שרשור היכרות

שרשור היכרות

המון זמן לא היה לנו אחד כזה, הגיעו חדשים ועזבו וותיקים...מגיע לנו שרשור כזה! שם: גיל: עיסוק: איזור מגורים: תאריך לדיה: אתם מוזמנים לעשות את השרשור למעניין

אני אתחיל ../images/Emo13.gif... (מזל"ט פלפלון דרך אגב!)

איציק 30 עובד בתחום התקשורת/אינטרנט גר בלוד 21.08.1979 אשמח להכיר בחורה טובה לקשר עמוק ורציני

קולולולולולולולולו

מזל טוב בייב! ‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎ איפה המקסיקני הטעים שאמור לעזור לי להפריח את השממה? ‎/tapuzforum/images/Emo13.gif‎ חחח יאללה...

הא כן..עונה על השאלון

מורן,בת 28 וחצי , מנהלת שיווק ופרסום,מתגוררת בקרית-גת..מה עוד?

עוננה נה נה

שם:דקלה גיל:30 עיסוק:עובדת במשרד סוכנות נסיעות אחראית חוזים איזור מגורים:חולון תאריך לידה:28.10.79

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שם: אמיתי עיסוק: בעקרון סטודנט איזור מגורים: ע"ע ניק תאריך לידה: 4 ביוני (כמו אנג'לינה ג'ולי
)

וכמובן עונה על השאלון.

שם: מקסיקני מאד מאד טעים. גיל: 34 עיסוק: סמנכ"ל שיווק,ומכירות בחברת משקאות גדולה.ומנהל מותג. איזור מגורים: מושב ליד פ"ת. תאריך לידה: 30/6/1975 פלפלון גם אתה תענה.ותרגיש חופשי להוסיף עוד שאלות.

שירלי232

New member
מזל טוב לפלפל הזה(:)

שם:שירלי232:) גיל:25 בקרוב. עיסוק:אחראית על תחום החינוך במוסד ממשלתי כלשהו. תאריך לידה:5.2.85

עונה

שם: חי(היום מישהי בעבודה שאלה אותי מה המשמעות) גיל: 26+ עיסוק: עובד מכבי שרותי בריאות איזור מגורים:קריות תאריך לדיה:01-10-83 סטטוס: רווק

pain is MY love

New member
שאני לא אענה???

שם: מרינה גיל: 23 עיסוק: סטודנטית+ברמנית איזור מגורים: מרכז תאריך לידה: 22.3.86

ועכשיו אני- ושוב מזל טוב חי!

שם: בינתיים רק פיה. גיל: 25 עיסוק: סטודנטית, מסיימת עוד חודש את התואר
איזור מגורים: ראשל"צ תאריך לידה: באוקטובר

gilad269

New member
אחלה שירשור

שם:גילעד גיל:35 עיסוק:מנהל חשבונות,סוחר בבורסה,שותף במיזם אינטרנטי מדהים מקווה להוסיף בשנה הבאה איזור מגורים:חיפה תאריך לדיה:26.9.74

למעלה