שרשור הדדליין

Or Amit

New member
רק לי זה מוזר

שבינתיים לא שמענו שום דבר לגבי טרייד ששולח את אמארה לניו יורק? הניקס יכולים להציע יותר כישרון ממה שההיט מציעים (למשל יוז וג'פריס או הארינגטון והחוזה הנגמר של מובלי) ואמארה אוהב את ד'אנתוני... מבחינת הניקס יש בזה לא מעט הגיון, ולדעתי גם לא מעט הגיון מהצד של פיניקס.

יש בזה משו

הרבה יותר משתלפ לפיניקס, הם יכולים להשיג משם שחקנים הרבה יותר טובים. אולי דאנטוני פשוט לא רוצה את סטודמאייר, אולי נמאס לו ממנו עוד בפיניקס

carmelo

New member
זה מוזר שאתה מחשיב את יוז וג'פריס

כיותר כישרון... אבל הניקס אכן יכולים להשיג את אמארה - אם יציעו את היל. דייויד לי יכל להתאים, רק שזה צריך להיות טרייד שיפנה לסאנס מקום בתקרת השכר, כי הם לא יוכלו לקבל את הזכויות בירד של לי ולהחתים אותו על הסכומים שמגיעים לו, מבלי לרדת מתחת לתקרה.

Ofer 83

New member
יאללה ננסה, טרייד בין טורונטו לסאק-טו

קלדרון, רג'י אוונס ופטריק אובריינט תמורת קיימארט ונוצ'יוני. למה לטורונטו? נפטרים מקלדרון שלא ממש מצדיק את החוזה שלו, ההבאה של שחקן בקליבר של מרטין כנראה תשכנע סופית את בוש לחתום על אקסטנשן (שזה הדבר הכי חשוב מבחינתם כרגע), נוצ' אוברפייד אבל לדעתי הוא יכול מאוד לעזור להם עם ההגנה והמלחמה שלו. למה לסקרמנטו? הויתר על מרטין יהיה קשה אבל הטרייד הזה מפנה את הבמה בSG לאבנס,נותן להם רכז אמיתי מאוד יעיל שלדעתי ישתלב מצויין ליד אוונס, בנוסף נפטרים מהחוזה הנוראי של נוצ'יוני,מפנים עוד יותר את הבמה לצעירים המוכשרים שימשיכו להשתפשף ולהשתפר, חוסכים כמה דולרים ומשיגים עוד קצת קאפ ספייס. אני לא ממש רואה את זה קורה כי סקרמנטו נראים נחושים להשאיר את מרטין משום מה וגם טורונטו לא ממש מחפשים טריידים כרגע אבל לדעתי הטרייד הזה מעולה לשתי הקבוצות. מה אתם חושבים?

אני חושב שטורונטו רוצים להמשיך לפתח את דרוזן.

ואחרי החודשיים האחרונים המצויינים של טורונטו, אני חשוב שהסיכויים שבוש יחתום מחדש הרבה יותר גבוהים מבתחילת העונה כשזה היה רנאה אבוד לגמריי

Ofer 83

New member
נכון

זה גם משאיר אותם רק עם ג'ק ובנקס רכזים, אבל אתה לא מוותר בקלות על האפשרות להביא שחקן כמו מרטין, זה אולי יפגע בדרוזן אבל ישפר אותם משמעותית, אולי אפילו יהפוך אותם לקונטנדרים, דרוזן לא כזה טוב ששווה לוותר על כזאת הזדמנות בשבילו. הסיכויים שבוש יחתום עלו בחודש האחרון אבל זה עדיין רחוק מודאי, מרטין די מבטיח שבוש לא יברח להם.

לא יודע. אני חושב שבשלב מסוים צריך להפסיק

להביא סקוררים שלא יודעים לעשות הגנה ולהתחיל לנסות קצת לבנות קבוצה מעבר לחבורת סקוררים שמחפשים את הנקודות של עצמם ולא יוצרים לאחרים.

carmelo

New member
יאללה, ננסה: נייט רוב לבוסטון עם הבולס בתמונה

הניקס מעבירים את הארינגטון ורובינסון בתמורה לטיירוס תומאס, ג'רום ג'יימס ואדי האוס - זוכים לבחון את השתלבותו של טיירוס (מריון הבא?) בשיטה של ד'אנטוני, ובהתאם לכך אם להשאיר אותו בקיץ או לא. חוץ מזה, הם בדיוק שנה בלי ג'רום ג'יימס, לא התגעגעו? יקבל ביי אאוט על החוזה המבוטח שלו מן הסתם... בוסטון מעבירה את האוס וטוני אלן תמורת נייט רוב - עם רובינסון שיעלה בשתי עמדות הגארד ומרקיז בעמדות 1-2-3, אני מעריך שהם יהיו מוכנים ללכת על החלפה כזאת, במיוחד לאור העובדה שבטח אוטוטו ישתחררו כמה וטרנים מעניינים לשוק החופשי. שיקאגו מעבירה את טיירוס וג'יימס בתמורה להארינגטון וטוני אלן - מתחזקים בסווינגמן מחליף לאור הטרייד על סלמונס, ומשיגים סקורר גבוה שאולי איתו הם יעפילו לפלייאוף. כל החוזים כאן מסתיימים ממילא.

Or Amit

New member
שני טריידים של הדקה התשעים

שלא ברור אם יצאו לדרך או לא (ולכן אני לא שם אותם בהודעה של דאמבי): 1. ג'ראלד הנדרסון, די.ג'יי אוגוסטין ונאזר מוחמד לאינדי עבור טי.ג'יי פורד וברנדון ראש 2. מרכוס בנקס ללייקרס עבור סאשה וויאצ'יץ' יש גם שמועות שבסופו של דבר העסקה של אמארה למיאמי יצאה לפועל, אבל אין אימות בינתיים.

הוא רכז. אני לא יודע עליו יותר מידי, מעבר

לכך שהוא עבר הרבהקבוצות בזמן האחרון, ומכולן הוא עבר בגלל החוזה הארוך שלו שלא תואם את התפוקה המזערית שלו. היה בפיניקס. נשלח למיאמי בטרייד של שאק-מריון, ומשם נשלח לטורונטו בטרייד של ג'וניל-מריון.

webber44

New member
הוא רכז מחליף בכלל לא רע

הוא בעיקר קלע לא רע ומוביל כדור מאשר מרכז משחק

ThEgReEnKiNg

New member
זה סגור?

זה אומר שהשחקן הכי בכיין והכי מעצבן בליגה בטורונטו עכשיו? :\

למעלה