שרשור היכרות

Pixy led

New member
שרשור היכרות

כמה נדוש, אבל לפי-דעתי, בפורום חדש בו הגולשים עדיין לא התוודעו זה לזה כראוי, כדאי לפתוח שרשור היכרות שייסייע לנו להתרועע קצת יותר, ואולי אפילו להתגבש קצת. אז הנה כמה שאלות בסיסיות: 1. תאריך לידה. 2. מה מביא אותך לפורום? 3. האם את/ה עוסק/ת בכתיבה גאה? 4. תחביבים נוספים. 5. כל דבר שיהיה ברצונכם/ן להוסיף. כולם רשאים להוסיף סעיפים, לענות על מה שנוח, וכו´.

מורן א

New member
../images/Emo45.gif רעיון מצויין. ואני מתחילה..

1. תאריך לידה - 17.5.74 2. מה הביא אותי לפורום - התעניינותי הרבה בספרות גאה והרצון לעקוב מקרוב אחר המתרחש. כמו כן, פרסום של יצירות גאות, דבר שאני עוסקת בו באופן אישי ורציתי לתת לכך במה גדולה יותר. ניהול פורום זה נותן הזדמנות להכיר אנשים מעניינים, ויצירות חדשות. 3. האם אני עוסקת בכתיבה גאה - כן. הרבה זמן, ומקווה בעתיד להתגבש ולפרסם. 4. תחביבים נוספים -
קריאה,
טיולים,
תיאטרון,
ספורט,
חתולים
והאישה שלי. 5. כל דבר שיהיה ברצוני להוסיף - חיים רק פעם אחת, אז יאללה! מורן

Pixy led

New member
../images/Emo13.gif

הנה התשובות שלי: 1. תאריך לידה: 05/02/1987 2. מה הביא אותי לפורום: קראתי עליו באחת ההודעות שהושארו בפורומים אחרים, ובאתי לבקר, כי אני אוהבת ספרות. מיד אהבתי את האווירה והכתיבה, אז... נשארתי. *חיוך* 3. האם אני עוסקת בכתיבה גאה: לא, אבל יש לי הרבה פעמים מחשבות לנסות ולכתוב משהו בנושא. אני מחוסרת-השראה כרגע, אבל מי יודע... אולי זה עוד יבוא. 4. תחביבים נוספים: קריאה, כתיבה, חקר יצורים מופלאים, אינטרנט ו... מי יודע, יש פירוט יותר מוצלח בכרטיס האישי שלי. 5. משהו נוסף: הממ... "מה שמכנה הזחל קץ-העולם, מכנה המשיח פרפר." - ריצ´ארד באך, "תעתועים". זה הכל בינתיים. מורן, במה את מתעניינת בעיקר בתאטרון? בזמן האחרון התחלתי לאהוב הצגות, אפילו שבינתיים אין לי הרבה נסיון בתחום, אם אפשר לנסח את זה כך.

dyke it

New member
../images/Emo32.gifןבכן...

Pixy led היקרה, קראתי את יצירותייך ואף את תגובותייך ליצירות אחרות וצצו אצלי מספר שאלות... 1. את בטוחה שאת לא לסבית? (כמה חבל) 2. את בטוחה שאת בת 15? 3. אם אציע לך לצאת איתי, זה יהיה חוקי?

Pixy led

New member
../images/Emo9.gif

1. ככה החבר שלי טוען.
2. למען האמת, בעוד חודשיים שש-עשרה.
3. There are no rules but rules of the heart... *מסמיקה* אני מחייכת עכשיו, אז... תודה ששלחת אותי ליום עם חיוך!

Maple85

New member
עכשיו אני?../images/Emo8.gif

1. תאריך לידה: 7.3.85
2. מה הביא אותי לפורום? אני אוהבת סיפורים גאים...תמיד אהבתי, ובעיקר באנגלית...בלי סיבה מיוחדת. חוץ מזה שאני בעצמי גאה
3. אני לא כותבת...מעולם לא הייתי טובה בזה...
4. תחביבים נוספים: כלבים <יש לי אחד בשם קסטרו>, סוסים, זינה הנסיכה הלוחמת <חולה עליה...>, מוזיקה <בעיקר רוק>, לרקוד, להשתולל, לעשות שטויות...
5. משפט נוסף
החתימה שלי... וזהו...בערך...:) חג שמח לכולם/ן! תשמרו על עצמכם/ן...

תורי!!!!

אז ככה- תאריך לידה: 14.11 2. מה הביא אותי לפורום? אני אוהבת סיפורים גאים... לא יודעת למה אבל הנושא תמיד משך אותי....
3. אני כותבת כשיש לי השראה... לא רק על ננושים גאים.... 4. תחביבים נוספים: סוסים, מוזיקה, חתולים וחיות בכלל, מחשב *אינפוזיה*, כתיבה, ציור.... כול מיני! 5.עוד משהו: סתכלו בכרטיס שלי (הגיל לא נכון...).

dyke it

New member
אז מה? עכשיו תורי?

טוב...נולדתי ב- 26.4.78
מה הביא אותי לפורום
במקרה שלי, יותר נכון יהיה לשאול:"מי?" - ובכן, אני פה בזכות האישה שאיתי
האם אני מתעסקת בכתיבה גאה? אני לא כותבת אבל כן גאה. כתבתי פעם אחת כתוצאה מ-overload רגשי. מעבר לכך, אני לא יכולה לחבר 4 משפטים על מנת שישמעו כמו מתכון נורמלי.
תחביבים ואהבות נוספות?... בישול,קריאה,טיולים,סקס(
), סתלבט,נשים, משפחה וכן, גם אני אוהבת את הנסיכה הלוחמת.
מה לגבי תוכניות לעתיד? ללמוד, לנהל את החברה בה אני עובדת
, 6 ילדים (אהובתי, תינשאי לי
), לטייל בעולם ואולי לפגוש את לוסי לולס.

Lizz

New member
ובכן..

סלאש פיק. ספרות, בעיקר באינטרנט אם כי לא רק, שעוסקת בסיפורים חד מיניים. אני סלאשר, כבר המון זמן, קורא המון וכותב מעט :) ומפרסם עוד יותר מעט. ראיתי פרסומת לפורום הזה וחשבתי לי, יהיה לי נחמד פה. לא פירסמתי פה שום דבר שכתבתי, אבל מסרתי את הלינק שלי לכמה אנשים. אני משתתף שקט ונחבא, לא ממש פעיל חברתית בפורום :) אבל חשבתי להציג את עצמי בכל זאת :)

מורן א

New member
שמחתי שעשית זאת ../images/Emo42.gif

אני מקווה שעדיין נחמד לך ומקווה, באמת, שתפרסם משהו. אנחנו פורום קטן ומפרגן, כדאי לך! טוב, אני לא לוחצת. אני שמחה על כל השתתפות, גם אם היא אינה פעילה, ויותר שמחה שהצגת את עצמך. מורן

../images/Emo24.gifשלום../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אני חן תאריך לידה הוא 22.12.86 (בת 16 עוד פחות מחודש) מה שמביא אותי לפורום הוא: שאני נהנת לקרוא וגם לכתוב, אני עוסקת בכתיבת שירים בעיקר בסגנונות (ראפ, סול) ואני גם שרה. אני שמחה להצטרף

addk

New member
../images/Emo99.gif גם אני רוצה

תאריך לידה 2.9.81 אני חייה בקשר זוגי עם אשה אבל שתינו לא לסביות אני כותבת די הרבה ביחוד לה. ליום ההולדת שלי היא העתיקה את כל מה שכתבתי לה לספר יצא די טוב. פעם ראשונה שההתלהבתי מהשירים שלי. חוץ מזה אני אוהבת לצלם ולקרוא. אני חשובת שזהו... עדי

מורן א

New member
../images/Emo20.gif היי..

זו בהחלט הפעם הראשונה ששמעתי על זוגיות נשית שאינה מוגדרת כלסבית! אבל, תמיד ישנה פעם ראשונה. נשמח לקרוא את כתיבתך. מורן

addk

New member
../images/Emo9.gifבטחון עצמי

אני חושבת שאצטרך עוד קצת עבודה על הבטחון העצמי שלי לפני שאתחיל להוציא החוצה... למרות שהחברה שלי חושבת שאני צריכה לעשות את זה כי זה יעשה לי טוב לשמוע "זרים" מביעים את דעתם. אני חושבת שהיא קצת משוחדת לגבי...

מורן א

New member
../images/Emo127.gif קחי את הזמן

אבל לא יותר מדי, כי אנחנו מחכים. אני חושבת שחברתך צודקת, דעתם של "זרים" תמיד אובייקטיבית יותר וזה מה שיתרום לך לביטחון העצמי. גלגל החיים - כדי לזכות בביטחון עצמי צריך ביטחון עצמי. מורן

למעלה