ועם קארי (שנראית פה מוזר)
S star_female New member 13/6/03 #1 שרשור גאטומון כי ליסטה ביקשה ^^ לא יודעת כמה תמונות אני אמצא, אבל אני אשתדל לשים הרבה ^^ *הולכת לחפש תמונות* גיג'ינקה ^_^ (היא דומה פה לקן באופן מפחיד ^^; )
שרשור גאטומון כי ליסטה ביקשה ^^ לא יודעת כמה תמונות אני אמצא, אבל אני אשתדל לשים הרבה ^^ *הולכת לחפש תמונות* גיג'ינקה ^_^ (היא דומה פה לקן באופן מפחיד ^^; )
S star_female New member 13/6/03 #2 חמודה ^^ היא הדיג'ימון האהוב עלי ^.^ אז, אמ, לשים תמונות רק שלה או גם של ההתפתחויות שלה?
S star_female New member 13/6/03 #4 עם הוקמון וסילפימון זה בסדר לשים תמונות עם עוד דיג'ימונים (ודיג'יגורלים אם אני אמצא)?
S star_female New member 13/6/03 #8 עוד גיג'ינקה ^^ האמת שאין הרבה מה לצייר דיג'ימונים רגילים.. גיג'ינקות יותר מעניינים.. או שאולי זה רק אני...
עוד גיג'ינקה ^^ האמת שאין הרבה מה לצייר דיג'ימונים רגילים.. גיג'ינקות יותר מעניינים.. או שאולי זה רק אני...
D Digi Lista New member 13/6/03 #13 אהבתי את התמונות../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif ואת מה שכתבת שזה בשבילי...למעשה זה בשביל יאנה אבל גם אני שמרתי ונהניתי...טוב,אני אתרום כמה משלי הן פחות נדירות והרבה פחות יפות אבל...
אהבתי את התמונות../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif ואת מה שכתבת שזה בשבילי...למעשה זה בשביל יאנה אבל גם אני שמרתי ונהניתי...טוב,אני אתרום כמה משלי הן פחות נדירות והרבה פחות יפות אבל...