שרשור היכרות!

../images/Emo3.gif

שם: דולב גיל: 15 עיר: תחביבים: לשמוע מוזיקה, לישון ו... לא יודע
חבילות הרחבה לסימס: הכל כולל הכל תמונה(אם בא לכם):

עונה

שם:אלינה גיל:עוד מאט 14 עיר:חיפה תחביבים:טניס סימס חבילות הרחבה לסימס: בסיס אוניברסיטה נייטליף ביזנס חיות

עונה...../images/Emo55.gif

שם: עדי גיל: מחר 14.7 עיר: ראשון לציון תחביבים: לשחק בסימס 2, לצאת עם החבר'ה, ללכת לים ואנד וואצ' טי וי.. חבילות הרחבה לסימס: לסימס 1 פעם היה לי הכול (הי לי את ה1 בתוך 8) וסימס 2 יש לי את כל ההרחבות חוץ מהמיני. תמונה(אם בא לכם): תמונה של סימס חופשה שאני אוהבת במיוחד =>

קטקטXD

New member
עונה עונה עונה !!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שם: קטיושש :) גיל: 14 עיר: הונולולו תחביבים: מזה השאלה הדפוקה הזו XD חבילות הרחבה לסימס: יש לי את כולן אבל מותקנות רק עסקם ואוני' תמונה(אם בא לכם): לא.

עונה

שם: אלכסה. גיל: מאתיים. עיר: חור בצפון. תחביבים: לישון המון, לשחק בסימס, לדבר בטלפון, לבזבז כסף. חבילות הרחבה לסימס: יש לי את חיי הזוהר, חיי לילה, עונות, חיות, חפצי חגיגות, כיף משפחתי, אוניברסיטה, עסקים. אבל מותקן רק נייטלייף. תמונה(אם בא לכם): YOU WISH

Hermione66

New member
עונה.../images/Emo129.gif

שם:פול/פאולין/ויולט. גיל:13. עיר:עפולה. תחביבים:לשיר,לשמוע מוזיקה,לשחק בסימס,לעצב. חבילות הרחבה לסימס:אוניברסיטה,חיי לילה,פתוחים לעסקים,חיות,עונות. תמונה(אם בא לכם):אם אתם מקיאים,אז לא עליי בבקשה.הא,כן,וזה לפני התספורת שלי,יש לי עכשיו שיער עם הכתפיים+אימופוני.^^

papagalo

New member
עונה

שם: מעין גיל: =X עיר: מרכז תחביבים: חובבת תוכים תוכים תוכים תוכים.. וסימס.. חבילות הרחבה לסימס: בסיס [דהה],נייטלייף,עסקים,חיות,אוניברסיטה,חגיגה,קריסמס,חיי זוהר, אופנה,עונות,כיף משפחתי D=קיייצרר הכללל תמונהף בכייף

כן.. עונהנהנה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שם: שחף
גיל: ביום שבת הזה 17 עיר: עמק חפר XD תחביבים: מחשב, ספרים, טלוויזיה, בתי קפה, סימס, חברים, ים חבילות הרחבה לסימס: רק בסיס.. בקרוב אני מקווה שיהיה גם עסקים תמונה(אם בא לכם):

היי תקשיבו משווווווו!!

בכל השירשורים שכולם נתנו אייסי ומסנג'ר אני לא הייתי פה.. בא לכם לעשות שוב?! ונוסיף אחד ת'שני לאייסיקיו ומסנג'ר ונשמור על קשר?! (למרות שאני בטוח שיש פה ששומרים..!)

MorSims

New member
../images/Emo204.gif

שם: מור גיל: 15 עיר: ראש העין תחביבים: לצייר, לקרוא, לנגן, לשמוע מוזיקה, מחשב, לצאת עם חברות ... חבילות הרחבה לסימס: אוניברסיטה, חיי לילה, עסקים תמונה(אם בא לכם):

dompi doo

New member
../images/Emo80.gif

שם: דנה גיל: 13 עיר: בצפון תחביבים: לשחק במחשב ולהיות עם החתולה חבילות הרחבה לסימס: עונות עשקים ולילה (שלושתם לא מותקנים עדיין
) תמונה(אם בא לכם):

Dutty girl

New member
אני עייפה X_X

שם: קורל. גיל: 15. עיר: בת ים. תחביבים: גראפיקה, צילום, ריקוד. חבילות הרחבה לסימס: עסקים, אוניברסיטה וחיות. תמונה(אם בא לכם): אבל לא בא לי, אני עייפה X_X תנסו לא ללכת לישון בכלל במשך 48 שעות, תרגישו רעננים ומלאי אנרגיה, אני בטוחה בזה.
[נעים שותפי לחוויה, הוא יספר לכם XD]

עונה../images/Emo48.gif

שם: יובל גיל: 12 עיר: ירושלים תחביבים: מחשב, מחשב, מחשב, סימס, מחשב... חבילות הרחבה לסימס: עסקים, עונות תמונה(אם בא לכם): לא תודה=]

למעלה