שרשור החגגגגגג

NoWords

New member
שרשור החגגגגגג../images/Emo70.gif../images/Emo55.gif

ספרו חוויות,דעות,סיפורים,תחושות איפה עשיתם את החג, איך היה האוכל, והאם נהניתם?
אז ככה... החג היה אצלי בבית, באו דודים, היה נחמד ומשעשע כמו תמיד אמא שלי הכינה יותר מדי אוכל ונשאר עוד המון יש אחלה קינוחים, זזתי לאכול קצת

KerenWelling

New member
פחחחחחח

נכון שהתמונה הזאת רצחה אותך?!!!!! חחחח אדם כזה כוסון שיואוווווו
ואיזה גופה ריאן דופק לנו!!!!
|מזיע| החג היה אצלנו בבית אכלנו כולם שמענו חוויות מהשבוע הראשון של אחי בטירונות והיה כיף!

inbary

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

אני עשיתי את החג אצל סבתא שלי והתפוצצתי מהאוכל וכל הארוחה חשבתי "מעניין אם אדם חוגג עכשיו את ראש השנה???" חוץ מזה שכל הרוחה חשבתי על אדם היה אחלה למרות שזה לא אחלה לחשוב על אדם נכון??

KerenWelling

New member
אוי את לא יודעת מה זה...

אני כבר חצי שנה טרודה במחשבות שכאלה על אדם בפרט ועל מארון5 כלהקה.... זו מחלה אני חושבת!!!! אם את תלכי לידי ברחוב ייתכן שתשמעי את השירים יוצאים לי מהאזניים כי הם פשוט לא יוצאים לי מהראש בשום רגע נתון ביום או בלילה!!!

KerenWelling

New member
ברצינות..כאילו..

חזרתי מפסטיבל דימונה..וכ-ל- אותם היומיים הייתי עם האוזניות מחוברת לראש ושמעתי את הדיסק מהתחלתו ועד סופו 34 פעמים!!! וגם השמעתי לאחרים ת'דיסק כי הם מזה רצו לשמוע...(אני מפיצה ת'תורה)! כ-ו-ל-ם בכיתה כבר יודעים עם מי יש להם עסק וזה כזה כיף לשבת בשיעור ולדבר על מארון5 עם הילדים והמורה!!!

כמוני...

אני מזה מסכימה איתך, ככה זה גם אצלי עכשיו... החברות שלי כבר משתגעות מרוב הפעמים שאני שרה להן את השירים שלהם... איזה חמוד אדם!!!!!!!!!!!!

NoWords

New member
מתה על התמונה הזווווווו../images/Emo99.gif

חיוך. אדם. שלמות.

הייי

היי מה המצב?? אני צליל ואני בת 13.. ולך....? איזה תמונה את אוהבת בדיוק???? טוב שהיה תמונה תגידי אז............... ביייי.......

../images/Emo74.gif ../images/Emo9.gif

גם אצלנו החג היה בבית, סבא וסבתא שלי באו ואכלנו כל המשפחה, עשינו צחוקים והיה כייף :)

buffgirl

New member
לי סתם היה משעמם. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ובן של בת דודה שלי כזה פוּצ'וֹן!!!!

CiNdErElLa3887

New member
אממממ קיייי היה ממש נחמד

(לשם שינוי
) ....האוכל היה קצת אממ לא יודעת...קשה להגדיר אותו.. השניצל היה גומי..האורז עם הגזר היה בסוף בורגול (WTF?!)..ואממ התפוחי אדמה היו ממש נחמדים. ואממ אכלתי מלא רימון ותפוח בדבש.... והיו מלא צחוקים עם דודה שלי שסיפרה על העבודה שלה (היא עוזרת לקשישות במתנ"ס)..והיא סיפרה שהן כמו ילדות קטנות..
... טוב זהו...ונממ הספקתי להתכונן לתנ"ך..נשארו לי עוד 11 פרקים
...

אדם....../images/Emo99.gif|מזילריר|איזה חיוך...

ממ... היה נחמד.. קצת מרגיז.. אבל נחמד (
)

KaUrO DoNo

New member
לי היה ממש כייף בחג..

עשינו אצל חברים של הורים שלי והיה פוווווווווווווווווווול אוכל!!! ואבא שלי עם הבדיחות שלו היה מצחיק... בדרך הביתה ידיד שלי התקשר אליי ושאל אותי אם אני רוצה לצאת...(זה היה באיזה 12 בלילה)...למרות שהייתי עייפה הסכמתי כי לא ראיתי אותו מלפני החופש הגדול והוא אמר שעוד ידידים שלי באים שגם אותם לא ראיתי מליון שנה אז יצאתי איתם והיה ממש כייף...הם קנו אלכוהול ושיגעו את המוכר ושתיתי גם וזה לא היה כזה נורא אבל לא רציתי לשתות יותר מידי כי אני יכולה לשתכר ממש מהר ולהשתכר יחד עם חברות בנים זה לא נחמד... אבל בכל זאת היה נחמד..חזרתי ב4 ומשו עייפה אך מרוצה וזהו...

eliya bloom

New member
אצלי!

אף אחד לא בא אלינו היינו לבד רק המשפחה הקטנה
אממ האוכל היה טעים כמובןן
אני שעתיים סידרתי ת'שולחן מזה יפה חחח וזהו אז שנה טובה לכלוכם!!
נ.ב תכתבו ת'איי סי שלכם.. אוהבת אליה!!

נמנמנ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

עשינו את החג אצל ספתא&סבא בגבעתיים.. הרבה אוכללללל

למעלה