שרשור הדרכה...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
מתודופדיה

כמו ויקפידה רק למתודות ופעולות... אתר חובה למדריכים. כנסו ותפיצו במעו"זים...

MS6

New member
משחקים

מאגר משחקים ענק באדיבות הנוער העובד והלומד

FRISHO

New member
אמממ...קצת חולקת עלייך בעיניין הזה-

דווקא הנוער העובד והלומד זו אחת התנועות שעושות באמת, והולכות אחרי האידיאולוגיה שלהם.. הם הקימו את ההתחלתם של גרעיני אומנויות ותיאטרון ברחבי הארץ, והם עושים עבודה מדהימה, יש לציין... לפעמים עדיף להיות טובים במעשים מאשר באתרים באינטרנט על מתודות...

FRISHO

New member
יש מלא חומר...בעיקר הדרכה-

אני בדיוק עושה למדריכים שלי שנכנסים קלסר עם פוול חומר על הדרכה וכאלה.. אבל לא הכל על המחשב... אז מי שרוצה חומר בעיקר על- איך מעבירים דיון? מחזה? סיפור?המחשה?וכ"ו.. העברת פעולה בצורה נכונה. (מתודיקה ודרכי העברה) יחסי מדריך-חניך. צוות הדרכה. חלוקת תפקידים. השקעה ומוטיבציה. הקייצצצ....-מי שמרכז ההדרכה שלו סגור, מוזמן אליי הביתה...
או שפשוט שלחו למייל הודעה או לפון ואני אפקסס לכם. (אני מהמשפחות האלא שכל האחים היו בתנועת נוער שונה
חח בכל מקרה, צירפתי פה כמה דברים שעל המחשב. ובאמת, אם מישו צריך חומר בכל נושא-חגים, א"י, מושמושים לטיולים ובלה בלה... אז שלחו מייל- או לתפוז, או ל [email protected] ואני ממש אשמח ל"העביר את זה הלאה!" בהצלחחהה לכולם! ושב"ש מדהייממההה! -שובל-

FRISHO

New member
אי אפשר להכניס יורת מקובץ אחד?../images/Emo10.gif

בעעסהה... טוב אז זה בעיה להעביר לפה תחומר, מי שצריך שיגיד... בכל מקרה משו חמוד- המדריך האידיאלי...

MS6

New member
שרשור הדרכה...

תל חי! רוצים חומרים? רוצים עזרים? רוצים משחקים? השרשור הזה מוקדש אך ורק לעניין זה.. אני אוסיף את השרשור הזה לטאגליינס ככה שיהיה ניתן להיכנס לשרשור תמיד.. בכל אופן, העברתם פעולה מוצלחת? יש לכם משחק מעניין? תוסיפו לשרשור.. אגב ניתן יהיה להוסיף לשרשור הזה גם עוד כמה חודשים. המטרה היא שהשרשור יתן כלים למדריכים. בהצלחה.

למעלה