שרשור דמויות בלבד

La Gamba

New member
שרשור דמויות בלבד

כאן מפרסמים רק דמויות! וביקורת כלפיהם (ביקורת בונה). נא לא לפרסם הודעות דוגמת: איזו דמות יפה, מורכבת, "למה היא זדונית?", ו"הדמות הזו לא מקורית". רק אם יש לכם רעיון לשינוי, או שפרט רלווני חסר, אז תפרסמו אותו בשרשור הזה. ואני מבקש מסייבר (המנהל) לשמור על טהרת דפי הדמויות, ותגובותיהם.

La Gamba

New member
והדמות שלי:

שם:דונבאר מאסטר-סמייט מין וגיל: זכר בשנות העשרים המוקדמות. תיאור: גבוה, חזק, שרירי. כהה עור מצפון ארגות, מסתובבת עם מכנסיים קצת נפוחים (עם חגורה שחורה), ועם חולצה חצי פתוחה (במטרה להתלהב מחזהו). ונועל מגפיים. שיער שחור קצוץ, עיניים חומות, וחלק פנים (נווטה משום מה לחתוך את עצמו בזמן הגילוח). מקצוע: קוסם בהכחשה עצמית. היסטוריה: דונבאר הוא הקוסם היחיד במשפחתו, ולא זכור אף קוסם אחר בהיסטוריה של משפחתו שנשא את השם מאסטר-סמייט. דבר שגרם לו למבוכה לא קטנה, שכן רצונו במתנת הכישוף די מועט. לבבו שש להיות ככל משפחתו מלח חזק מצפון ארגות. למזלו יש לו הורים תומכים אשר אינם רוצים לראותו מוחמץ ע"י מניעת הכשרתו בקסם, ולכן שלחו אותו ללמוד (בטוחים בו שיסתדר) וציידו אותו בהמון עצות ושטויות, אך בעיקר עם מפה! ויצא לדרך. וכך הוא מסתובב בעולם הוא יכול להתמש בקסם ברמה הבסיסית, אך חזק בה שהוא יודע. נהנה להפתיע אנשים, והוא בחור די עליז למרות הכל. הוא שובר באופן חזק את הסטיגמה של קוסמים חלשים (שנשברה לפני כן ע"י אריאקס). הוא אינו מרבה להשתמש בכישופו בקרב, אך כאשר יש לשימוש בקסם יתרון משמשמעותי הוא לא יהסס להשתמש בו.

קטריין

New member
הדמות שלי ../images/Emo29.gif

שם: בס מין: בת גזה: בת אדם גיל: 19 רקע: יתומה, עד גיל 12 חיה בבית יתומים בפלנטס ואז החלטת, שנמאס לה ועזבה את בית היתומים והתחילה לנדוד וללמוד כל מה שיחלה על קרין. מטרתה: לחקור את קרין ולאסוף ידעה במהלך מסעותיה היא למדה גם איך להילחם ולשרוד לבד. שלכם לילך
שתמיד תצעדו באור ולא בחושך

קטריין

New member
כמעת שכחתי ../images/Emo29.gif

מראה: שער בלונדיני, עיניים כחולות, עורה לבן ורדרד שלכם לילך
שתמיד תצעדו באור ולא בחושך

Palass

New member
לכתוב גם דמויות שאולי יצטרפו בהמשך?

או שאתה תגיד לנו איך אתה רוצה את הדמויות?

מ.ש.ט

New member
אור-ירח!

שם: אור-ירח גזע: בת-אדם- ברברית בדמה אבל לא בנפשה גיל: לא ברור ממש.... בין 20 ל25... מקצוע: מגית אדומת גלימות... אני שוקלת לשנות את זה לרב-מגית... למרות שהיא כל כך צעירה..... (החלטתי! היא רב מגית! ושומדבר לא ישכנע אותי שהיא רק מגית!) עובדת בעבודות מזדמנות, שכירת חרב (גם בתור מגית וגם בתור לוחמת) וכו´... מראה: שיער אדום, עיניים ירוקות, מחייכת תמיד.... החברה הכי טובה שלה: כריייייייייייייס!!!!!!!!!!!!!!!! אור-ירח......

מ.ש.ט

New member
הנטייה שלה היא לצד הטוב....

אבל היא הצטרפה רק בגלל שבא לה!!!!! היא יכלה להיות באותה מידה בצד הרע! ההסטורייה שלה: היא הייתה בת לשבט ליד קה-שו והוריה מתו כשהייתה בת 5.... אנשי השבט שלחו את הילדה משם והיא שוטטה בארץ ואיכשהו התקבלה לביצפר הזה למגים (צריכה לקרוא שוב את כבשן הנשמה שהוא הספר שאני הכי אוהבת) היא עברה את המבחן בצריח הכישוף הנעלה (לא ברור איך...) ונפגשה עם כריס.... כשניפגשו החבורה היא עבדה בתור מלצרית ביום ו"קוסמת" בלילה ועשתה הופעות לאנשים שבאו לפונדק.... וזהו!!!!!! אור-ירח

La Gamba

New member
שבטי המישורים לא נכחדו כאשר

הדרגונים חיפשו אחר המטה הדולח הכחול? זכור לי שהם שרפו את הכפרים.

marishia

New member
הדמות שלי, אם תרצו פרוט רק תגידו לי

ושוב.....:) שם: כריס. גזע:חצי אלפית, חצי בת אדם. מראה:שער חום, עיניים חום דבש, מעט קטנה, נראית צעירה אף על פי שהיא בת שישים ושמונה (שבע עשרה). נטייה:רעה נטראלית. מקצוע: פייטנית. היסטוריה: הויה שחששו לבנות את ביתם בין האלפים ובין בניי האדם נדדו והופיעו בין קבוצת שחקנים, לבסוף החליטה כריס שמספיק לה עקיצותיהם של שאר הילדים והחזרות שהיא הייתה צריכה לעשות ללא הרף, בגיל חמישים היא עזבה את הקרון הרעוע והלכה לחפש לה משהו מעניין יותר מהופעה בירידים, לבסוף החלה להמציא הרפתקאות שאותן היא עברה, כאשר האנשים שילמו בשבילה היא המשיכה בזה ואף הסתבכה כמה פעמים בתסבוכת אמיתות כאשר אנשים התרשמו יותר מדיי מסיפורייה והחליטו לצרף אותה אליהם.... כיום היא מופיעה בפונדקים, רוב סיפוריה מסתיימים ב"יש לי את הלשון שלו, אני צריכה למצוא אותה בתוך התרמיל שלי"

Magma99

New member
הדמות שלי

שם פרטי: אפריל שם משפחה: נייוי-בלו גזע: בת-אדם גיל: 29 מראה: שער שחור/כחול כהה ועיניים ירוקות, הבעת פנים רצינית ודיי מיוסרת (כמו של קדושה מעונה) היסטוריה: אפריל היא בת יחידה ונולדה למשפחה עשירה בפאלאנתאס. בגיל 20 נבנה מקדש פלאדין בעיר, והיא באה למקדש לשמוע נאום מאליסטן והתחילה להאמין באלים. היא עזבה את המשפחה שלה ואת החבר שלה (קצת לפני החתונה) בשביל להיות בת נערצת לפלאדין. ההורים שלה (והחבר שלה שלעבר) עדיין מקווים שהיא תחזור הביתה. היא נחשבת לכוהנת חזקה מאד. אוהבת: את הטבע, כוח, את האל פלאדין. שונאת: אנשים בוגדניים, פחדנים, רודפי בצע.

Magma99

New member
כמעט שכחתי...

תכונות אופי: צדקנית ואוהבת לעזור לחלשים, שאפתנית, מאמינה בטוב אצל האנשים ומאמינה באלי הטוב. מאגמה!!!

Ophel McNeil

New member
הדמות שלי -

שם: לייל. גזע: חצי אלפית, חצי אדם. נטייה: טוב-נייטרלי. תפקיד/מקצוע: דרואידית. גיל: בשנות אדם - 26. בשנות אלפים - תלוי על פי איזה ספירה אתם הולכים. אני מכירה לפחות שלוש. מראה: עיניים חומות גדולות ואגוזיות, שיער חום ארוך וחלק, עור בהיר, האמממ.... דמיינו אותי בתור דמות מנגה. ^^ היסטוריה: אוקי... בסך הכל חיים נורמליים. נולדה וגדלה בשבט דרואידים, עזבה כשהייתה בערך בת 16, ומאז היא נודדת.

arifell

New member
הדמות שלי

שם: ריצ´ארד אור שמש גזע: בן אדם גיל: 20 מראה: גובה- 177 ס"מ עור לבן-שזוף שער- חום, חלק, מגיע עד לכתפיים הסטוריה: הוריו היו |מקבילה להיפּים משנות השישים| שגרו ביערות ליד קוואלינוסט כי רצו להיות אלפים (אף אחד לא הסביר להם שככה זה לא עובד), אלא שצריך להיוולד אלף כדי להיות אלף... הוא גדל עם הורים מטורללים אלה עד שהם נתקלו יום אחד בדרגון והוא הרג אותם. זוג אלפים חשוך ילדים מצאו את ריצ´ארד בן השלוש ליד גופות הוריו, שפשעם היחיד היה שהם היו אידיאליסטים רומנטיקנים בלי הרבה חומר בין האזניים, ריחמו עליו וגידלו אותו (היה להם קשה, כי ילדים אנושיים מתבגרים פיזית הרבה יותר מהר מילדים אלפים, ואין להם את הסבלנות של מקביליהם מחודדי האזניים) אך כשהגיע לגיל 15 שלחו אותו לסולאס כדי להתחנך להיות בעל מקצוע אנושי ושלחו אותו לפונדק הבית האחרון, כדי ללמוד להיות שף אנושי. מה שלא ידעו אז, הוא שבפונדק הבית האחרון, יצרו אומנות לחימה חדשה- לחימה בעזרת כלי מטבח (מחבתות, סכינים וכד´) וריצ´ארד הפך ללוחם לבלי חת, חמוש במחבת ברזל (שמומחיותו המטבחית היא אוכל מטוגן ומתובל היטב) שעוזר לנזקקים, הבעייה היא שהוא לא טוב במיוחד בעניינים כספיים, הוא צריך חברים שידאגו לדברים האלה (או רואה חשבון טוב).

למעלה