שרשור דסקטופים! הרגע החלפתי ואני מחורפנת קשות, אז הרי! הוסיפו את תמונות דסקטופיכם השקסיים
G Gilmore Girl Rules New member 16/2/04 #1 שרשור דסקטופים! הרגע החלפתי ואני מחורפנת קשות, אז הרי! הוסיפו את תמונות דסקטופיכם השקסיים
P PURPLE CHICKEN New member 16/2/04 #2 ווי! איזה יופי!!../images/Emo99.gif הוא מקסים. נמנמ. הנה שלי. *הולכת לעשות עבודה ארורה במורשת. על ט"ו בשבט. *
ווי! איזה יופי!!../images/Emo99.gif הוא מקסים. נמנמ. הנה שלי. *הולכת לעשות עבודה ארורה במורשת. על ט"ו בשבט. *
O oasis147 New member 16/2/04 #4 נאמ התמונה שמצורפת :] כי היא נוראאאאא יפה! אני פשוט אוהבת אותה. לוידעת למה יש סיכוי שזה לא יעבוד \: אני גרועה בלהוסיף תמונות.
נאמ התמונה שמצורפת :] כי היא נוראאאאא יפה! אני פשוט אוהבת אותה. לוידעת למה יש סיכוי שזה לא יעבוד \: אני גרועה בלהוסיף תמונות.
L Lorelai New member 21/2/04 #6 תצרפו קובץ, חצופות! אתן באמת חושבות שלמרת (?!) לבבי יש כוח להקליק על שורות כחול עם קו מתחתן? אני יודעת שזה פתטי, אבל הוא פשוט מהמם וגורם לי לחייך כשאני מדליקה ת'מחשב.
תצרפו קובץ, חצופות! אתן באמת חושבות שלמרת (?!) לבבי יש כוח להקליק על שורות כחול עם קו מתחתן? אני יודעת שזה פתטי, אבל הוא פשוט מהמם וגורם לי לחייך כשאני מדליקה ת'מחשב.