שרשור דסקטופים

Drorrrrrr

New member
שרשור דסקטופים

למי שלא יודע איך עושים: כפתור ה- Print Screen במקלדת שלכם מדביקים את זה בצייר שומרים את כ- JPG ומעלים לפורום
.

crazy4tc

New member
וואי דרור מאיפה התמונה הזאת??

אבל הדסקטופ שלי הכי יפה
לא מחליפה אותו בחיים
אוי איך אני אוהבת זאבים

adi u

New member
שלי הכי שווה../images/Emo70.gif

נאסגול
אין שר הטבעות זה פוט שליטה
לא יעזור

crazy4tc

New member
איפה את רואה לגו רכבות?

זה נינג'ה!!! (נו באמת עדי! יש הבדל...)
זה של אח שלי...

GaLgOl

New member
אני הכי אהבתי את של עדי

אני פשוט מתה על שר הטבעות וכל מה שקשור אליהם כולל הנאזגול!

adi u

New member
זהו הייתה לי תחושה שראיתי את התמונה

הזאת בבמה פעם... אני לא זוכרת שלי מי היא...אבל היא באמת תמונה יפה
זה הכינרת שלנו נכון

crazy4tc

New member
בגלריות...

איזה רקע יפה אה?? תגידי איך את מתקדמת בנגינה על אלכס?

Chandler Rulz

New member
כן.... שלום היא מילה שימושית!

שלום היא מילה שימושית, שלום אומרים אותה מאה פעמים ביום בבוקר, בערב, בקור ובחום שלום היא מילה שימושית שלום היא מילה שימושית, שלום אומרים אותה בבית ובכל מקום בים, באוויר ואפילו בחלום שלום היא מילה שימושית, שלום שלום זה מה שאומרים למישהו נחמד וזה מה שאומרים כשמישהו נפרד כשמשהו מתחיל וכשמשהו נגמר וזה מה שאומרים כשאין עוד מה לומר ובזמן האחרון אומרים שלום בכותרות, ובכל החדשות כי שלום זה לא רק "היי", ו"יאללה ביי" ו"מה נשמע" שלום זה גם ההיפך ממלחמה שלום זה גם ההיפך ממלחמה שלום היא מילה שימושית, שלום אומרים אותה בבית ובכל מקום בים, באוויר ואפילו בחלום שלום היא מילה שימושית, שלום שלום זה מה שתמיד אומרים לחברים אומרים את זה גם להורים ולמורים כשמישהו נכנס וכשמישהו יוצא את זה אומר גם זה שפה אינו פוצה ובזמן האחרון אומרים שלום בכותרות, ובכל החדשות כי שלום זה לא רק "היי", ו"יאללה ביי" ו"מה נשמע" שלום זה גם ההיפך ממלחמה שלום זה גם ההיפך ממלחמה שלום היא מילה שימושית, שלום אומרים אותה מאה פעמים ביום בבוקר, בערב, בקור ובחום שלום היא מילה שימושית שלום היא מילה שימושית, שלום אומרים אותה בבית ובכל מקום בים, באוויר ואפילו בחלום שלום היא מילה שימושית, שלום שלום שלום ובזמן האחרון אומרים שלום בכותרות, ובכל החדשות כי שלום זה לא רק "היי", ו"יאללה ביי" ו"מה נשמע" (אה?) שלום זה גם ההיפך ממלחמה שלום זה גם ההיפך ממלחמה הייייי, שלום, שלום אומרים אותה מאה פעמים ביום בבוקר, בערב, בקור ובחום שלום היא מילה שימושית, שלום שלום אומרים אותה בבית ובכל מקום בים, באוויר ואפילו בחלום שלום היא מילה שימושית, ש-שלום שלום שלום!

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כולם ביחד: "אוהבים אותך איגור
"
מה נסגר עם הגלריות?? אני מנסה להעלות את התמונות של הדסקטופים אבל לא כתוב בעברית...

למעלה