שרשור הוותיקים....

שרוך

New member
יהיה נחמד אם...

בס"ד הי לכולם אני ממש גאה בכם בשרשור אולי יהיה נחמד כל אחד יכתוב מה איתו בשנה הבאה או אם הוא לא סיים משהו חשוב והולך לקראת משהו חשוב או סתם שיפרט על עצמו משהו שבתקופתו זה מה שהיה מייחד אותו או האם מאז שהוא נכנס לפה עד היום השתנה אצלו משהו? וכמובן הכי חשוב נוסטלגיה אנשים יאלה לכתוב להציף אותנו בזכרונות טובים זה ממש מרגש ומשמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוך

מממממ טוב...אז ככה- ../images/Emo98.gif

בס"ד בע"ה אני מתגייסת... ממממ זהו... מה יהיה לפני הגיוס עדיין לא ברור... [אם למישו יש רעיון...
] בהצלחה לכוווולם!!!!

מממממממ טוב...אני אנסה להזכר...

בס"ד טוב אני אנסה להזכר בכל מיני דברים שהיו לי....
אההההההה אני זוכרת את המפגש הראשון שלי, שהגעתי בשביל תמר, והדעתי לבד, וישבתי בתחנת רכבת לחכות להם... ואז הם הגיעו ולא ידעתי מה לעשות...הייתי כולי יבשנית וביינשית... חיחיחיח והלכנו לגן המשולש... וכל הזמן שישבנו במעגל שלחתי לליהד הודעות שיבוא כבר... ואז כשהוא בא אז כל הזמן שאלתי אותו מתי הולכים... נראה לי במפגש הזה כבר הייתי עם קוצים... כה...עם סרט של פסים.... אההההההה כן, וזה היה המפגש עם המנצנצ הזה של נועה, והסווצ'ר של אורי- שחשבנו שהוא קפצ מהגג של עזריאלי....
היה צחוקים...כה.... מממממממ מפגש שני שלי נראה לי גם היה בגן המשולש... ואז חזרנו הביתה עם אילה מיכל ואלישע.... אההההההההה המפגש הזה היה אחרי שאלידע ומיכל עבדו [או לפחות ניסו לעבוד
] על כולם שהם מתחתנים... קיצר אני זוכרת מהחזרה את ה"פתיחות" שאלישע עשה עם אנשים ברמזורים בדרך לראשון....
מממממממ אני זוכרת את התמונה- wanted שהדס עשתה לי.... ואאאאאאאאאאאאהההההההההההה הכי נאי זוכרת זה המפגש שהיה בירושלים [המשיכו כך!
] שבו הקמנו את חבורת"גשר"...
קיצר...מממממ מה עוד? זהו לבנתיים... זה צריך לבוא....

יא, אני זוכרת!!

המפגש שחזרנו עם אלישע היה גם המפגש עם הפנקסים!! ואני ומיכל ירדנו בדירת שירות של הקומונרית שלנו, והיו שם 2 בנות מבת-אל שישנו אצלי והדריכו בקייטנה בסניף... והן היו המומות ממיכל וממני
זה היה ממש מבדר...

נראה לך שאני זוכרת?!

תני שמות, אולי אני אזכר, ככל שזכור לי, לאחת מהן היה שם מוזר כזה, של מתנחלת דוסית... הם צריכות להיות שנה מתחתיך, אני חושבת...

למעלה