שרשור היכרות..

gamegir

New member
שרשור היכרות..

טוב, הגיע הזמן לא? אחרי לא יודע כמה זמן שאני פה, הבנתי שהדברים היחידים שאני יודע עליכם הם של- YARON´R קוראים ירון והוא גר בטבריה, ושתום הוא איזה משהו באיזה הצגה אחת. אה, ושסתיו שנה הבאה תלמד בת**ה יל*ן (ביקשו לא להזכיר את השם.) אז הנכם מוזמנים להצגי את עצמכם, חברים וחברות, איך שבא לכם, בלי שום קריטריונים. אני אתחיל. קוראים לי גומא, אני בן 15 מרעננה, מופיע בהצגות מאיזה כיתה ו´ או משהו, אוהב מחזות זמר מאוד (למרות שבזמן האחרון אני מתחיל לגלות סימני סלידה מהז´אנר- הגיל, אתם יודעים..), חושב שאני מצחיק (בעוד שאחרים חושבים שאני סתם נודניק) ו.. מה עוד יש לספר? כלום. יומטוב, אני הולך. גומא

actress

New member
כבר עשינו את זה כמה פעמים אבל עכשיו

אתה אז אחלה סוף סוף
ואני מוצגת פה בתור הסנובית יופה ואריא(ע)לי בר זוהר יודעים למה.

suzzie q

New member
אולי כדאי שתוסיף....

הגדרות מדויקות של דברים שמעניין לדעת וכדאי לרשום כמו שלמשל עשו לפני כמה זמן באומנויות הבאה כי יש אנשים (כמוני למשל) שכשאומרים להם לספר על עצמם הם לא ממש יודעים מה להגיד ומה לא.... אז תרשום נגיד תאריך לידה איי סי קיו תחביבים שטויות כאלה שיהיה יותר מוגדר וקל לכולם וזה שאומרים את שם המקום במסווה עדיין לא תורם

gamegir

New member
אהההם...

אפשר לשמוע אחת ולתמיד מה הסיפור שלך עם הבצפר הזה? זה פשוט נשמע מסתורי ומעניין.. קריטריונים? לא יודע.. גיל, מקום מגורים, מה הוא עושה היום (גם כלום זה תשובה), מה הוא עשה פעם, תחביבים, ומוטו. ?! what the fuck?! יצא דבילי.. תכתבי פשוט מה שנראה לך חשוב. גומא

suzzie q

New member
אתה רוצה סיפור ???!!!

ובכן בית הספר המהולל הזה דפק אותי בצורה כזאת שעד לפני שנתיים חשבתי שנהרסו לי לגמרי החיים ורציתי לדפוק לעצמי משהו בראש ולא לא מדובר פה בסיפור רגיל של מישהי שניסתה להתקבל ולא הצליחה או משהו אלא בסיפור של אחת שאין לה הרבה מזל ופרוטקציה ושלא ממש מעריכים אותה, אבל אני לא אוהבת לעשות מעצמי מסכנה רע לי אז אני אתמודד עם זה איכשהו מה גם לא נראה לי שהצרות שלי מעניינות פה משהו בכלל וגם בקושי טורחים להגיב לי כאן להודעות.... ובקשר לעצמי אני מור אם זה מעניין משהו (כן,נדפקתי בקשר לשם מה לעשות) אני אהיה בת 17 בנובמבר אני מראשון לציון-משכנם של כל הערסים ותאוותה של כל פרחה מצוייה , אני שונאת כמעט הכל . מוזיקה זה החיים שלי אני אוהבת אלטרנטיבי רוק קלאסי פאנק והארד קור....וגם תיאטרון רק חבל שכרגע נדפקתי בתחום הזה לגמרי למדתי בעבר בבית הספר למשחק שיר ארט אח"כ בנוער הבימה ובקורסים של ניסן נתיב, הייתי גם חברה בלהקת נוער וכרגע אני לומדת בתיאטרון של אורנה פורת . אני עולה לי"ב ואני לומדת במגמת קולנוע תקשורת ומשפטים. אני שונאת את בית הספר שלי ומקווה מאוד כי משהו יצית אותו באחד מימי החופשה הקרובים
מה עוד עושה? כותבת ,מנגנת גיטרה, קוראת והרבה שני אנשים שאני אוהבת לקרוא חומרים שלהם במיוחד -חנוך לוין ואתגר קרת....אני מכורה לשוקולד וסולדת מהמין הגברי מכיוון שגם הוא סולד ממני ובלי שום קשר...יש לי הרבה חברים מתלמה בן למשל...שעליו כבר דיסקסנו כאן הוא אחד האנשים הכי קרובים אליי בעולם ואני חושבת שהוא הבנאדם הכי מוכשר שאני מכירה (חבל שהוא שונא אותי לאחרונה) זהו, איכס איזה הודעה ארוכה כתבתי כאילו משהו יקרא את זה בכלל

הלו?? מה זה??

זה אומנם לא קשור לפורום מה שאני אכתוב עכשיו... אבל מה זאת הערכה העצמית הירודה הזאת את מוכשרת בהרבה תחומים, ואני בטוחה שהרבה אנשים גם מתים עלייך תפתחי את העיינים מותק... תסתכלי סביבך ותראי שאת הרבה יותר מעורכת ממה שאת חושבת... בכל מיקרה איך אצל ניסן נתיב???

suzzie q

New member
ממש..

בגלל זה החיים שלי נראים ככה בכל מקרה הקורס של ניסן נתיב בהחלט חביב אך לא שווה את המחיר שלו 4,000 ש"ח למס´ חודשים תמימים למרות שאני די נהניתי למרות שהיה יקר אם את רוצה לדעת דברים ספיציפיים תשאלי

suzzie q

New member
מה זה כולל?

זה סדנת משחק פעם בשבוע כשבתחילת השנה מקבלים תוכנייה מפורטת של מה הולך להיות בכל שבוע ושיעור ...בין השאר, שיעורי פיתוח קול שיעורי תנועה משחק מול מצלמה וכו בקבוצה שלי היו בערך 15 אנשים ולמדריך קראו רונן שמי התרגילים שם הם סיפור די ארוך מן הסתם תרגילים שגם את עושה בצוותא וכו את יודעת.זה נחמד ויש גם סופשבוע של תיאטרון שבו נוסעים על כל הקבוצה לקיבוץ למעין ליטול כזה ומקבלים הרצאות ושיעורי הרחבה בתיארטון זה נחמד, אבל מאוד יקר כפי שאמרתי וגם נמצא באזור מאוד לא נעים של ת"א ומאחר והשיעורים מסתיימים בערך בעשר וחצי אחת עשרה בלילה..... spooky! מקווה שעניתי לך בערך מור, ה"פריקית המזעזעת"

הבנתי

יצא לי פעם להגיע לשם לראות הצגה.... אי וחברה שלי כמעט נאנסנו, נרצחנו וכו באמת לא כ"כ סימפטי שם בכל מיקרה... היית רוצה להגיע אולי לצוותא??????

YARONֹR

New member
אני פשוט נורא ממהר

יש לי חזרות לקאט´ס אבל באופן כללי אתה צודק בהחלט. כשאחזור (וזה עלול להיות בשעה לא בריאה) אני אכתוב במפורט, אבל ספר גם אתה, באיזה הצגות השתתפת, איפה אתה גר ו.... מתי אתה מגיע לכינרת??? אז, נהייה בקשר.

gamegir

New member
תשובות..

השתתפתי אי שם בכיתה ו´ בפסטיגל, לפני שנתיים ב"ברווזון", עכשיו בצ´יקיטיקאס ופה ושם בכל מיני דברים קטנים בעיר וזה, וגם טיפטיפונת טלוויזיה (ועל זה ב-א-מ-ת שאני מעדיף לא לדבר). אני במקור מקיבוץ ליד באר שבע ועזה, ועכשיו אני גר ברעננה, עיר האורות. כנרת? כעקרון יש תכנון, אין לי מושג אם ומתי זה יצא לפועל. אולי.
יומטוב. גומא

actress

New member
רגע גומא עצור עצוררררררררר

אתה עם משקפיים??????? והאם הופעת בתוכנית חמים וטעים? אני עכשיו מנסה לקשר האם אכן אתה גומא גומא גומא האמיתי או גומא שהוא כינוי??? תעלומה מסתורית.

gamegir

New member
ובל נשכח-

שזו תוכנית מהקיץ שעבר. גדלתי. קצת. גומא

אני ראיתי

היית נפלא, פשוט נפלא. חסר טאקט, אולי, אבל בכל-זאת, נהדר. בתוכנית אחרת, אפרופו שחקנים צעירים, היה את הילד מ"מר ברינק". טל

אריאלי18

New member
לאאאאאאאאאא נכון!!!!

ראיתי את זה...עם שרית וינו אלעד... והם שאלו מה זה גומא...לא נכון!!! זה אתה?

למעלה