שרשור גמילה חדש

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif זקוקה לעזרתכן ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

יש לנו הרגל מגונה אחד איום ונורא!!!! ואני רוצה לגמול את עמית ממנו. עמית שלי לא חזק בשינה לא בלילה ולא ביום וכך תמיד היה. עד לפני מס' חודשים שנת הצהריים ארכה בין 20-40 דקות ולא שניה אחת יותר. כשעמית קם משנת הצהריים הוא מקבל בקבוק תה/מיץ (ארוחת ארבע) לפני כמה חודשים כמה פעמים אחרי ששתה בסלון את התה הוא נרדם חזרה, כשהוא קם הוא רוצה לשתות (ואין מצב למים)... אקצר סיפור ארוך, מאז הוא ישן גם שלוש שעות שנת צהריים אבל כל פרק זמן קם ודורש בקבוק שתיה. מה שיוצא שהוא שותה 4-5 בקבוקים במהלך השנ"צ.... אניו יודעת.... אני יודעת.....
לא הייתי צריכה לתת לזה לקרות, אבל פתאום שינה של כמה שעות=חלום. היום החלטתי לגמול. יש לכן עצות? איך אדע מתי הוא קם סופית וכן לתת לו לשתות בלי שזה יהיה שהנה הוא צרח צרח ואני בסוף נשברתי? תכף הוא ירדם ועוד חצי שעה תתחיל החגיגה..... תודה

גם אצלנו מקרה דומה

הבת שלי (שנה ועשרה) נרדמת במהלך היום רק עם בקבוק תה. היא נרדמת בערך לשעתיים רצופות, אבל אם היא קמה באמצע היא תחזור לישון רק עם בקבוק, וכך גם בלילה (היא קמה בין פעם לשלוש פעמים בלילה ושותה, אבל לא בקבוקק מלא). אני לא נותנת אבל שום סוג של מיץ אלא רק תה של תינוקות (זה שבא בגרגרים). אני דווקא שמחה שהיא שותה הרבה, במיוחד לקראת הקיץ. בכל מקרה, את יכולה לנסות כל פעם להפחית את הכמות של הנוזל בבקבוק. כל יום, או כל כמה ימים, 10 או 20 מ"ל פחות, וככה לאט לאט הוא יירדם עם פחות שתייה. לדעתי יש מצב שהוא צמא, אבל ייתכן שהוא משתמש בבקבוק כמין מוצץ. בכל מקרה, אני למדתי להשלים עם זה. במקרה שלכם, שינה של 20 עד 40 דק' במשך היום, זה נראה לי ממש מעט מידי, ככה שאם עליתם על שיטה להאריך את השינה, אז אולי כדאי להסתכל על זה בתור יתרון, ולא בעיה. אני הייתי מחכה כמה שבועות או חודשים, שהשינה שלו תתייצב על 3 שעות, ואז מנסה להפחית כמויות שתייה. נראה לי יותר חשוב שיישן.

leelach

New member
סליחה אבל גם בתה של התינוקות יש סוכר../images/Emo23.gif

אל תעשו את הטעות שאנחנו עשינו עם הדול שלי, ההנקה בלילה והשתיה הממותקת הרסה לו את השיניים הקדמיות. תודה לאל הצלחנו לתפוס את זה יחסית בזמן.

../images/Emo45.gif בתה של תינוקות יש מלא סוכר

אם כבר תה אז עדיף להכין תה רגיל או חליטה בלי או עם מעט סוכר .

ביבה77

New member
חמתי עושה לתינוקת שלי חליטת לואיזה/נענע

בלי סוכר והיא שותה...זה גם מרגיע וגם טוב לעיקול.

תאירעות

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק שאנחנו עברנו את השלב של "הלפני שהיה נזק" כי אצלנו כבר היה נזק!!! בגיל שנתיים עקרו לבן שלי את ה-4 שיניים הקדמיות עליוניות(עששת בקבוק) וככה הוא היה בלי שיניים עד גיל 8בערך(!!!!!!!!!!!) בנות,רק מים!!!!! גם אם הילד בוכה,גם אם זה יעלה לכן בכמה לילות בלי שינה,רק מים!!

אני דווקא מאוד רוצה להפסיק, כי

כמו שלילך כתבה זה הורס את השיניים. זה הרגל איום ונורא.... את אותה בעיה יש לי בבוקר, הוא רגיל בחמש לקבל בקבוק, ואז לישון עד שש. הבוקר קם בארבע וחצי וצרח רצוף עד שש..... הצעתי ים, זה רק הרגיז אותו יותר.... לא חזר לישון אפילו דקה. רק אחרי שקם ובא לסלון בסביבות שש וקצת, נתתי לו לשתות תה... זה מתיש. ומסכנון קטן הוא לא מבין למה אנחנו "מתעללים" בו...

למה , למה מתעללים ??

תקבלי החלטה ותעמדי מאחוריה . בלילה לא נותנים חלב , לא נותנים תה מתוק. נותנים *רק* מים. בסופו של תהליך הוא יבין שהוא מקבל רק מים ואחרי כמה ימים קשים הוא בכלל ישכח שאי פעם היה משהו אחר. רק להתמיד ולא להתייאש. בבוקר כמובן שנותנים מה שהוא אוהב ומצחצחים שיניים.

mAmA MiSiSiPi

New member
מה אם הדרגתיות

פשוט לדלל את המשקה כל פעם פחות חלב / סוכר יותר מים פעם לאט לאט יותר מים עד שזה יהפוך לרק מים.

לימיצ

New member
ליבי נגמלה שבוע שעבר מחיתול בלילות.

זה קרה לבד. מעצמה. בלי עזרה שלנו . קמה כבר חודשים ובודקת את החיתול ומצהירה לי שהיא לא עשתה כלום, ולמרות שכן היה פיפי תמיד עודדתי ואמרתי שמחר אולי לא יהיה. בשבוע שעבר התעוררנו בבוקר לחיתול נקי אחד ועוד אחד אחריו ועוד אחד... ואז היה פנצ'ר, אז אמרתי לליבי שכשיעברו 7 ימים שכל בוקר החיתול יהיה יבש נפסיק לשים אותו. עברו 7 ימים כאלה שלשום. היא גמולה רשמית
. איזה יופי!!! אני זוכרת שכשנגמלה מהחיתול במשך היום הייתי כולי פליאה איך הגוף מתוכנת לעשות את הפעולה הזאת בזמן המתאים לו. עכשיו זה עוד יותר מופלא בעיני כי זה זמן שהתודעה כאילו לא שולטת בכלל על כלום... בקיצור, שמחה וששון. במיוחד שמתן התחיל לפזול לכיוון השירותים בחודש האחרון.

הנסיכה שלי לא מבקשת אבל כשיש לה ולוקחים אותה

לשירותים עושה שלום!!! הנסיכה שלי בת שנתיים ולצי. התחלנו גמילה לפני פסח . לא ממש הלך. הרגשתי שזה מלחיץ והזרתי לסרוגין חיתון תחתול ותחתון. ביומיים הארונים יש לי הרגשה שהיא משתדלת להתאפק. עד שיוצא לה במכנסיים. אז אמרתי לה שצריך להגיד לי לפני שזה יוצא. אבל כלום. איך מביאים אותה למצב שהיא מבקשת בעצמה????? אתמול היא התאפקה בגינה ושאלתי אמרה שאין לה. ואיך שנכנסה הביתה עשתה במכנסיים.

למעלה