שרשור גמלאים

ShLuMp

New member
שרשור גמלאים

ראיתי שיש פה גל של אנשים שחוזרים לסוע אז מעניין אותי כמה אנשים מעל גיל 20 יש כאן שנוסעים... תנו קצת פרטים לדוגמא אני בן 21 אחרי צבא. התחלתי לסוע בגיל 15 עד בערך הצבא, הייתי ברמה סבירה מינוס אבל נסעתי יחסית הרבה. הפסקתי בצבא (אולי הייתי נוסע פעם בחודשיים שלושה) ובחופשת שחרור קניתי סקט חדש והתחלתי לסוע יותר. היום אני נוסע אולי פעם בשבוע במקרה הטוב, אני על הפנים ברמה אבל נהנה לסוע ולראות אנשים שוחטים. נוסע בגלית או סאקר. יאללה בוא נשמע.

CKYbeer7

New member
19. עדיין לא גמלאי ביכלל

בצבא. לפעמים נוסע במשך שבוע כל יום ולפעמים רק כמה פעמים בחודש. סקייטבורד היה בישביל החברה ועכשיו זה בישביל הנשמה.

Mr MAG

New member
תכלס

אני בן 20, בצבא עוד להמון זמן, נסעתי בכיתה ח' וט' אז בי' כבר הפסקתי פחות או יותר בהדרגה תמיד הייתי גרוע לאללה החלטתי לחזור כי יש פארקים וזה תקופה שמגניב להיות בה סקייטר ולא כמו מתי שאני נסעתי, שאף אחד לא הכיר בזה כספורט וחשבו שזה עוד משהו שמסוממים ונדליסטים עושים. עדיין גרוע

Mr MAG

New member
בואנה שווה לחזור לסוע !

יצאתי לאותו פארק 3 פעמים לשעה-שעתיים בכל פעם ואני כבר מתקרב לרמה שפעם הייתי בה.... רק לא שולט כ"כ טוב על האולי שלי בנסיעה... כבר יש קצת גריינדים והאולי נהיה יותר גבוה וזה... אפילו יצא לי אתמול לפגוש סקייטר "מהדור החדש"

b0redavid

New member
27 אוטוטו 28

התחלתי בתחילת שנות התשעים ואז הרולר הגיי הגיע ונעלמו אנשים, לא היה עם מי לנסוע. אז התבאסתי להחליק לבד ופרשתי, אבל ככה בשנת 2001/02 קניתי קומפלט משומש ממוטי שטרנפלד (האיש עם הסטייל) ולמדתי על גולדה והכרתי אנשים. כה, וגם אני עדיין גרוע. נוחת פליפ פעם בשנה ככה. אבל חפשו אותי ברחובות טס! (תחזירו את הסקייט לרחוב!!!)

Muznach

New member
19 נוסע כבר יותר מידי זמן

בערך איזה 4-5 שנים נראה לי .... עכשיו מכרתי קרש לאיזה אחד מרץ 05 כסאמק מריח את הסוף ואני טוחן כמו זונה קטנה. אף פעם לא הפסקתי לסוע רק עכשיו אני נוסע פחות, תלוי ביציאות כל הזין בסטילים עמוק בתחת אח"י חץ נשק יום הדין!

Justniv

New member
בן 20 מהקריות נסעתי לפני 3 וחצי שנים

ועכשיו אחרי שראיתי את גלית אני שוקל לחזור ליסוע....בגלל כאבים בגב...נראה מחר אני אצא לסיבוב...

sk8webmaster

New member
skateboarding is not a matter of age

it is a matter of state of mind and soul I just turned 31 a couple of months ago, and i wish i can sk8 forever! I sk8 whenever i can, no doubts, only fun! all the best to all of you, from Phoenix Arizona. see you in galit soon...

master pedo

New member
כן כןןןןןןןןןןןן

אני בן 20 עוד מעט 21 סעמק.. נוסע 4 שנים, גיליתי את הדבר הנפלא הזה מהעץ עם הגלגלים רק בגיל 16.. חבל שלא התחלתי לפני כשאני חושב על זה ומה שכן, חוצ מפציעות וחוסר ציוד קל, לא בפסקתי אף פעם, כי פשוט אי אפשר להפסיק לא משנה מי ולמה אף אחד לא יכול להפסיק לגמרי תמיד רוצים לנסות עוד פליפ ולמחות עוד איזה גריינד..

master pedo

New member
כן כן :(

חבל הייתי יכול להיות שקלר אם היו נותנים לי סקט במקום מוצץ..

c k y

New member
אומנם אני לא בן 20 עדין אבל

וואלה אני כן נחשב גימלאי של הפורום אני בן 16 כתה י' התחלתי לנסוע בכתה ו' פרשתי בין תחילת ח' ככה ועכשיו חזרתייי עכשיו אני עושהכ דברים שפעם רק חלמתי לעשות כל כך כייף לחזור

doh doh

New member
אני בן 23...נוסע כמעט 10 שנים..

ולא הפסקתי אף פעם הצבא קצת השאיר אותי במקום מבחינת השתפרות וזה ובעצם בחורפים כשהייתי בצבא לא הייתי נוסע הרבה אבל זה היה רק בימים קשים... אבל חוץ מזה לא ירדתי מהסקייט!!!! פשש אוטוטו 10 שנים יעני קולטים? וואאאאאאאאאאאא =] חח יאללה בעי

למעלה