שרשור דסקטופים! :) שלי
A adi u New member 7/2/04 #7 אווו!!! איזה תמונה יפה זאת! של בוריס!!! ציירתי את זה פעם אבל עד היום לא סיימית את זה באמת עצוב. נשאר לי רק את החלק השמאלי של הפרצוף שלו כדי שזה יהיה גמור... אבל אני עצלן מידי לסיים את זה
אווו!!! איזה תמונה יפה זאת! של בוריס!!! ציירתי את זה פעם אבל עד היום לא סיימית את זה באמת עצוב. נשאר לי רק את החלק השמאלי של הפרצוף שלו כדי שזה יהיה גמור... אבל אני עצלן מידי לסיים את זה
C crazy4tc New member 6/2/04 #3 בדרך כלל יש לי דסקטופ של זאב../images/Emo99.gif אבל בגלל שכבר שמתי אותו פה פעם, קבלו אחד אחר
M meing lee New member 6/2/04 #4 איך אני עושה שהדסקטופ יהיה תמונה? מה לעשות אני לא מבינה את כל הדברים הקטנים האלה...ואני עוד במגמת מחשבים
איך אני עושה שהדסקטופ יהיה תמונה? מה לעשות אני לא מבינה את כל הדברים הקטנים האלה...ואני עוד במגמת מחשבים
M meing lee New member 9/2/04 #12 לא יוצא לי!!!../images/Emo53.gif זה ממש ענק ותופס מלא זיכרון!!!אני נכה!
C Charmed 4ever. New member 7/2/04 #8 הנה תמונה של שלי |מיוחדת| אה! חבר'ה! מחר אני יוצאת לגדנ"ע... אני אראה אתכם ביום רביעי! והיום הייתי בטיול חניכים של הנוע"ל.. ואתמול במפגשמכושפות.
הנה תמונה של שלי |מיוחדת| אה! חבר'ה! מחר אני יוצאת לגדנ"ע... אני אראה אתכם ביום רביעי! והיום הייתי בטיול חניכים של הנוע"ל.. ואתמול במפגשמכושפות.
T TCgirl New member 9/2/04 #11 גם לי יש דסקטופ ../images/Emo187.gif בערך... זה אחד שאני שמה כש*אני* על המחשב אני אעלה רק את התמונה וככה גם אתם תוכלו לשים את הדסקטופ המקסים הזה [הסיבה: זה פשוט לא רוצה לעלות ]
גם לי יש דסקטופ ../images/Emo187.gif בערך... זה אחד שאני שמה כש*אני* על המחשב אני אעלה רק את התמונה וככה גם אתם תוכלו לשים את הדסקטופ המקסים הזה [הסיבה: זה פשוט לא רוצה לעלות ]