שרשור דסקטופים [נו, מה, זה נחמד, וצריך לעורר את הפורום איכשהו.]
I ILL take the rain New member 2/2/06 #2 לי יש תמונה של האחיינים שלי../images/Emo29.gif אני לא ממש רוצה לפרסם את זה בנט יש לך ממש מעט דברים על הדסקטופ
לי יש תמונה של האחיינים שלי../images/Emo29.gif אני לא ממש רוצה לפרסם את זה בנט יש לך ממש מעט דברים על הדסקטופ
A archer girl New member 2/2/06 #3 באמת צריך איכשהו../images/Emo3.gif נו, לי יש את התמונה המעצבנת של היער עם העלי שלכת... וגם אני לא יודעת איך שמים בכלל בהודעה
באמת צריך איכשהו../images/Emo3.gif נו, לי יש את התמונה המעצבנת של היער עם העלי שלכת... וגם אני לא יודעת איך שמים בכלל בהודעה
I ILL take the rain New member 3/2/06 #4 את עושה צילום מסך../images/Emo29.gif יודעת איך? אם לא יש לך כאן מדריך
N nowhere kid New member 3/2/06 #6 ../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif../images/Emo208.gif שיתוף פעולה? מישו?
A archer girl New member 4/2/06 #7 אני רוצה../images/Emo7.gif../images/Emo218.gif אבל בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ זה תוקע לי את המחשב תפוזזז
אני רוצה../images/Emo7.gif../images/Emo218.gif אבל בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ זה תוקע לי את המחשב תפוזזז
ע עדי פסקל New member 4/2/06 #8 גם אני לא מצליחה להוסיף!!! אבל יש לי ברקע תמונה של עצים מושלגים על רקע נהר קפוא- אני אוהבת שלגגג!!!!