שרשור דעות על Soul On Fire
T tatababa New member 31/10/03 #2 למרות ש.. הוא כעיקרון חלש יותר מ Sweet Music בקטע שקל יותר לשכוח אותו, הוא הרבה יותר רציני ובוגר - אני מאוד מאוד אהבתי!
למרות ש.. הוא כעיקרון חלש יותר מ Sweet Music בקטע שקל יותר לשכוח אותו, הוא הרבה יותר רציני ובוגר - אני מאוד מאוד אהבתי!
P p i n g o New member 31/10/03 #3 באמת הרבה יותר רציני ובוגר! ../images/Emo45.gif בדיוק מה שהייתי מצפה מקיילי לגבי כל האלבום הזה... ולא רק לגבי חלק מהשירים (מה גם שלפי מה שאני זוכר זה אמור להיות רק בי-סייד לסינגל השני של סלואו....)
באמת הרבה יותר רציני ובוגר! ../images/Emo45.gif בדיוק מה שהייתי מצפה מקיילי לגבי כל האלבום הזה... ולא רק לגבי חלק מהשירים (מה גם שלפי מה שאני זוכר זה אמור להיות רק בי-סייד לסינגל השני של סלואו....)
A adamkylie New member 1/11/03 #5 שיר נחמד אבל יש בו משהו שמזכיר לי הרבה שירים אחרים.... אז לא יודע, הוא טוב אבל חסר בו הטאצ' הזה של "חדש".
שיר נחמד אבל יש בו משהו שמזכיר לי הרבה שירים אחרים.... אז לא יודע, הוא טוב אבל חסר בו הטאצ' הזה של "חדש".
K kyliefan18 New member 1/11/03 #6 !!! השיר באמת מעיד על זה שקיילי השתנתה קצת, הוא בכלל לא קליט והוא מאוד מענג!