שרשור הויזות

sela v

New member
שרשור הויזות

החלטתי לשנות צורת הדף, עדיין יש רק ויזות למזרח. תגידו לי מה דעתכם על הפורמט ואני אוסיף את שאר האזורים בעולם. אם למישהו יש עדכונים לגבי ויזות לעוד מקומות במזרח אתם יכולים לשרשר פה.

muga

New member
כדאי להוסיף - תאילנד

שלתאילנד, מי שמתכוון לשהות יותר מ30 יום רצוף, אפשר להוציא ויזה מהארץ דרך השגרירות ל60 יום+אפשרות להארכה בעוד חודש תמורת 120 ש"ח. כל התהליך לוקח יומיים בערך..

עמית22

New member
תוספות

נפאל- במידה ושהיתם במדינה עד חודש ימים וחזרתם אליה באותה שנה קלנדרית תוכלו לקבל 30 ימים נוספים במדינה בחינם. הודו- ניתן להנפיק בשגרירות בארץ (יכול להיות שגם בתאילנד - צריך לברר) ויזה לשנה כאשר בכל מקרה אחרי חצי שנה חייבים לצאת את גבולות המדינה, רק שלא צריך לבקר שוב בשגרירות אלא ניתן לחזור ישר. הויזה מתחילה לתקתק מיום הוצאתה ולא מיום הכניסה למדינה (בניגוד אגב ללאוס וקמבודיה). ברמת העיקרון בשגרירות הודו בקטמנדו לא מנפיקים ויזות לשנה וגם לא מנפיקים שתי ויזות מקבילות לחצי שנה (בפעם השנייה שבאים הם אמורים לתת רק 4 חודשים) אבל אם מדברים אל ליבו של הפקיד (ולא הייתי פוסל על הסף בקשיש) הוא יכול לחתום 6 חודשים למרות זאת.

shirygo

New member
מה לגבי יפן? האם הם מחמירים במתן

הויזה, בסגנון ארה"ב ואוסטרליה. מה קורה לגבי ניו-זילנד אחרי פרשת הדרכונים הגנובים. מישהו יודע אם נכון להיום צריך ויזה לניו-זילנד (מראש)?

doronhall

New member
לא צריך ויזה ליפן

אם את/ה לא נראה להם, הם פשוט לא נותנים להיכנס.

doronhall

New member
שומרים על עקרון ההדדיות

מכיוון שיפנים לא צריכים ויזה לישראל, ישראלים לא צריכים ויזה ליפן. הלוואי והיה כך גם לגבי אוסטרליה וארה"ב. מאידך, להגיע עד יפן ולהיתקל בסירוב יכול להיות מאוד לא נעים, למרות שבשני ביקוריי ביפן לאחרונה לא היתה כל בעייה.

shirygo

New member
ניו-זילנד - בעבר לא היה צריך, מה

קורה היום לאחר פרשת הדרכונים הגנובים, מישהו יודע?

shirygo

New member
כניסה לארה"ב עם דרכון אירופאי -

בעבר לר דרשו ויזה, מה קורה לאחר 11 בספטמבר, האם צריכים ויזה והאם כולל גם את מדינות הגוש המזרחי. אני שואלת מנסיון של אנשים, בלי להסתכל באתר השגרירות.

sela v

New member
לא צריך

ישראל זה מדינה קטנה, אבל נראה לך שהם יפסידו את כל הבריטים למשל שאמורים להגיע? האמריקאים רצו להחמיר את הנהלים, ולדרוש ויזה מהבריטים עד שיוציאו הבריטים דרכון עם צ'יפ שיש בו נתונים על רשתית העין או תביעת אצבע, אבל האנגלים עוד לא מוכנים להוציא את הדרכון עד 2005 או 2007 אז האמריקאים התקפלו מדרישותיהם. אני חושב שיש להם קריטריונים, במיוחד כמה סירובי ויזות יש, וכנראה בישראל יש יותר מדי שמסורבי ויזה. נדמה לי שבין מדינות האיחוד היוונים הם היחידים הצריכים ויזה לארה"ב.

למעלה