שרשור בשביל בן

metallicamir

New member
שרשור בשביל בן

אני מבקש שכל אחד יכתוב משהו קטן בשביל בן כי אנחנו אוהבים אותו ומקווים שהוא ירגיש טוב אני יתחיל בן אחי אני מאד מצתער ואם אתה רוצה אני כאן בדיוק כמו ביום שלישי ורק תתקשר אני יבוא. תרגיש טוב

Hadardasit69

New member
../images/Emo16.gif

בן לא מכירה אותך כל כך אבל... דבר ראשון..משתתפת בצערך... דבר שני.. החיים ממשיכים.. קבל חיוך ממני..... :) רק בשבילך....
וחיבוק אממ וזהו תהיה חזק..! הדר.

KluncK

New member
בנג'ו

בנג'ו אני רוצה שתדע שאני ובכלל כולנו אוהבים אותך ואם קשה לך, רע לך, כואב לך אז רק תגיד ואני יטוס אליך ואני איתך כל הזמן אז אם אתה צריך משהו רק תגיד לי. אלון

b a m margera

New member
../images/Emo16.gif גם אני אחי

אני גם לא מכיר אותך כל כך אבל אני משתתף בצערך אחי......

BiAAcH

New member
בן אחי...

שמעתי את זה רק לפני שעה כשחזרתי מת"א, ניסיתי להתקשר, ואף אחד לא עונה, אז בקיצר, אני משתתף בצערך, ותרגיש טוב ורק שתדע, שהמפגש מחר מוקדש לך!!! אז נקווה שיהיה בסדר, והייתי אומר קח את זה בקלות, אבל זה לא כל כך קל...

s n r

New member
אני יודע שאתה לא ממש תקשיב אבל....

אני מאחל לך שתיהיה חזק..... ושתמשיך לחייך אני בטוח שבן דוד שלך היה רוצה שתחייך..... תרגיש חזק ואני ממש ממש מצטער.....

bobby6killer

New member
חברה תודה רבה אני אוהב אותכם

מחר ההלויה והייתי אצלם בבית כל היום ולא יכלתי להפסיק לבכות. החדר שלו מסודר ואמא שלו ממש שבורה...הוא כנראה רצה רק לראות נוף והוא נפל...אני ממש בשוק... תודה רבה חברה ואמיר תודה מביוחד על השרשור אני אוהב אותכם...

Jackass Girl

New member
בן..

אני משתתפת בצערך... אין לי מושג מה אומרים שכאלה מצבים..אני לא כ"כ טובה בדברים האלה אבל תחשוב שהוא עבר למקום טוב יותר..תחשוב שעכשיו טוב לו...הוא בגן-עדן.. תהיה חזק!

VVEE MAN

New member
אחי אני אוהב אותך

והיה הרבה יותר כיף במפגש עם היית בא, מיצטער על מה שקרה

AdShEaTaKoRe

New member
יווווווו בנג'ייייייייי...

אחי אני הכי מצטער בעולם... וואי, כרגע קמתי וגילו לי שזה בן דוד שלך ז"ל - אחי אני משתתף בצערך (כולנו) ורק שתדע שלא משנה מה ולא משנה מתי יש לך את התמיכה שלי במאת האחוזים ואני בטוח שלא רק את התמיכה שלי.... אנחנו אוהבים אותך אחי - תהיה חזק!!!

MiNUsH

New member
בן...

עכשיו חזרתי ממתא"ן ושמעתי... אני כל כך כל כך מצטערת... ואתה יודע שאני אוהבת אותך הכייי הרבה בעולםםםם הכיייי ומה שאתה צריך רק תגיד לי (אני 2 דקות ממך...) ואני אוהבת אותךךך ותהיה חזקקק ותרגיש טוב....

bobby6killer

New member
טוב חברה לא להיות עצובים

הוא לא היה רוצה להכניס פורום כזה לדיכאון אז בשביל להוציא אותכם מזה בואו אני יספר לכפ משהו מצחיק שהיה לי היום. בסוף ההלוויה הלכנו לראות תקבר עוד פעם ואז כזה כל המשפחה לקחה כדורי הרגעה אז צחקו על כל מיני שטויות(כמו על האיש שנקבר קודם לידו [היה על הקבר שלו רק 2 זרים] וכולם אמרו:הוא לא היה מקובל לא אהבו אותו) אז סבא שלי מסתובב ופתאום תוקע כזאתי נפיחה בכינו מצחוק ממש והוא מסתובב כיאילו לא קרה כלום וכולם נקרעים מצחחוק לא יכולים לנשום לא יכולים להסתיר היה מצחיק שחבל על הזמן... טוב חברה אני מקווה שנהניתם במפגש !!! יאא ג'אקאס לנצח ואם הולכים מחר לשר הטבעות אז אני בא...

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחח

ענקקקקקקקקקקק.... כמה שאפשר להיות ענק בהלווייה.... אה ועוד נצל"ש... אנשים זה רשמי - אני ואיילין חברים!!!!!!! :)))))))))))))))))))) מיום חמישי שעבר....

למעלה