שרשור דעות על הקטע!

FireZeroX

New member
שרשור דעות על הקטע!

הקטע ש- Angeldust1 הביא. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=238&msgid=11862647&archive=1 לדעתי... אולי הוא קרא לפיקולו מכוער ועדיין לא הבנתי מיזה זה עם הליפה, אבל עדיין, הוא די צודק. הוא לא ממש התכוון להעליב וכולם ישר באו ועלו עליו. במיוחד לייט וומן ורייסטלין, שלקחו את זה ממש ממש קשה וגם אחרי שהוא התנצל לא ממש הבינו שזה נגמר. רק קני ואש1 היו נורמלים מספיק כדי להיות נחמדים והגיוניים. סליחה שני מנתח כל דבר, אני פשוט רוצה להיות פסיכולוג אז אני מנסה להבין תקטע הזה.
 

gokussj2

New member
הם גם אמרו וג'יטה...

והנה ציטוט של השיטיבוי הזה שמוכיח את זה... "והשני לא נראה כמו ילד, הוא נראה כזה איש נמוך עם ראש גדול מדי עם מצח באורך חצי מטר ושיער ליפה, ויש לו קול של חתול"
 

ashkeloni

New member
לאן הגענו...

שצריך להגיד דעות על דיונים שהיו פה בפורום לפני שנתיים...
 

gokussj2

New member
אין ברירה

אם אין לך חומר חדש צריך ללעוס את מה שהיה כאן
 

dekel555

New member
לאן הגענו

שהמנהל נכנס לפה פעם בשבוע מקסימום ואפשר להציף ולעשות הכל וזה לא יהיה אכפת לו.
 

gokussj2

New member
סתם לידע כללי

איך זה שאני מוצא פה מה להגיב בהכל , ואחרים מגיבים אולי תגובה שתיים? כולל אותך
 

dekel555

New member
אם אתה מדבר עלי אז

אז קצת אחרי שהצטרפתי לפורום אני פשוט לא הייתי מגיב על נושאים שלא מענינים אותי ובכלל לא היתיחסתי אליהם... אבל דווקא בזמן האחרון התחלתי להשקיע מחשבה בלעזור לאנשים וב להגיב להודעות גם אם זה לא מעניין אותי ולצערי רוב הפורום לא ככה הם פשוט מגיבים על נושאים שמענינים אותם וככה נוצר מצב שרק כמה ילדים קבועים מגיבים ובגלל זה הפורום נראה ככה!
 
למעלה