עלה לגלריות הצלחתי בסוף אנשים מי שעוד לא שם שישים!!
C crazy4tc New member 31/10/03 #18 עלה לגלריות ../images/Emo45.gif הצלחתי בסוף אנשים מי שעוד לא שם שישים!!
A aYaLoLy New member 31/10/03 #20 שלי../images/Emo9.gif זה לא מעלה לי את המסך.. אז הנה התמונה עצמה...
A aYaLoLy New member 1/11/03 #23 אני מוכשרת או מה? ציירתי חברה שלי בכישרון רב.. אליפות הא?הא?הא? תגידו שלא.... מה לא.!?!?!!
A aYaLoLy New member 1/11/03 #26 ../images/Emo7.gif את אומרת שאני לא מוכשרת?! אמא אמרה שאני מוכשרת... אמא גם אמרה שאני אטוס לחלל בגיל 21!! וגם בזוקה... וכשאמא אומרת = אמא צודקת.... Right.....
../images/Emo7.gif את אומרת שאני לא מוכשרת?! אמא אמרה שאני מוכשרת... אמא גם אמרה שאני אטוס לחלל בגיל 21!! וגם בזוקה... וכשאמא אומרת = אמא צודקת.... Right.....
A aYaLoLy New member 2/11/03 #30 לא... ../images/Emo9.gif ולכן - אמא תמיד צודקת - ויולי מקבלת 31 במבחן אבל יש מבחן חוזר בשבוע הבא.. תתפללו בשבילי לאל הגדול מכולם - הקרמבו..
לא... ../images/Emo9.gif ולכן - אמא תמיד צודקת - ויולי מקבלת 31 במבחן אבל יש מבחן חוזר בשבוע הבא.. תתפללו בשבילי לאל הגדול מכולם - הקרמבו..
C crazy4tc New member 2/11/03 #31 חחחחחחחחחחחחחחח לי היה היום מבחן במת' אתם יכולים כבר לנחש שלא הלך משהו... דרורי איך הלך לך????? מזל שגם לי יש מועד ב' אז כשאתם בדרך למפעל הקרמבואים זרקו גם איזה מילה בשבילי... לא יכול להזיק...
חחחחחחחחחחחחחחח לי היה היום מבחן במת' אתם יכולים כבר לנחש שלא הלך משהו... דרורי איך הלך לך????? מזל שגם לי יש מועד ב' אז כשאתם בדרך למפעל הקרמבואים זרקו גם איזה מילה בשבילי... לא יכול להזיק...