שרשור הטקס EMA2003

dor307

New member
איכססססססססססססס

גסטין המכוער מטמטם טינברלק זה הדבר הכי מסכן בעולם הוא לא יודע לשיר הוא לא יודע לרקוד הוא לא יודע כלום חוץ מלהצטלם בלי חולצה וכל הבנות מציבעות לו זה כל כך מעצבן ואגב מדברים על זה הוא השמין והוא נירא הכי מכוער בעולם לא שלפני זה הוא נירא יפה אבל מה הוא לוקח לרובי תפרס על זמר השנה הקטגוריה הזאות נוסדה בשביל רובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cj20

New member
וואלה נכון...

נראה כאילו פינק הולכת לסגור ת'ערב... איזו עוד קטגוריה נשארה חוץ מהשיר הכי טוב? אני מוכנה לשלם 10000000$ למי שיתקע כדור בראש לקלי *מג'נונה* אוסבורן... לפחות עשו לה בוז...

גם לי נראה לי

ובגלל מי הוא כל כך מצליח בגלל בריטני אם "בריטני" לא הייתה בקליפ שלו מישהו בכלל היה מתייחס לחייזר הזה רק בגלל השיר קריי מי אריבר הוא זוכה בהכול

smgfan

New member
תגידו, הטקס בטוח נגמר בשתיים בלילה?

נראה לי שאני הולכת לישון...
טוב, אחרון וזהו!
שמתם לב ש.... *זה ממש מוזר שהמנחה מועמדת וזוכה בפרס, לא? *כריסטינה רוצה לעבוד עם הנפטונס? *פארל נראה כאילו הוא הולך לישון? או לבקו"ם? תשקיע קצת, בן-אדם! *ג'סטין לא מפסיק להתחנף היום? מה עובר עליו Suck me day? *העיפו על כריסטינה חולצה לבנה כשהיא הציגה את טראוויס? חחחחחח חבל שלא פגע בה, לפחות היו קצת קטעים
*לסטריפטיז של חצות בלילה?
*שכריסטינה לא הציגה את קלי אוסבורן? *להערה של ג'סטין על ש"מזל שהוא זכה ולא מישהו אחר..." רמז בדיוק מה שחשבתי!
חחחחחח יאללה, אני הולכת לישון! לילה טוב!

krashel

New member
../images/Emo35.gif תגידו אתם נורמלים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ההופעה של ביונסיי טובה?! הפוסטמה הזאת היתה עם פלייבק ועוד בלי מיקרופון... על מי היא עובדת?! פעם הבאה שפשוט ישמיעו את הדסיק שלה וזהו. ואיזה מצחיקה התקלת סאונד בסוף...
לא היה להם מה להגיד אז הם פשוט צעקו "סקוווווטנלד!". או שזאת לא היתה תקלה וסתם סיום עלוב להופעה עלובה...
כריסטינה היתה מנחה מ-ע-ו-ל-ה!
ידעה לצעוק כשצריך, לצחוק כשצריך... דפקה כניסה... היתה זנותית וכוסית
כתמיד... בקיצור: מה צריך יותר?! הפתיעה לטובה , בקיצור. קיילי היחידה נראה לי שהשקיעה קצת והבאיה רקדנים... לאן נעלמו הימים שכל אחד היה בא ודופק הופעה עם במה מלאה?!
וגם אתם שמתם לב שפינק היתה קופי החזרזיר מלוני טונס?
ורק שתדעו, תפסתי ממיסי אליוט מישהי קצת יותר מקצועית. לבוא לבמה, שוב עם פלייבק מלא, ולהחזיק מיקרופון ואפילו לא לשיר! החוצפה... ובנוסף להכל, לצרוח שזה הסינגל מהאלבום הבא שלה שיוצא עוד מעט... המכירות כאלה חלשות שהיא צריכה לנצל את במת הטקס?! באמת...

i love gina

New member
טוב, תעדכנו אותי!

מה היו הקטעים עם כריס וקלי, אבל כל הקטעים בפירוט!
הלך איזה צ'יק פייט שם? ומי זרק מה על כריסטינה???? איזה עוד הופעות היו ואיך הם היו? עם מה מיסי הופיעה? ומי זכה בשיר הכי טוב, בזמרת, זמר, להקה וכו' וכו'?

למעלה