שרשור דעות בקטנה

YossihNew

Well-known member
שמיים אדומים:

אז אני מבין שאחרי שאלונה סער נוקמת באקס שלה, ליהי קורנובסקי נוקמת בניב סולטן על יומני החופש הגדול וגונבת לה חבר. בסדר.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות:

ממשיך להיות מצחיק, וכל עוד מצחיק אני סותם את האף.

עדן זאת חגו. האשימו את יהודה שהוא מזיין כל אחת וזה נכון.

דידי וגל עדיין קורעים ביחד (למה הם נשבעו לא להתחיל עם ליאור, רבאק, הם יפרו את זה כמו הפיג'מות ואלונה).

אין מספיק ליה.

אליאנה מדהימה.

מה מלכית מתה ולמה שירלי לא מדברת על זה.

וקובי... עדיין לא שייך לשום דבר. הוא גם לא לבוש טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
האשימו את יהודה שהוא מזיין כל אחת וזה נכון.
רוז מתה , יהודה מתמודד בכך שכל סצנה שניה שלו הוא במיטה עם בחורה אחרת לא יודע מה לחשוב על זה..
מצד אחד זו הזדמנות לראות את ליטמן בלי חולצה כמעט כל פרק, מצד שני עלילתית זה מעצבן שהגיבור נ מתמודד ככה ..

YossihNew

Well-known member
רוז מתה , יהודה מתמודד בכך שכל סצנה שניה שלו הוא במיטה עם בחורה אחרת לא יודע מה לחשוב על זה..
מצד אחד זו הזדמנות לראות את ליטמן בלי חולצה כמעט כל פרק, מצד שני עלילתית זה מעצבן שהגיבור נ מתמודד ככה ..
זה ליטמן, רועי.

אתה הרי יודע שזה ליטמן.

YossihNew

Well-known member
שישה אפסים:

פרק מצחיק ביותר בעיקר עם הזקנים. ורוני דלומי שהיא מושלמת וגם מצחיקה ("אני זיבי בזיבי").

למרות שלראות את לאורה ריבלין במיטה זה לא דבר שאני מוכן לשלם עליו מסים.

השוטרים:

כתובה כל כך טוב. שני מדהימה כהרגלה (בעיניים, חבר'ה, זה הכול בעיניים של השחקניות) וזה שראובן פגש את הדמות של טאקו מרתק.

אה, ודור הררי פשוט נהדר במה שהוא עושה. גם זה בעיניים.

דיברגנט חדש

Well-known member
שישה אפסים:

פרק מצחיק ביותר בעיקר עם הזקנים. ורוני דלומי שהיא מושלמת וגם מצחיקה ("אני זיבי בזיבי").

למרות שלראות את לאורה ריבלין במיטה זה לא דבר שאני מוכן לשלם עליו מסים.
היא ובראבא עושים את הסדרה, בלעדיהם הייתי מפסיק לראות אותה.
השוטרים:

כתובה כל כך טוב. שני מדהימה כהרגלה (בעיניים, חבר'ה, זה הכול בעיניים של השחקניות) וזה שראובן פגש את הדמות של טאקו מרתק.

אה, ודור הררי פשוט נהדר במה שהוא עושה. גם זה בעיניים.
לא אהבתי את הקטע שהחיילים לא זיהו אותם, זה מגחך את צה"ל.

למעלה