same same new name
השלב הזה שאתה רוצה להתאבד, לא באמת, פשוט שכתבת הודעה כל כך ארוכה ופתאום המחשב נתקע והכל נמחק, במיוחד שזה לא קורה הרבה, רק כשזה ממש קריטי...
השם הקודם שלי בפורום היה עד לא מזמן datubalev ככה שזאת אחלה הזדמנות לשינוי שם, פתחתי עוד חשבון לפני שבועיים בערך אבל לא מצאתי הזדמנות עד עכשיו.
אני אסביר בהמשך למה בחרתי שם חדש, באופן כללי אני יכול להגיד שהשם הזה מבלבל קצת, במיוחד כשהמסר שאני מנסה להעביר על עצמי לא ברור כל כך וצריך ביאור.
אזור מגורים: ירושלים
למה בחרת בכינוי שלך?
רציתי למצוא שם שיתאר אותי על הצד הטוב ביותר. אפשר היה לומר שאני חוזר בתשובה,
אבל בגלל שלכל אחד יש איזו סטיגמה בראש העדפתי שלא להשתמש בוריאציה שקשורה לחזרה בתשובה.
בהתחלה בחרתי את השם דתי בלב כי זה מבטא מהות של הזדהות והתחברות לדת, אבל יש בעיה כי מדובר על חילונים שאין להם מחויבות למצוות, אלא רק לרעיון.
בכל מקרה אם הייתי מתאר את עצמי הייתי אומר שאני מקבל על עצמי את המחויבויות של הדת מתוך מחוברות.
אני לא אומר שמה שאני לא מבין אני לא עושה, אבל מה שאני עושה אני משתדל לעשות מתוך התחברות, הבנה והזדהות.
האם אתה בארון?
אפשר לומר שאני בארון עם רגל בחוץ. אני לא מפרסם את העובדה, ולא סיפרתי למשפחה. אבל אני כן מדבר על הנטייה שלי עם כמה וכמה אנשים קרובים יחסית.
מהי נטייתך המינית? (הומו, דו, סטרייט סקרן)
הומו, עם ענייו מסוים בנשים
[לאחר עבודה ובירור עצמיים, באופן כללי לא נראה לי שיש מישהו שהנטייה שלו מוחלטת לכאן או לכאן, השאלה היא מה המצב ההתחלתי ומה עושים איתו]
מהי זיקתך לדת? (חרדי, דתי לאומי, מסורתי, דתל"ש, חילוני)
בהתחלה התעצבנתי מעט שלא הכנסת חוזר בתשובה, אבל אחר כך חשבתי שזו בעצם הגדרה לא מגדירה במיוחד.
כי מי שחוזר ממש בתשובה, חוזר לפעמים בסוג של בושה או צנעה, והוא הופך בעצם לחלק מהציבור החדש שהוא עבר אליו, ומקווה שלא יזכירו לו את עברו.
אני לא כזה, אני חוזר בתשובה גאה ומשתדל להמשיך לחזור בתשובה כל יום, או לפחות פעם בשבוע...
האם אתה בזוגיות?
לצערי לא, פתוח להצעות, מחפש את האחת
[במקרה שלי באמת לא מדובר על כל אחת כי אני פשוט לא נמשך ל90% מהבנות]
אתה יוצא / יצאת בעבר למקומות בילוי לקהילה הגאה?
לא, לא, לא, ממש לא, לא רואה את עצמי שם, ולא חושב שיש לי מה לחפש שם, וזה כנראה לא הולך להשתנות.
מה הספר האחרון שקראת? (מוזמנים לפרט עליו)
הספר האחרון היה באנגלית, בגלל הלימודים במכללה. קוראים לו "i am number fore", בתרגום לעברית "אני מספר ארבע". יצא גם סרט לכל מי שהשם מוכר לו משם. אני רק חייב לציין שלמרות שזה ספר מדע בדיוני מוזר, ועוד אני לא קורא מדע בדיוני בדרך כלל במיוחד לא עם חיזרים גם אם הם "אנושיים", הוא ממש כתוב טוב. העלילה משעשעת ומותחת במידה מושלמת. אם בדרך כלל יש פער בין סרט לספר הפעם זה ממש מוגזם. הסרט רדוד בעלילה שלו ולא מפצה על כך באפקטים מדהימים, ועוד הוא מוריד מהאקשן והדרמה שיש בספר. בל מקרה קראתי אותו עוד פעם בעברית כי לא ממש הבנתי אותו בפעם הראשונה, באנגלית, אבל הוא ממש עניין אותי. אחלה הזדמנות לדמיון וקצת להתנתק מהסביבה כמו שספר טוב אמור לעשות.
לאיזה שיר אתה מתחבר לאחרונה?
לשיר "שמחה לארצך" אסף נוה שלום, ובכלל לשירים של דניאל זמיר...
אני שמח להיות שותף פעיל בפורום הזה, אם כי בשנת הלימודים הקרובה אני מקווה שאוכל להמשיך להיות פעיל בפורום ושלא אפגע באף אחד או בדעותיו האישיות
, אם הדברים לא יוצרים כמו שצריך על הכתב כל אחד מוזמן להעיר לי על כך ואולי נדבר טלפונית אם צריך...