תגידי לי בפרטי מי את
® ®•lior•® New member 24/3/05 #14 מישהו יכול לעזור לי?! אהלן. מישהו יכול להסביר לי איך משחקים,במשחק הזה? ולא קיבלתי שום ניק,אני רוצה להירשם. יום טוב.
מישהו יכול לעזור לי?! אהלן. מישהו יכול להסביר לי איך משחקים,במשחק הזה? ולא קיבלתי שום ניק,אני רוצה להירשם. יום טוב.
ח חייכנית מקסימה New member 24/3/05 #15 מאוחר מדי כדי להירשם ../images/Emo4.gif הייתה הרשמה מאוד אורכה, מאוחר מדי עכשיו, המשחק התחיל. תחכה לסיבוב הבא, אם יהיה.
מאוחר מדי כדי להירשם ../images/Emo4.gif הייתה הרשמה מאוד אורכה, מאוחר מדי עכשיו, המשחק התחיל. תחכה לסיבוב הבא, אם יהיה.
א א ד 1 1 נ ת New member 25/3/05 #27 ../images/Emo13.gif גם לי יש גמדה שמנה!!!!! (לי, מותר לי להגיד "שמנה"... נכון?) תודה, תודה, תודה!
1 1dana1 הגמד של New member 25/3/05 #29 טוב אז אני הגמדה של דנה!!! הניק קצת היתחרפן בגלל האנגלית והמספרים אבל לא נורא מזהים... דנה תצפי להפתעות!
טוב אז אני הגמדה של דנה!!! הניק קצת היתחרפן בגלל האנגלית והמספרים אבל לא נורא מזהים... דנה תצפי להפתעות!
ה הגמדה של ילדת סקעת New member 26/3/05 #30 לנוי שיהיה לך בוקר טוב ויום מקסים(קצת באיחור אבל לא נורא )
ה הגמדה של ילדת סקעת New member 26/3/05 #31 הרחקתי עד לקומונה של מיכאלה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif והבאתי לך תמונה אם תוכלי לכתוב לי מה את אוהבת לעשות וסתם כל מיני שטויות עלייך אני ישמח
הרחקתי עד לקומונה של מיכאלה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif והבאתי לך תמונה אם תוכלי לכתוב לי מה את אוהבת לעשות וסתם כל מיני שטויות עלייך אני ישמח