שרשור היכרות :)

avitano

New member
שרשור היכרות :)

היי חברים

הרבה זמן לא היה לנו כאן שרשור היכרות
יש לנו גולשים חדשים, ונשמח להכיר קצת יותר לעומק

אז אתם מוזמנים לשתף פעולה ולספר קצת על עצמכם, לא חייב לענות על כל השאלות כמובן
לפי ההרגשה שלכם...

אז בואו נתחיל:

למה בחרת בכינוי שלך?
האם אתה בארון?
מהי נטייתך המינית? (הומו, דו, סטרייט סקרן
)
מהי זיקתך לדת? (חרדי, דתי לאומי, מסורתי, דתל"ש, חילוני)
האם אתה בזוגיות?
אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה?
מה הספר האחרון שקראת? (מוזמנים לפרט עליו)
לאיזה שיר אתה מתחבר לאחרונה?

מוזמנים להגיב! :]

פורטי40

New member
שלי

מקום / אזור מגורים: תל אביב וקנדה
למה בחרת בכינוי שלך? סיפור ארוך. פעם זה היה גיי40 גברי פורטי, כשעוד היה טעם לעורר פרובוקציות בצ'טים סטרייטים. עכשיו נשאר רק ה "פורטי 40"
האם אתה בארון? לא
מהי נטייתך המינית? (הומו, דו, סטרייט סקרן) הומו
מהי זיקתך לדת? (חרדי, דתי לאומי, מסורתי, דתל"ש, חילוני) דתל"ש
האם אתה בזוגיות? כן, כבר 35 שנים אם אותו אדם.
אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה? כן, יוצא לבר בטורונטו, הייתי פעם ב BEEF ו ביג-בוייז בת"א
מה הספר האחרון שקראת? (מוזמנים לפרט עליו) "הסינגולריות מתקרבת" ספר הטוען שתוך 10-20 שנה נגיע לשינויים טכנולוגיים כה מהירים, שלא נוכל לנבא מה יקרה בעיקבותיהם. ספר אופטימי שמעלה סברה שנוכל להאריך את החיים ולעצור את הזיקנה...

לאיזה שיר אתה מתחבר לאחרונה? איזבל

חול פירמידות :)

מגורים: ירושלים
המקור לכינוי: העובדה שאבי נולד במצרים ואני נמשך לתרבות המצרית הערבית ומאוד אוהב את הארכיאולוגיה המצרית. ואני גם מאוד אוהב את הקיץ
האם אני בארון? בגדול לא. משפחה וחברים יודעים. לארחונה מנסה (וכל פעם חוטף רגליים קרות) לספר לסבתי האהובה שיש לי קשר מאוד חזק איתה
אני הומו, לא נמשך לנשים אבל מאוד אוהב את הנפש והבינה הנשיים, דתי לאומי :)
אני בזוגיות, עוד מעט כבר 3 שנים. גר עם החבר באושר. לאחרונה הצטרף אלינו ארנב ;)
יוצא לפעמים רחוקות למקומות בילוי של גייז.
לאחרונה קראתי את "באודולינו" של אומברטו אקו - ספר המתרחש על רקע מסעי הצלב על מסע פיקורסקי עם סוף מפתיע

ספר יקר

New member
באמת התגעגעתי לזה

וחשבתי לפתוח שרשור כזה בעצמי

מקום / אזור מגורים: ירושלים
למה בחרת בכינוי שלך? בעבר היה "ספר ריק" וכחלק מתהליך חשיבה חיובית הפכתי ל"ספר יקר"
האם אתה בארון? לא
מהי נטייתך המינית? (הומו, דו, סטרייט סקרן) הומו
מהי זיקתך לדת? (חרדי, דתי לאומי, מסורתי, דתל"ש, חילוני) דתל"ש
האם אתה בזוגיות? לצערי לא
אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה? כשגרתי תקופה במרכז הייתי יוצא לא מעט בת"א. בשנים האחרונות אני יוצא רק בירושלים לוידאו (ול"מקווה" עד שנסגר לפני כחודשיים).
מה הספר האחרון שקראת? (מוזמנים לפרט עליו) אני קורא עכשיו את "נפתולי הנפש" שעוסק במחלות נפש ודי מעניין אותי.
לאיזה שיר אתה מתחבר לאחרונה? http://www.youtube.com/watch?v=TPOM20kgWlc

שיהיה לכולם סתיו סתוי!

avitano

New member
וואו איזה שיר מדהים :]

כשהייתי אולי בן 8-9 והשיר הזה היה יחסית חדש
הייתה פרסומת בערוץ 2 עם השיר הזה
אני זוכר שכל הזמן הייתי בוהה בפרסומת הזאת
אם אני לא טועה היא הייתה עם אישה נכה על כסא גלגלים

רiאיש

New member
טוב אני אנסה...

מקום מגורים: חיפה\ירושלים
למה בחרת בכינוי שלך? סוג של ראשי תיבות של השם שלי
האם אתה בארון? אני בשלבי יציאה מהארון, לאט לאט מספר לחברים, המשפחה עדיין לא יודעת
מהי נטייתך המינית? הומו
מהי זיקתך לדת? קצת מסובך - הייתי אומר שאני נמצא איפשהו באיזור הביניים האפור בין אורתודוקס ליברלי לקונסרבטיבי שמרן...
האם אתה בזוגיות? לא :\
אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה? לא
מה הספר האחרון שקראת? סיימתי לאחרונה שני ספרים טובים - קפקא על החוף של הרוקי מוריקמי שגמעתי בשבת אחת, ספר סוריאליסטי מקסים וכתוב היטב, הספר השני "מלחמת הזומבים הגדולה" (world war z) שלמרות הכותרת המאיימת שלו לא מתייחס כל כך לזומבים, אלא כמו כל ספר מד"ב טוב מתייחס לאנשים, למציאות ולפוליטיקה של הסיטואציה (וזאת לעומת הסרט הגרוע שלא הצלחתי לצפות בחמש דקות ממנו).
לאיזה שיר אתה מתחבר לאחרונה? בשירים אני אחלק ללועזי ולישראלי: ישראלי - "שמש שמש" של אריאל זילבר שאני שומע בלופים, משפט הפתיחה שלו "שמש שמש באה בימים" פשוט מגניב אותי כל פעם מחדש http://www.youtube.com/watch?v=uQ0E2OGzdvo.
הלועזי - "come on eileen" של dexy's midnight runners ששמעתי בסרט the perks of being a wallflower ומאז התמכרתי http://www.youtube.com/watch?v=qzKfnCxil2o

גנימדס

New member
כמו בימים הטובים...

מקום / אזור מגורים: מרכז
למה בחרת בכינוי שלך? התלהבתי מהספור על גנימדס במיתולוגיה היוונית
האם אתה בארון? מי שיש לו עיניים-קולט
מהי נטייתך המינית? הומו
מהי זיקתך לדת? לא לוני,לא מסורתי, לא דתי, לא חרדי. מה כן....אני אל יודע להגדיר.
האם אתה בזוגיות? כן
אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה? בעבר הרבה יותר, והיום כלל לא
מה הספר האחרון שקראת? "זמן אשה". אותי זה מעניין,לא כולם יאהבו.
שיר אחד שמהדהד לי בראש כתפלה מאז יום כפור- http://www.youtube.com/watch?v=MEEpavnk7Uw
ושיר אחר- עוד פחות צפוי- שמהדהד לי בראש מאז הפרסומת ל"סופר קרמיק" -http://www.youtube.com/watch?v=bmeCC53FKes

גנימדס

New member
אני דוקא אהבתי

אחרי תחקיר קל התברר שהיא מבוססת על השיר של עומר אדם
וחשבתי שהנה, יתכן שאפילו אני אתלהב ממוזיקה מזרחית
ואז התברר שזה עיברות של שיר יווני מושקע מאד מאירוויזון 2010 (ומקום שני!!!)

לפורטי הקנדי +מי שמעביר בפרסומות:

http://www.youtube.com/watch?v=j7hRiUna5aM

avitano

New member
חח זה והפרסומת של סלקום עם החיילים

אלו 2 הפרסומות שאני הכי שונא :\

avitano

New member
היא דווקא הייתה טובה

בדרך כלל אני אוהב את הפרסומות של סלקום
למרות שהן לא קשורות לכלום

הנה! בן 53 צמחוני במקור מקבוץ בצפון

כיום בירושלים אהובתי-עיר העושה את כל ישראל חברים. הכינוי חמדח מורכב מנוטריקון, אותיות מתחילות במילה חמדח המבטאות את העירבוב וההשלמה במציאות חיי. חילוני מסורתי דתי חרדי, אני מעורבב בכל מזדהה בכל ומחובר לכל, ואוהב-והכל הכל מתוך אהבה ... אני בארון ונראלי שאני הומו עם משיכה עלומה לנשים עם רוך צניעות ועדינות... אני לא יוצא למקומות בילוי של גייז... הספר האחרון שקראתי על חנן פורת זצ"ל "רציתי להיות טוב" התחברתי לדמותו החברתית המוסרית והטהורה... שירים שאהבתי לעד חיה בלבבנו, מילים הרב קוק מנגינה עממית ארץ ישראלית תמימה. ניגון הארבע בבות של האדמו"ר הזקן בעל התניא... אוהב אותכם את הפורום ושבת שלום ...

same same new name

השלב הזה שאתה רוצה להתאבד, לא באמת, פשוט שכתבת הודעה כל כך ארוכה ופתאום המחשב נתקע והכל נמחק, במיוחד שזה לא קורה הרבה, רק כשזה ממש קריטי...

השם הקודם שלי בפורום היה עד לא מזמן datubalev ככה שזאת אחלה הזדמנות לשינוי שם, פתחתי עוד חשבון לפני שבועיים בערך אבל לא מצאתי הזדמנות עד עכשיו.
אני אסביר בהמשך למה בחרתי שם חדש, באופן כללי אני יכול להגיד שהשם הזה מבלבל קצת, במיוחד כשהמסר שאני מנסה להעביר על עצמי לא ברור כל כך וצריך ביאור.

אזור מגורים: ירושלים

למה בחרת בכינוי שלך?
רציתי למצוא שם שיתאר אותי על הצד הטוב ביותר. אפשר היה לומר שאני חוזר בתשובה,

אבל בגלל שלכל אחד יש איזו סטיגמה בראש העדפתי שלא להשתמש בוריאציה שקשורה לחזרה בתשובה.

בהתחלה בחרתי את השם דתי בלב כי זה מבטא מהות של הזדהות והתחברות לדת, אבל יש בעיה כי מדובר על חילונים שאין להם מחויבות למצוות, אלא רק לרעיון.

בכל מקרה אם הייתי מתאר את עצמי הייתי אומר שאני מקבל על עצמי את המחויבויות של הדת מתוך מחוברות.

אני לא אומר שמה שאני לא מבין אני לא עושה, אבל מה שאני עושה אני משתדל לעשות מתוך התחברות, הבנה והזדהות.

האם אתה בארון?
אפשר לומר שאני בארון עם רגל בחוץ. אני לא מפרסם את העובדה, ולא סיפרתי למשפחה. אבל אני כן מדבר על הנטייה שלי עם כמה וכמה אנשים קרובים יחסית.

מהי נטייתך המינית? (הומו, דו, סטרייט סקרן)
הומו, עם ענייו מסוים בנשים
[לאחר עבודה ובירור עצמיים, באופן כללי לא נראה לי שיש מישהו שהנטייה שלו מוחלטת לכאן או לכאן, השאלה היא מה המצב ההתחלתי ומה עושים איתו]

מהי זיקתך לדת? (חרדי, דתי לאומי, מסורתי, דתל"ש, חילוני)
בהתחלה התעצבנתי מעט שלא הכנסת חוזר בתשובה, אבל אחר כך חשבתי שזו בעצם הגדרה לא מגדירה במיוחד.

כי מי שחוזר ממש בתשובה, חוזר לפעמים בסוג של בושה או צנעה, והוא הופך בעצם לחלק מהציבור החדש שהוא עבר אליו, ומקווה שלא יזכירו לו את עברו.

אני לא כזה, אני חוזר בתשובה גאה ומשתדל להמשיך לחזור בתשובה כל יום, או לפחות פעם בשבוע...

האם אתה בזוגיות?
לצערי לא, פתוח להצעות, מחפש את האחת
[במקרה שלי באמת לא מדובר על כל אחת כי אני פשוט לא נמשך ל90% מהבנות]

אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה?
לא, לא, לא, ממש לא, לא רואה את עצמי שם, ולא חושב שיש לי מה לחפש שם, וזה כנראה לא הולך להשתנות.

מה הספר האחרון שקראת? (מוזמנים לפרט עליו)
הספר האחרון היה באנגלית, בגלל הלימודים במכללה. קוראים לו "i am number fore", בתרגום לעברית "אני מספר ארבע". יצא גם סרט לכל מי שהשם מוכר לו משם. אני רק חייב לציין שלמרות שזה ספר מדע בדיוני מוזר, ועוד אני לא קורא מדע בדיוני בדרך כלל במיוחד לא עם חיזרים גם אם הם "אנושיים", הוא ממש כתוב טוב. העלילה משעשעת ומותחת במידה מושלמת. אם בדרך כלל יש פער בין סרט לספר הפעם זה ממש מוגזם. הסרט רדוד בעלילה שלו ולא מפצה על כך באפקטים מדהימים, ועוד הוא מוריד מהאקשן והדרמה שיש בספר. בל מקרה קראתי אותו עוד פעם בעברית כי לא ממש הבנתי אותו בפעם הראשונה, באנגלית, אבל הוא ממש עניין אותי. אחלה הזדמנות לדמיון וקצת להתנתק מהסביבה כמו שספר טוב אמור לעשות.

לשיר "שמחה לארצך" אסף נוה שלום, ובכלל לשירים של דניאל זמיר...

אני שמח להיות שותף פעיל בפורום הזה, אם כי בשנת הלימודים הקרובה אני מקווה שאוכל להמשיך להיות פעיל בפורום ושלא אפגע באף אחד או בדעותיו האישיות
, אם הדברים לא יוצרים כמו שצריך על הכתב כל אחד מוזמן להעיר לי על כך ואולי נדבר טלפונית אם צריך...

משפטים שיכולים להקפיץ לי את הפיוז #1

חייבים להעריץ את האופן שהו אתה מתיימר לקבוע מהי החוויה גם של מי שהוא לא אתה עם המשפט: "באופן כללי לא נראה לי שיש מישהו שהנטייה שלו מוחלטת לכאן או לכאן, השאלה היא מה המצב ההתחלתי ומה עושים איתו"

אני מבין שיש מישהו שבאמת קורא את מה שאני כותב

כדאי לשקול את המילים שלי קצת יותר כנראה, זה חוסך אי הבנות.

בכל מקרה נראה לי קשה לתאר מישהו שנמשך רק לגברים בעידן שבו יש כאלו שנמשכים לבנות אבל מחליטים להתנסות עם גברים, למה הפוך אי אפשר?

אנחנו חיים כל אחד עם ההרגשה הפרטית שלו. מה לעשות בכל מקרה אמרתי שלי לא נראה, יכול להיות שיש אחרים שחושבים ומרגישים אחרת, כמו שאני לא מבטל את דעתם כך הם לא משנים את דעתי...

פורטי40

New member
הפכת את ההומוסקסואליות לגחמה

אתה מציג את זה כאילו למישהו משועמם בא לנסות סקס עם גבר, ויש לו בחירה בעניין. ולא היא. להומוסקסואל אין ברירה - הוא נמשך לגבר ולא לאישה.
הרי רדיפת ההומואים מבוססת על הטענה שהיתה (והינה , במקומות רבים בעולם ) שהומואים בחרו לעצמם דרך חיים זאת - אולי כהתרסה או מרד נגד החברה או סתם להכעיס. זאת בשעה שהמציאות היא ששום הומו לא בחר לשחות כל חייו נגד הזרם.

למעלה