אופה קטנטנה
Well-known member
מורפיום, הוא מנצח העונה.
קוקי,
מאמי שלי,
תבקשי להפגש עם רופא פליאטיבי, בדחיפות.
זה אונקולוג שתפקידו להקל על כל ההשפעות
וההשלכות של הטיפול.
הוא יתן לך את המענה הכי ראוי.
בין אם אלו משחות להקלה, ובין אם כדורים
להפחתת הכאב וההשפעה.
האמיני לי שאני יודעה על מה את מדברה,
ואף יותר.
ולא ייסף, כפרה.
ואמן שהסבל יעלם כלא היה.
קוקי,מחקתי את התמונות, כי בכל זאת לא נתכנסנו הנה
עבור כך. או רק עבור כך.ודעי כי, זה רק פרומיל
מיתר התרופות והעזרים לטיפול שלי, מאמי.
ולכן, אומרה לך, תדאגי לקבלה כ ל, על מנת שתוכלי לשרוד
את התופת הזו,
וזה ז מ נ י, ככל שייארך,
תמיד זכרי זאת.
קודם כל רובם אינטרסנטים. רוב הרומנים שם נבנים בהוראות הפקה וראינו איך זה נגמר. ספיר ואברם, שילי ושניר, דנית ואליאב, שני גולדשטיין ועומר, ואפילו מעיין ואביחי שהחזיקו 4 שנים.ששש שלא כולם ידעו...
אני מפחד שהסנייקית עבדה עליי
ושהיא אינטרסנטית ברמה הכי גבוהה
הכוכבת?ששש שלא כולם ידעו...
אני מפחד שהסנייקית עבדה עליי
ושהיא אינטרסנטית ברמה הכי גבוהה
איזה חלקלק יה וואראדילא, לא ילד חחח
"הכוכבת" תמיד הייתה בסימן שאלה אצלי אם לומר את האמת
מאז יציאתה אני רואה דברים קצת מוזרים.
סולח לך כל לילה מחדש
כשאני כתבתי שהיא שחקנית כולם כאן קטלו אותי כמה היא רגישה ומתוקה ואמיתית.הכוכבת?
עאלק
לקח לך זמן
כל מי שנכנס לשם ומוכר את נשמתו לשטןכשאני כתבתי שהיא שחקנית כולם כאן קטלו אותי כמה היא רגישה ומתוקה ואמיתית.
אז כן הרגישות שלה טבעית כמו גם הטוב שלה אבל יש בה גם צד שדוני ומאוד נצלני, כמו שטיפסה על תרצה שכולם התנגחו בה. מה עשתה לה תרצה באופן אישי? כלום.
היא זורמת איפה שהזרם. ששני חיבקה אותה שני היתה האלוהים. אותו דבר יוכי, אותו דבר יובל ואיסקוב ושון. כל מי שנטה לכיוונה היא שכחה הכל והלכה איפה שהיא מקובלת.
בסוף והיא מודה פרסום זה מה שמנחה אותה, פרסום לשם פרסום בעקר. אם יקרו לה פרוייקטים או דברים בדרך יימנפו אותה מה טוב.
נכון, ועדיין לא כל אחד עושה הכל בשביל זה. יש כאלה שיילכו אחרי המצפ שלהם והאמות שלהם. שירז בהסכמתה שיחקה לידי ההפקה בול לתסריט. מההתחלה ועד הסוף. כולל מתי לפתוח את החרדה החברתית, מתי להפתח ולפרוץ, מתי לכאוב, מתי לסחוט.כל מי שנכנס לשם ומוכר את נשמתו לשטן
מונחה פרסום
אני לא יודעת, ראיתי פה שכותבים ההיא שחקנית 24/7, ההוא רק חישב כל העונה.נכון, ועדיין לא כל אחד עושה הכל בשביל זה. יש כאלה שיילכו אחרי המצפ שלהם והאמות שלהם. שירז בהסכמתה שיחקה לידי ההפקה בול לתסריט. מההתחלה ועד הסוף. כולל מתי לפתוח את החרדה החברתית, מתי להפתח ולפרוץ, מתי לכאוב, מתי לסחוט.
זאת לא בחורה שמעולם לא יצאה מדלת ביתה. היא עשתה פודקאסטים מלא, עזרה לתפוס בוגדים. חיה מתוכן של טיקטוק.
יש לה הבעיות שציינה אבל היא מנצלת את זה לטובתה.
ועדיין אחלה משחק, שתצליח במה שתפנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.