כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
(עד שיפתח שרשור #3 לפחות)
(עד שיפתח שרשור #3 לפחות)
זה רעיון באמת, אני אשקול אולי לשנות בהמשך, כרגע נראה לי שיהיה נחמד לקצת תחושת המשכיות לשמור על השם.הצעתי לקרוא לזה "קצרצרים". זה יותר ממצה את הרעיון הזה.... דיוני סדרות לא יכול להיות כאשר כל סדרה מקבלת אשכול משלה.
התחלתי את נזירה לוחמת (warrior nun). הבנתי שאין לי טעם להמשיך לראות סופרסטור כי היא לא משתפרת וחיפשתי תוכן התמכרותי אחר, וזו היתה ההמלצה של נטפליקס.
בקצרה - די גרוע. הרגעים הראשונים נראו מבטיחים אבל ההבטחה לא נשמרה.
בפירוט:
אווה, צעירה יתומה ונכה חוזרת לחיים באמצעות כלי קסום שמוטבע בגוף שלה. היא קיבלה לא רק חיים אלא גם יכולת תנועה, ולאט לאט מגלה שהכלי הקסום הזה קשור לאחוות נזירות לוחמות סודית שנאבקות בשדים. אותו כלי מסתורי מתגלה כהילה של מלאך, שמועבר בירושה ממנהיגה אחת לאחרת, ומספק לנושאת אותו כוחות על שונים. במקרה של אווה, היא היתה שם במקרה, כשנושאת ההילה הקודמת נרצחה ונאצו לחפש מקום להחביא את ההילה. למרות המקריות הזאת, ככל הנראה ההילה בחרה אותה ולכן אווה תצטרך להתמודד עם זה.
הבעיה? היא מגלה את החיים בפעם הראשונה ומעדיפה ליהנות מהם ולא לסכן את עצמה בקרבות מפחידים.
לכן היא בורחת מהמנזר שבו חיות ומתאמנות הנזירות הלוחמות האחרות ופוגשת בארבעה צעירים נהנתנים שפורצים לבתים של עשירים וגרים שם בזמן שהבעלים מחוץ למדינה. היא מתאהבת באחד מהבחורים (שהוא בכלל לא איי איי, אם תשאלו אותי) כי הוא "מציל אותה" ומנסה להתיידד עם השלושה האחרים אבל הם די סנובים.
בינתיים בתוך אחוות הנזירות יש עניינים כי אחת הבנות חושבת שהיא זו שצריכה לשאת את ההילה, בגלל המורשת המשפחתית שלה. שאר הבנות חושדות באווה ובמחוייבות שלה (שכבר הבנו שהיא לא קיימת..) חוץ מאחות אחת ומהאב, הכומר האחראי עליהן. להם יש אמונה! דבר חשוב בחיים.
הרעים האפשריים בסיפור הזה הם המדענים (!), ובעיקר מדענית אחת שמבקשת להוכיח את השקר של הבטחות של הכנסייה לגן עדן וגיהנום באמצעות מכשיר שיציג את העולם הבא. לצורך זה היא משיגה מגן מיוחד שעשוי ממתכת אורגנית קסומה, למרות שהמגן הזה שייך לכנסייה.
נציג הותיקן באזור מסרב לקבל את ההוכחות שלה ומצליח לגנוב באמצעות הנזירות הלוחמות את המגן כדי למנוע מהמדענית להמשיך במחקר שלה.
נראה שגם נציג הותיקן אינו איש ישר ויש לו מניעים נסתרים והוא מנסה להשתלט על האחוות במקום הכומר האחראי.
מזל שלכומר שלנו ולאותה נזירה לוחמת אחת יש חוש צדק מפותח ועוד יותר מזה יש להם כאמור אמונה. דבר חשוב בחיים.
ההתרשמות שלי:
המשחק ממש גרוע. של כולם בלי יוצא מן הכלל.
פיתוח הדמויות די מחורבן וההתנהגות שלהן קצת מופרכת.
אחד מסיפורי הצד הוא של אווה והנזירה טיפלה בו כשהיא היתה נכה, ואותה נזירה מתבררת כרוצחת של ילדים שהיו בהשגחתה. ועל זה נאמר - נו באמת! אין כאן שום הגיון, גם אם אווה היתה ילדה קשה. בתור נזירה מאמינה היא לא יכולה באמת להצדיק את כל הרציחות שלה ולכן כל קו העלילה הזה פשוט גרוע ובעיקר מיותר.
הדרך של אווה לגלות את החיים ואת האהבה מתוארת בצורה חפיפניקית וזה מוזר כי הפרקים ארוכים ואיטיים להחריד, למעט סצינות הלחימה.
יש יותר מידי קווי עלילה מקבילים וחבל שהם לא מכירים את הפתגם "תפסת מרובה לא תפסת".
אני רוצה להאמין שהמדענים לא יהיו באמת הרעים בסיפור, אבל בינתיים כשזה המדע נגד הדת, זה קצת מוגזם. בעיקר כשהסדרה מלאה בשיט תיאולוגי נוצרי (וסליחה על הניסוח). מעניין איך סדרה כזאת היתה מתקבלת אם הדת המרכזית בסיפור היתה יהדות או אפילו, השם ישמור, איסלאם.
התחלתי את נזירה לוחמת (warrior nun). הבנתי שאין לי טעם להמשיך לראות סופרסטור כי היא לא משתפרת וחיפשתי תוכן התמכרותי אחר, וזו היתה ההמלצה של נטפליקס.
בקצרה - די גרוע. הרגעים הראשונים נראו מבטיחים אבל ההבטחה לא נשמרה.
בפירוט:
אווה, צעירה יתומה ונכה חוזרת לחיים באמצעות כלי קסום שמוטבע בגוף שלה. היא קיבלה לא רק חיים אלא גם יכולת תנועה, ולאט לאט מגלה שהכלי הקסום הזה קשור לאחוות נזירות לוחמות סודית שנאבקות בשדים. אותו כלי מסתורי מתגלה כהילה של מלאך, שמועבר בירושה ממנהיגה אחת לאחרת, ומספק לנושאת אותו כוחות על שונים. במקרה של אווה, היא היתה שם במקרה, כשנושאת ההילה הקודמת נרצחה ונאצו לחפש מקום להחביא את ההילה. למרות המקריות הזאת, ככל הנראה ההילה בחרה אותה ולכן אווה תצטרך להתמודד עם זה.
הבעיה? היא מגלה את החיים בפעם הראשונה ומעדיפה ליהנות מהם ולא לסכן את עצמה בקרבות מפחידים.
לכן היא בורחת מהמנזר שבו חיות ומתאמנות הנזירות הלוחמות האחרות ופוגשת בארבעה צעירים נהנתנים שפורצים לבתים של עשירים וגרים שם בזמן שהבעלים מחוץ למדינה. היא מתאהבת באחד מהבחורים (שהוא בכלל לא איי איי, אם תשאלו אותי) כי הוא "מציל אותה" ומנסה להתיידד עם השלושה האחרים אבל הם די סנובים.
בינתיים בתוך אחוות הנזירות יש עניינים כי אחת הבנות חושבת שהיא זו שצריכה לשאת את ההילה, בגלל המורשת המשפחתית שלה. שאר הבנות חושדות באווה ובמחוייבות שלה (שכבר הבנו שהיא לא קיימת..) חוץ מאחות אחת ומהאב, הכומר האחראי עליהן. להם יש אמונה! דבר חשוב בחיים.
הרעים האפשריים בסיפור הזה הם המדענים (!), ובעיקר מדענית אחת שמבקשת להוכיח את השקר של הבטחות של הכנסייה לגן עדן וגיהנום באמצעות מכשיר שיציג את העולם הבא. לצורך זה היא משיגה מגן מיוחד שעשוי ממתכת אורגנית קסומה, למרות שהמגן הזה שייך לכנסייה.
נציג הותיקן באזור מסרב לקבל את ההוכחות שלה ומצליח לגנוב באמצעות הנזירות הלוחמות את המגן כדי למנוע מהמדענית להמשיך במחקר שלה.
נראה שגם נציג הותיקן אינו איש ישר ויש לו מניעים נסתרים והוא מנסה להשתלט על האחוות במקום הכומר האחראי.
מזל שלכומר שלנו ולאותה נזירה לוחמת אחת יש חוש צדק מפותח ועוד יותר מזה יש להם כאמור אמונה. דבר חשוב בחיים.
ההתרשמות שלי:
המשחק ממש גרוע. של כולם בלי יוצא מן הכלל.
פיתוח הדמויות די מחורבן וההתנהגות שלהן קצת מופרכת.
אחד מסיפורי הצד הוא של אווה והנזירה טיפלה בו כשהיא היתה נכה, ואותה נזירה מתבררת כרוצחת של ילדים שהיו בהשגחתה. ועל זה נאמר - נו באמת! אין כאן שום הגיון, גם אם אווה היתה ילדה קשה. בתור נזירה מאמינה היא לא יכולה באמת להצדיק את כל הרציחות שלה ולכן כל קו העלילה הזה פשוט גרוע ובעיקר מיותר.
הדרך של אווה לגלות את החיים ואת האהבה מתוארת בצורה חפיפניקית וזה מוזר כי הפרקים ארוכים ואיטיים להחריד, למעט סצינות הלחימה.
יש יותר מידי קווי עלילה מקבילים וחבל שהם לא מכירים את הפתגם "תפסת מרובה לא תפסת".
אני רוצה להאמין שהמדענים לא יהיו באמת הרעים בסיפור, אבל בינתיים כשזה המדע נגד הדת, זה קצת מוגזם. בעיקר כשהסדרה מלאה בשיט תיאולוגי נוצרי (וסליחה על הניסוח). מעניין איך סדרה כזאת היתה מתקבלת אם הדת המרכזית בסיפור היתה יהדות או אפילו, השם ישמור, איסלאם.
אה בעצם נראה לי שכן ולא העריכה מספיקמילי, תזכירי לי, האם צפית בג'סיקה ג'ונס?
אם לא, אני ממליצה לך עליה מאוד.
נכון...אה בעצם נראה לי שכן ולא העריכה מספיק![]()
מדויק! בעיקר הפרס על הליהוק והקלישאתיות המעייפתמסכימה איתך, היא הייתה בינונית ברגעים הטובים שלה והיו כמה סצנות אקשן טובות אבל פה זה דיי נגמר. אני לא יודעת מאיפה הם הצליחו למצוא כזה קאסט מחורבן, אבל מגיע להם איזה שהוא פרס על ליהוק. ואני חושבת שחוץ מהמדענית השאר היו זוועתיים ברמה שכבר המון זמן לא ראיתי.
הנזירה הזאת שרוצחת ילדים הייתה הזויה וקשה לי להאמין שהכנסייה פשוט הייתה זורקת מישהי כמו אווה לרחוב. אני בטוחה שבמציאות דואגים לאנשים כאלו למוסדות סיעודיים שמיועדים למבוגרים או משהו כזה.
הקטעים שאווה מנסה להשלים את מה שהיא פספסה היו קלישאתיים בטירוף ולא מעניינים בכלל.
האווירה הקודרת זה בדיוק אחד הדברים שגרמו לי לאהוב אותה (ודיוויד טננט כמובן... והעובדה שזו גיבורת על שלובשת ג'ינס וג'קט, ולא מגפיים של זונה צרפתיה + תחתונים ומחוך של סאדו-מאזו כבגד עליון, והכוחות הספציפיים שלה... ושלו... אבל גם האווירה הקודרת. בקיצור אני כבר חשבתי שיש לנו טעם מספיק דומה בשביל להמליץ לך על דברים כי גם אני בררנית, אבל קשה איתךנכון, אבל כל האווירה היתה קודרת הרבה יותר מידי..
וזה גם ממש לא נכון שאף אחד שם לא מחייךנכון...זה פשוט היה רציני מידי. מסדרת קומיקס אני מצפה לקצת יותר קלילות. שמישהו יחייך שם לעזאזל! זה היה יותר מידי דכאוני בשבילי
המשך נזירה לוחמת עד סוף העונה
5 הפרקים האחרונים היו קצת, אבל ממש קצת, יותר טובים, כי לפחות סיימנו את סאגת החיפוש העצמי הסתמי של אווה ועל הדרך נפתרנו מדמויות מיותרות. למרות שהיה כדאי לוותר על תהליך הבריחה / חיפוש עצמי הנדוש, זה היה יכול להיות עשוי טוב יותר אם זה היה פחות קלישאתי כמו שעדיאמרה. מצד שני, הקונפליקט נסגר ממש מהר ואווה החליטה לחזור למסדר החרב בלי יותר מידי פקפוקים עצמיים, ככה שגם זה בוצע בצורה חפיפניקית.
המשחק לא השתפר, וגם לא הדיאלוגים ש, באמת, חלקם כמעט הובילו אותי לשבור את הטלוויזיה (למשל - ציטוט לא מדויק, משהו כמו, הנאצים ממש sucks)
העלילה היא בלאגן אחד גדול וממשיכים לירות ליותר מידי כיוונים. אני די בהלם שהסדרה קיבלה פידבקים חיוביים.
הטוויסטים בסוף היו מעייפים כי אני שונאת שעושים את זה. אם יש יותר מידי טוויסטים, סימן שאין תוכן או עלילה טובים שיחזיקו מים ולכן התסריטאים בורחים לכל מיני פינות שאמורות להפתיע.
אבא וינסנט... מדהים אותי בסדרות מרובות טוויסטים, שהדמויות עצמן הן שחקניות טובות כל כך עד שמצליחות להסתיר מהסביבה את הסוד הגדול שלהן. במקרה הזה וינסנט הוצג כקדוש מעונה ואפילו נפתח בפני מארי על העבר שלו, רק כדי שנגלה שהוא בעצם הרשע הגדול. ובמקביל כל הסיפור עם הקרדינל מה שמו... בסוף הוא מתברר כשה תמים, אבל אם הוא כזה תמים, אז למה הוא טרח להחזיר למסדר את האחיות שנפסלו ממנו? אין כאן שום הגיון פנימי.
האחות שאנון שנרצחה, כפי שמסתבר על ידי וינסנט - גם זו שטות. גילית את השקר ואת המקור שלו, ואת באמת לא משתפת אף אחד?! רק על זה מגיע לך למות.
השאירו סוף פתוח אבל קשה לי להאמין שאני אחזור אליה, כי זה פשוט לא מספיק מעניין ועשוי בצורה גרועה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.