הזדמנות לקשקש על מר גורלי? נהדר
אוקיי, עברתי עם הממלכה שלי משדות הקרב לעולם האגדות. הלך נהדר. הייתי במקום ה40 ומשהו בכל האי מבחינת Networth. ואז נכנסנו למלחמה עם ממלכה גדולה משלנו. גם הלך בסדר, לזמן מה, ואז פתאום 4 פרובינציות מלשהם התחילו לבעוט בי, כל אחת בדרכה המיוחדת. הורידו אותי לפאקינג 300 אקרים. הaccount נמחק. התחלתי מחדש כUndead War Hero. הלך טוב. לורד ב400 אקרים. מקבל ומאבד את התואר כל כמה שעות. למלכה היה משהו מוזר נגד מלחמות. סוף סוף נכנסנו למלחמה. אני בועט באנשים, מקבל המון כבוד. בועטים בי בחזרה, אבל רק דרך conquest, אז אני לא מאבד כבוד. כשאני במרחק 100 נקודות מברון הבחור שהשתמש בconquest מחליט פתאום להשתמש בtraditional march. אני מאבד 500 נקודות כבוד. הaccount נמחק. אני מתחיל account חדש. כבר לא זוכר מה הייתי. אני מתחיל לשחק, הולך בסדר, ממלכה נהדרת. ואז התברר שהקשתי את הe-mail ךא נכון ברישום. הaccount כנראה נמחק. אני מתחיל שוב, הפעם כHuman Rouge. הגעתי לממלכה ארורה, כולם לגמרי חדשים. כולם רק התחילו, זאת אומרת. בסדר, הזמן עובר, אני הכי גדול בממלכה בהפרש ניכר. אני יוצא מההגנה. חמש דקות(מילולית) אחרי שאני יוצא מההגנה שני חברה במרחק אלוהים יודע כמה איים, ממלכות שונות, מתקיפים אותי בכל מיני דרכים. הראשון היה איזה undead שגדול ממני פי 2, לכל הרוחות. הוא בועט בי עם הצבא פעמיים, מקבל מזה אולי 50 אקרים סה"כ, אחר כך הוא עושה לי masscare, הורג איזה 300 אנשים. אחר כך הבחור השני מתנפל עלי, גונב ממני ומטיל קסמים. כל זה בשעה שיצאתי מההגנה, כן? זה לא שעשו לי נזק רציני כזה, אני לא רוצה להיות מטרה של דבר כזה. בטח מישהו מהממלכה הזמין את הלינץ´ הזה. אני מתעצבן והaccount נמחק. והנה אני עכשיו, עולם האגדות 15:43, מסובך במלחמה עם איזו ממלכה גדולה מאיתנו ב200,000 ששלחה דרקון עוד לפני שהיא הכריזה עויינות. למזלי אין אף אחד בגודל שלי אצלהם.