שרשור דרושים

iron111

New member
ליוזמה חדשנית דרוש תוכניתן/מהנדס תוכנה

ליוזמה חדשנית בתחום משחקי רשת רבי משתתפים, דרוש תוכניתן מוכשר ונמרץ, בעל חזון להובלת פיתוח פלטפורמה ייחודית עם פוטנציאל בין לאומי בתחום. מחפש אדם מסור ומבריק שמעוניין להוביל את הפיתוח, תמורת שותפות ואחוזים מהכנסות הפרויקט. היוזמה ברמת תוכנית עסקית מפורטת, טרם פנייה למשקיעים. מעוניין למצוא תוכניתן שותף שיוביל את הפיתוח ובשלב ראשון יוכל לסייע בהכנת גרסת הדגמה ראשונית לצורך הצגה הרעיון למשקיעים. כל תגובה תבחן ותענה בהקדם. תודה, אורי

סרטגון מחפשת עובדים

אני מצרפת את תיאורי המשורת שלנו. יושבים ברעננה. אשמח לקבל קו"ח רלוונטיים למייל : yael@certagon. com

zara76

New member
דרושים מפתחים ב PHP לעבודה מיידית !!!

לחברה צעירה, עם משרד שיווק בניו יורק ופיתוח באיזור הבורסה ברמת גן, דרושים מתכנתים עם נסיון ב PHP למשרה מלאה/חלקית ולעבודה מיידית. XHTML, CSS, AJAX, MySql - יתרון. עבודה מאתגרת ותנאים טובים למתאימים. קורות חיים מתאימים ניתן לשלוח לתיבת המייל [email protected]

humpydumpy

New member
microsoft is looking for students.

This is your opportunity to learn from the leading engineers and take a substantial part in developing the future and cutting edge Security and Telecom products of Microsoft. You will work in small groups that will enable you to develop your engineering capabilities. Even as a student, you will have a chance to work on exciting and development projects and affect our products. You are not required to work during exams period, and can work full time during vacations. Requirements: Students in Computer Science / Software Engineering / Computer Engineering 5th semester and above Average of at least 80 Please send your english\hebrew CV to [email protected].

דרוש/ה סטודנט/ית למדעי-מחשב.

דרוש/ה סטודנט/ית למדעי-מחשב בעל/ת ידע ב: HTML, JavaScript, SQL יתרון משמעותי לידע ב: *ASP / ASP.NET *C# / OOP *SQL Server 2000 *תפקוד בעבר כWEBMASTER קורות חיים יש לשלוח ל [email protected] העבודה בחולון.

arn0n

New member
Targetize מחפשת מתכנתים מבריקים

[email protected] s/\(.\)\(.\)\(.\)/\2\3\1/g המודעה מנוסחת בלשון זכר, אך מיועדת למתכנתות אמיתיות ומתכנתים אמיתיים כאחד

choo

Active member
מיקרוסופט מקבלים קורות חיים דרך... גוגל? ;)

ASP zone

New member
אפשר קצת יותר פרטים בבקשה?

מה החברה עושה? למי העבודה מתאימה? בשביל מה אתה צריך מתכנתים? בקיצור ההודעה שלך קצת לא ברורה. עומר

arn0n

New member
קצת פרטים, לבקשתך

החברה עוסקת בפיתוח תוכנה. העבודה מתאימה למתכנתים מבריקים. אנו צריכים מתכנתים כדי לפתח תוכנה.
אם את/ה מתאים/מה, שלח/י קורות חיים : [email protected]

Jonatan 44

New member
תעשו לי טובה

זו השיטה הכי דיבילית שראיתי בחיים שלי כדי לנפות מועמדים, מה שאני יכול להסיק מהשיטה הזו שהדבר היחיד שאתם עושים הוא צחוק מעצמכם ומאמא כל החלטורות.

yherm1

New member
דרוש תכניתן מוכשר

לחברת סטארט אפ דרושים תכניתנים\מהנדסי תוכנה בסביבת .NET לפרטים 039224903 יהודה קו"ח [email protected]

caiser soze

New member
דרוש מתכנת מוכשר

לחברה המספקת שירותים באינטרנט דרוש מתכנת למשרה מלאה שישתלב במערך הפיתוח של החברה. דרישות התפקיד: נסיון תכנות של שנתיים לפחות ידע נרחב ב ASP, JAVA, NET, AJAX דרישות נוספות: • ראש גדול ורצון להתקדם ולהתפתח • אמינות ומשמעת עצמית גבוהות ביותר • יכולת מוכחת לעמידה ביעדים בהיקפי עבודה גדולים • מוטיבציה גבוהה ויכולות עבודה עצמאית מוכחות • יצירתיות ויכולת למידה קו"ח בצירוף פרטי יצירת קשר עם 2 ממליצים יש לשלוח לפקס מספר 08-9426775 לידי אורי או לדוא"ל [email protected]

דרוש מתכנת אתרים לאתר ולקטלוג קבצים אונלין

שלום רב. אני ושותפי מחפשים לשכור מתכנת לבניית האתר שלנו. אנחנו רוצים בסה"כ אתר עם עיצוב פשוט של טקסט וכפתורים בצדדים, אולם אחד מהכפתורים מוביל לקטלוג קבצים אשר מחולק לנושאים ולתתי-נושאים. אין לנו מושג בתכנות ולכן נשמח לכל עזרה במחיר סביר, או אם אתה סטודנט לתכנת, נשמח להוות קרדיט בתיק העבודות שלך. נא לזכור שגם אני וגם שותפי סטודנטים ואין לנו יותר מדי כסף. למעוניינים נא ליצור קשר לאימייל: [email protected] כמובן שהפנייה היא גם לנשים. תודה.

למעלה