שרשור דמואים !!! אני כ"כ אוהב את הדומאים של אלאניס! הנה כמה... UTOPIA
U UnderLittleJunkie New member 14/7/08 #1 שרשור דמואים !!! אני כ"כ אוהב את הדומאים של אלאניס! הנה כמה... UTOPIA
U UnderLittleJunkie New member 14/7/08 #4 Wounded Leading Wounded שיר מתקופת SCC שלעולם לא שוחרר הנה קטע ממנו באולפן הוא דווקא נשמע טוב לא?
U UnderLittleJunkie New member 14/7/08 #5 לא כ"כ דאמו אבל רגע גורלי בURS MAKING OF OFFER שמראה בתחילתו את בחירת השירים לURS. כנראה שפה הכל נפל...
לא כ"כ דאמו אבל רגע גורלי בURS MAKING OF OFFER שמראה בתחילתו את בחירת השירים לURS. כנראה שפה הכל נפל...
R Rוית New member 16/7/08 #6 דווקא OFFER מבוצע פה קצת שונה לא? דני בוי, אחלה שירשור מצטערת על החוסר נוכחות שלי, ועל זה שאני לא מוסיפה משלי, יש פה אחלה שירשורים שיש לי פול מה להגיד עליהם, אבל אני בתקופת מבחנים כזו שאין לי זמן להתעמק בדברים האלו כרגע אבל דע שהשירשור הזה טוגלן!
דווקא OFFER מבוצע פה קצת שונה לא? דני בוי, אחלה שירשור מצטערת על החוסר נוכחות שלי, ועל זה שאני לא מוסיפה משלי, יש פה אחלה שירשורים שיש לי פול מה להגיד עליהם, אבל אני בתקופת מבחנים כזו שאין לי זמן להתעמק בדברים האלו כרגע אבל דע שהשירשור הזה טוגלן!