שרשור הופעות

ב ר 3

New member
רוק עצמאות 2005!!!

ב-11/5 אירוע הרוק הגדול של השנה: רוק עצמאות! אביב גפן, היהודים, ברי סחרוף, הדג נחש, מוקי, מוניקה סקס, שייגעצ, אינפקציה!! כרטיסים ניתן להשיג אצלי: אייסיקיו: 337460530 מייל [email protected] או מסרים. בר

סגול59

New member
סגול.קארס.קוואמי.י"ם.חוה"מ.תבואו

על הפטיפונים: DJ CARESS על המיקרופונים: סגול 59 והאורח המיוחד: קוואמי דה לה פיזזוקס יום שלישי פעמיים כי טוב 26.4.05 בשעה 22:00 "ברבחאן", מתחם תיאטרון החאן, ירושלים 30-40 ש"ח. אין הגבלת גיל בכניסה. הנה הפלייר. PEACE נ.ב: "נביאים בפינה" IS BACK! יום ה' 28.4. פרטים מעניינים מאוד בקרוב...

הודעה חשובה הופעה דחופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם חברים וחברות יקרים יקרות מחר ,יום שלישי,מגיעה אל הדאג וטוני אחת הלהקות הטובות והחדשניות שיש היום בארץ. זוהי המרסדס בנד .מי שעדיין לא שמע או שלא הספיק לשמוע ,זו ההזדמנות. אדישים לא תצאו. http://mercedesband.com/ רוצו להתרשמות באתר לאלו מבינכם שכבר היו בהופעה, נתראה שם שעה 22:00 הרשו לעצמכם ליידע את חברייכם, אנחנו נעריך את זה גם אם אתם רוצים לשאול ,בבקשה אסף-0547486464 או [email protected] 'דאג וטוני' רח' גד מכנס 19 בנתניה , איזור הטיילת חג שמח

Amber68

New member
:)

אני שם.. האומנים מעולים ברובם.. יהיה כייף.. חג ענק.. מי עוד הולך ??

FunkyGiraffe

New member
אני הולך להעביר ערב עם הדג נחש

בהופעות בהוד השרון ורמת השרון אבל לא ברוק העצמאות נכון לעכשיו

Amber68

New member
נייס..:)

תהנה !! וכשיגיע היום נפתח שרשור "מה אתם עושים ביום העצמאות ??"

אנשי המרכז שמעוניניים בכרטיסים...

ב11.5 רוק עצמאות 2005 באמפי פארק בראשון. המופעים שיעלו הם: אביב גפן,עברי לידר, ברי סחרוף, אינפקציה, שייגעצ, מוקי, הדג נחש, מוניקה סקס, חרדל, בית הבובות...וכנראה שיתווספו עוד כמה. כרטיס עולה 110 [אצל כל היחצ"נים, ככה שאין יותר או פחות] כל מי שהוא מאזור המרכז: בת-ים, ראשון, חולון, ת"א וכ'ו. אפשר למצוא אותי [קרן] באייסיקיו 169066444 באימייל [email protected] בפלאפון:0524548396 ובמסרים.

למעלה