שרשור הודעות

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifבברלי הילס 90210../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif

שנות ה-90 התאפיינו לטובה בתחום הטלויזיה. לא רק סרטים ואופרות סבון מעולות, אלא גם סדרות מצליחות ומהנות שאי אפשר לשכוח. בברלי הילס, שהתחילה את דרכה במשך שנות ה-90 חוללה הצלחה גדולה בכל העולם ואף שודרה בחוזר פעמים מספר. ברצוני להמליץ לכם, מעריצי הסדרה על פורום חדש יחסית בתפוז, פורום בברלי הילס 90210, פורום שעוסק אך ורק בסדרה, ורק בסדרה. אתם מוזמנים בהמוניכם להשתתף בדיוני הפורום. תודה להנהלת פורום זה על אישור הפרסום.

ilanr

New member
איך אפשר להשיג את השיר

"נומי נומי ילדתי" בMP3 ?

casperit

New member
פורום חדש- פאוור פאף גירלז!

כל מי שאוהב את שלוש הבנות ואת הסדרה מוזמן לבוא לפורום החדש שלהן שכתובתו: http://msn.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=459

jahnon

New member
זה תלוי איזה גרסה אתה רוצה?

יש את הגרסה הרוקיסטית של להקת הפאנק בתולות האלומיניום. יש את הגרסה המתרפקת של הספייס בויז וכמובן הגרסה האולטימטיבית של הרס"ר הפרסי (הלא הוא יוסף שילוח) מהסרט אסקימו לימון (לא זוכר את המספר) אם אני לא טועה שפשוף נעים.

אילן היקר

שמחה אמנם אני על ביקורך בפורום, אך כמדומני (למרות שג´חנון, איש יקר מאין כמותו כבר ענה לך) שישנם פורומים הולמים יותר לשאלך החשובה. למשל: כל הפורומים תחת הקטגוריה של מוסיקה !!! אבל היות ונראה לי שאתה בחור נחמד, עקב השיר שביקשת שנמצא, נשמח אם תישאר (כמובן רק לאחר שתמצא את אשר ביקשת במדור המוסיקה).

שרוניק

New member
סידרה מצויינת

שאני לא מתביישת להגיד, שינתה במקצת את חיי, ואת המושגים שלי לגבי כמה עדיף לגור שם ולא פה... בהצלחה לפורום החדש

למעלה