שרשור הופעה.

שרשור הופעה.../images/Emo79.gif

אז בקרוב יש הופעה בתמונע, אירוח במופע לזכרה של ענבל, הופעה בחאן השיירות... ומעניין אותי עד כמה בא לכם עליהן, עד כמה אתם משתוקקים וכמה חסרה לכם הופעה של שילה. שאלון שחיברתי עכשיו. לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע? מדוע דווקא למופע הזה? [נוחות, חשיבות, רצון....] מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע? איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע? מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה? מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו? באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם? במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...] מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה? ובלי קשר, מה לדעתכם המקום המושלם להופעה של שילה? מקווה שתהנו

pishkashit

New member
נו טוב :]

לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע? למופע לזכרה של ענבל כנראה.. מדוע דווקא למופע הזה? [נוחות, חשיבות, רצון....]- חשיבות, רצון.. יכולת מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע? במופע של שילה- לך, גשם, יום שישי, לונדון, תאספי אותי מהרצפה איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע? ממה שהספקתי קצת לשמוע.. את "ים של דמעות" מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה? לא הרבה, רק להגיד שנהניתי.. או משהו כזה.. מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו? החברה הכי טובה כמובן באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם? לך, גשם... במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...]- מונית.. מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה? 8 ובלי קשר, מה לדעתכם המקום המושלם להופעה של שילה? תמונע.. אולי בקיסריה יכול להיות מעניין :p

abastor

New member
yuvizz

לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע?נראלי של 8.9 מדוע דווקא למופע הזה? [נוחות, חשיבות, רצון....]כי עדיין אינלי פרטים של האחרות כי אני עצלנית
מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע?מגי, פרח קיר, לילה, איזה זהב, רק לנו\כורש\טוצ'קה. איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע?רק לא את לילה. מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה? מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו? באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם?לילה.. במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...]איך ליסוע ולחזור. מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה?מליון. ובלי קשר, מה לדעתכם המקום המושלם להופעה של שילה?תמונע.

izzys

New member
../images/Emo76.gif.

לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע? בע"ה לתמונע ולבארבי. חאן שחרות בספק די גדול.
מדוע דווקא למופע הזה? [נוחות, חשיבות, רצון....] לתמונע כי בא לי הופעה בקרוב, המחווה לענבל אין צורך לפרט, וחאן שחרות בשביל האווירה והפסטיבל, אבל המרחק מהווה קצת בעיה.
מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע? לילה, פרח קיר, תאספי אותי מהרצפה, מגי, לונדון.
איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע? ואולי, אלוהים. אהבה אסורה עם שילה.
מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה? B ..?
מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו? מי שפשוט צריך להיות שם.
באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם? אהבה אסורה.
במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...] עד ליום ההופעה זה בגדר תעלומה
.
מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה? 9 וחצי.
ובלי קשר, מה לדעתכם המקום המושלם להופעה של שילה? מופע זריחה כלשהו.

GeLbaChiT

New member
....

לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע?לענבל מדוע דווקא למופע הזה? [נוחות, חשיבות, רצון....]כי הייתי באה בכל מקרה , בלי קשר לשילה מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע?אלף רסיסים , לונדון , מגי, לילה , אל המחט , זמן אור איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע?לא יודעת ... מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה?באמת שלא יודעת מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו?- באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם?זמן אור במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...]מונית כנראה מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה?8 ברמה העקרונית לא בא לי על כלום כרגע ובלי קשר, מה לדעתכם המקום המושלם להופעה של שילה?תמונע

לילי ת

New member
...

לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע? לתמונע ולמופע לזכרה של ענבל. מדוע דווקא למופע הזה? כי בא לי. =) מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע? לך (!), מגי, אל המחט, לילה, גשם. איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע? לא אכפת לי כל עוד זה לא אחד מהנ"ל. מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה? הופעה מעולה, תודה. מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו? באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם? במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...] אוטובוס. מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה? מאד. ובלי קשר, מה לדעתכם המקום המושלם להופעה של שילה? אממ..

...

לאיזה מהאירועים אתם מתכוונים להגיע? לכמה שיותר. מדוע דווקא למופע הזה? [נוחות, חשיבות, רצון....] מהם חמשת השירים אותם הכי תרצו לשמוע? אלף רסיסים, ים של שדמעות, עורך, רק לנו, יפעת. איזה שיר הכי תרצו שאביגייל תבצע? אולי. מה הייתם רוצים להגיד לשילה אחרי ההופעה? ... מי הכי הייתם רוצים שיהיה איתכם בהופעה הזו? הלוואי והייתי יכולה להיות שם לבד. באיזה שיר תרצו שיחבק אתכם? עניין של רגע.. במה כרוכה ההגעה שלכם להופעה? [דלק, רכבת, מונית וכד'...] צבא. מ1 עד 10, כמה בא לכם כבר על הופעה של שילה? 80000000000000000000000.

למעלה