שרשור דמויות חדש

sideshow

New member
שרשור דמויות חדש

הראש של ניקסון (מפיוצ'רמה) ומסימפסון- הנס "החפרפרת" (hans moleman) תתחילו לשרשר....

darkooli

New member
ווילי

ווילי השרת של בי"ס הוא הדמות שאני הכי אוהב. סתם נזכרתי עכשיו בקטע גדול איתו: בחלק השני מבין שני החלקים של "מי ירה במיסטר ברנס" חוקרים אותו ויש שם סצנה שלקוחה מתוך "אינסטינקט בסיסי" כשהוא משכל את הרגליים והשוטרים שמולו נחשפים לכך שאין לו כלום מתחת לחצאית. ואז הוא אומר להם שהוא לא היה מסוגל לירות בברנס כי יש לו בעיה באצבעות מאז הספייס אינביידרס (פולשי החלל) מ-1978 וצ'יף וויגם אומר לו שזה באמת היה משחק וידאו ממכר אז הוא עונה משהו כמו "משחק וידאו?". כלומר, היוצרים מנסים לרמוז כאן שהוא בעצם אומר שחטפו אותו פולשים מהחלל ב-1978...לא גדול?

sideshow

New member
שיהיה ווילי. גם אני חושב שהוא דמות

ממש טובה. הוא גם מוצא את עצמו מעורב בלא מעט סיפורים בסדרה. הירי במיסטר ברנז זה רק אחד מהם. הוא גם מסייע באחד הפרקים להוציא את בארט מהבאר. בפרק אחר הומר גונב לו את את כל השומן. ויש לו תפקיד חשוב בלפחות שניים מפרקי ליל כל הקדשים. באחד הוא מנסה להציל את המשפחה מפני הומר שדעתו נטרפה (הוא מוצא את מותו בכל שלושת הקטעים) ומופיע בקטע השירה בסוף. בפרק אחר הוא מגלם את פרדי קרוגר בפרודיה על "סיוט ברחוב אלם". יש לציין שווילי הוא מאוד עצבני ומקלל כל הזמן את סקינר מאחורי הגב.

starman

New member
ווילי דמות מאוד טובה

יש המון קטעים עם ווילי , כשבארט לקח את הכלב שלו לביה"ס והוא נכנס אחריו לתעלת האיוורור וכשאחר - כך הוא נפל על המפקח ועוד צועק עליו על זה שהוא לא זז , הוא הולך עם מר ברנז והומר וד"ר פרינק למצוא את המפלצת של לוך נס ופוגשים שם את ההורים שלו. היו גם מקרים שבארט הסתכסך איתו מילא את הצריף שלו והלשין עליו למשטרה. וקטע גדול אחר היה כאשר היה הפרק עם התביעה נגד הומר שהוא הטריד מינית את הביביסיטר כשהוא הוציא מהתחת שלה גומי לעיסה .

walking

New member
אני היחיד שמדבר על פיוטורמה?

ניקסון הוא איש רמאי קמצן עצבני ומניאק. :\ הוא נכנס למערכת הבחירות עם הגוף של בנדר וניצח. הוא חבר טוב של שדר הטלוויזיה מורבו. הוא עצבני ומוכן לעשות כל דבר רק לעצמו אפילו אם זה לקחת ממתק מתינוק. כרגע ניקסון גר באקווריום (נשמע מוזר) בתוך הבית הלבן. פרקים טובים איתו: A Head In The Polls Crimes of the hot A taste of freedom כשיש צרות דבר ראשון הוא דואג לעצמו ואם אפשר אז גם לעם. הוא חושב שציבור המצביעים הוא טיפשי לא יותר מאז שהוא נבחר בפעם הראשונה. הוא מתארח במלון ווטרגייט כי יש לו הנחה בגלל שהיה שם כבר. דמות הבאה: אלזר

sideshow

New member
מה לעשות, אני לא בקיא בסדרה

כמו בסימפסון, שכן כאן לא ראיתי את כל הפרקים. בשביל זה יש כאן אותך ואת האדם המכונה "הצב השביעי", המנהל סטארמן ואולי עוד אנשים שמבינים פיוצ'רמה יותר ממני. אבל לאחרונה את הפרקים ששודרו סטאר וורלד דווקא ראיתי. נ.ב. מי זה בכלל אלזר? השם הזה לא מוכר לי.

walking

New member
אלזר זה חייזר מנפטון ויש לו תוכנית

בישול הוא מופיע ביחסית המון פרקים ובנדר מעריץ אותו.

The 7th Turtle

New member
מישהו קרא בשמי../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אני מת על ניקסון
שונא את כולם, כולם שונאים אותו (ובכל זאת הוא נבחר לנשיא העולם) ד"א לא הבנתי את מטרת המשחק הזה... מישהו נותן שמות של דמויות ואז אחרים רושמים את כל מה שהם יודעים עליהם
זה תקציר דמויות או משהו

sideshow

New member
זה בערך העניין...

זה סתם משהו שגיבשתי במטרה לעורר קצת את הפורום הזה. העניין הוא שבוחרים שתי דמויות משנה בסדרות הנ"ל (אחת מכל סדרה), ואז משרשרים את הידוע את על הדמויות ואת הדעה האישית של המשתתפית עליהן. לרשום אם הדמויות מצחיקות,מעניינית וראויות ליותר זמן מסך או להיפך- מיותרות. אתה מתבקש לבחור את הדמות מפיוצ'רמה הבאה שבה נדון. אבל תתחיל בבקשה שירשור חדש. (את הדמויות תבחרו אתה וWALKING לסירוגין ונקווה שיצטרפו עוד משתתפים פעילים בעתיד). אם אתם מבינים גם בסימפסון תשרשרו גם על הדמויות משם. הדמות מסימפסון שבה נדון: המורה עדנה קרבאפל. נ.ב. שמתם לב שאין לנו מספיק בנות בפורום הזה בזמן האחרון?
יש רק את KRUSTYGIRL (ואני שמח שהיא כאן). אבל בכל זאת צריך לפתור את הבעייה.

למעלה