 אקרים. הaccount נמחק. התחלתי מחדש כUndead War Hero. הלך טוב. לורד ב400 אקרים. מקבל ומאבד את התואר כל כמה שעות. למלכה היה משהו מוזר נגד מלחמות. סוף סוף נכנסנו למלחמה. אני בועט באנשים, מקבל המון כבוד. בועטים בי בחזרה, אבל רק דרך conquest, אז אני לא מאבד כבוד. כשאני במרחק 100 נקודות מברון הבחור שהשתמש בconquest מחליט פתאום להשתמש בtraditional march. אני מאבד 500 נקודות כבוד. הaccount נמחק. אני מתחיל account חדש. כבר לא זוכר מה הייתי. אני מתחיל לשחק, הולך בסדר, ממלכה נהדרת. ואז התברר שהקשתי את הe-mail ךא נכון ברישום. הaccount כנראה נמחק. אני מתחיל שוב, הפעם כHuman Rouge. הגעתי לממלכה ארורה, כולם לגמרי חדשים. כולם רק התחילו, זאת אומרת. בסדר, הזמן עובר, אני הכי גדול בממלכה בהפרש ניכר. אני יוצא מההגנה. חמש דקות(מילולית) אחרי שאני יוצא מההגנה שני חברה במרחק אלוהים יודע כמה איים, ממלכות שונות, מתקיפים אותי בכל מיני דרכים. הראשון היה איזה undead שגדול ממני פי 2, לכל הרוחות. הוא בועט בי עם הצבא פעמיים, מקבל מזה אולי 50 אקרים סה"כ, אחר כך הוא עושה לי masscare, הורג איזה 300 אנשים. אחר כך הבחור השני מתנפל עלי, גונב ממני ומטיל קסמים. כל זה בשעה שיצאתי מההגנה, כן? זה לא שעשו לי נזק רציני כזה, אני לא רוצה להיות מטרה של דבר כזה. בטח מישהו מהממלכה הזמין את הלינץ´ הזה. אני מתעצבן והaccount נמחק. והנה אני עכשיו, עולם האגדות 15:43, מסובך במלחמה עם איזו ממלכה גדולה מאיתנו ב200,000 ששלחה דרקון עוד לפני שהיא הכריזה עויינות. למזלי אין אף אחד בגודל שלי אצלהם.

ShadowFlash

New member
חחחחחחח

חחחחח איזה חרא של מזל גם אני ברגע שיצאתי מההגנה פוצצו אותי..... אבל לפחות לא נמחק לי ה-account :)

La Gamba

New member
הטכניקה שלי

היא פשוט לחכות עד שיהיו לך 400 חיילים פנויים. ואז לחקור 200 אייקרז. אחרי זה להפסיק לחקור אדמה. אחר כך לקחת את כל החיילים שתקבל להגנה. ככה יש לך המון אדמה והמון הגנה. ממולץ בהתחלה לבנות המון בנקים. אל תשקיעו במכרות, זה לא שווה!

God Killer

New member
זה קשור לצבא

אם אתה משחק עם undead השיטה שלך פשוט נכשלת כי undead משלמים +50%

Brolly

New member
איזה צירוף מקרים..

באייג´ הקודם הייתי אלף ויסקאונט וביומיים האחרונים עשו עליי גאנגבאנגים כל כך חזק שהרגו אותי ונמחק לי החשבון... עכשיו הולך לי נהדר אני אנדד מיסטיק

EverMan

New member
אלפים ? אני אוכל אלפים לארוחת בוקר!

אני UNDEAD MYSTIC. חי לי להנאתי בBF (נראה לי שאני היחיד). כרגע אני יושב לי בכיף על 1600 איקרז עם ש"ר לא רע בכלל
ועם צבא שלא יבייש את ישראל

La Gamba

New member
ראית איזה בונוסים יש להם?

סתכל על הסטטיסטיקה, העובדות מדברות בעד עצמן...

God Killer

New member
הסטטיסטיקה לא אומרת כלום...

יכול ליהיות שחלק גדול מהאנשים הם חדשים והם רואים הרבה בונוסים בלי מינוסים רציניים. אלפים הם לא צבא כמו הdwarf או undead או halfing שאתה מפחד לתקוף... (dwarf just strong,undead give plague,halfing steal everything) בדרך כלל כשאני מחפש מישהו לתקוף המטרות הטובות הם:אלפים\בני אדם. סתם גזעים דפוקים.

ShadowFlash

New member
מסכים איתך

אני דיי מסכים איתו.... אבל אל שאני תוקף hafling אני מפחד כמו אני לא יודע מה..... אבל אל תשכח שאלפים קוסמים לא רעים... וראיתה מה עשו לך..... (טורנאדואים...) אבל אין שום גזע שהוא ממש דפוק (חוץ מהאורקים)

La Gamba

New member
אבל אלפים הם גם הכי זולים

ואפשר להית תוקף אלפי רציני, אם אתה גנרל... אתה צריך להשקיע במדע, וביחידות עילית...

God Killer

New member
אפשר לחיות עם טיפה פחות כסף

אפשר ליהיות הכל עם כל צבא (כמעט הכל),בקיצור צריך ליהיות שחקן טוב אבל אם אתה שחקן טוב זה כבר לא קשור לאלפים.

למעלה