שרשור דיסקים...

itoosh2

New member
שרשור דיסקים...

בעקבות פתיחת "האוזן השלישית" ברעננה יצא לי להתחדש ב3 דיסקים חדשים... רציתי לדעת גם במה אתם התחדשתם לאחרונה (וכמובן גם להשוויץ במה שאני התחדשתי בו) אז יאללה... שרשרו, אני בטוח שבפורום מוזיקאים מאגר הדיסקים מתחדש לפחות פעם בחודש... הדיסקים החדשים שלי: חברים שרים קורין אלאל norah jones - come away with me Aimee Mann - Bachelor no. 2

מרי לי

New member
להתחדש לא, אבל גיליתי דיסק שהיה אצלי

קניתי אותו ולא שמעתי המון זמן כי לא היה לי זמן, ואז פתאום שמעתי אותו לפני שבוע שוב(אחרי שמיעה ראשונית לפני כחצי שנה) AEROSMITH - HONKIN' ON BOBO אלבום בלוזים ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מדהים ומומלץ לכולם../images/Emo70.gif

itoosh2

New member
מגניב ביותר...

בכלל, אירוסמית' זה חבורה של אנשים כישרוניים...

מרי לי

New member
בדיוק../images/Emo70.gif הרי למה קניתי את הדיסק../images/Emo35.gif

כי אני קונה כל מה שהם מוציאים בלי לשמוע אפילו קודם ואפילו האלבום הזה שבהתחלה משומה לא התחברתי אליו כ"כ, פתאום גיליתי אותו שוב והייתי בשוק../images/Emo99.gif

Dont Panic

New member
התחדשתי אתמול:

התחדשתי אתמול ב: שירי חג ומועד ונופל - מאיר אריאל צליל מכוון - צליל מכוון 1900? - פורטיסחרוף הפורטיסחרוף הוא השלמת חורים בדיסקוגרפיה מאיר אריאל הוא אהבה חדשה אצלי, וזה לדעתי הדיסק הכי טוב שלו וצליל מכוון זה פשוט דיסק חובה בכל בית

mamalala

New member
את מרעננה?

גמאני... ואיפה נפתח האוזן השלישית ברעננה?

itoosh2

New member
אני בן...

וכן, אני מרעננה... נכון איפה שהיה פעם הסניף הענקי של הבלוקבאסטר? היום זה סניף של האוזן השלישית...

למעלה