שרשור בצפר\סופחופש

kombinaizer

New member
שרשור בצפר\סופחופש ../images/Emo7.gif ../images/Emo201.gif

מה המצב? יומיים אחרונים לחופש אוף.... אממממ....
נרענן תאויירה עם בוחן פתע קצר, נכשלים הולכים לכלא
1. מתגעגע לבצפר?
2. לאיזה כיתה את\ה עולה?
3. איך הכיתה?
4. מקצוע אהוב?
5. מורה אהובה?
6. איך היה החופש?
7. תכנונים לשנה הבאה:
8.הופעות קרובות:
9. 3 דברים שעשיתם בחופש:
-
-
-
10. ילדים טובים או רעים?
ופרוייקט קטן שאני מתכנן עם חבר שלי כרגע, בשביל שהוא יצא לפועל אבקש ממכם לרשום את דגם הפלאפון שלכם והחברה

השרשור של הבצפר לא רלבנטי

אבל.. הדגם של הפלאפון שלי זה NOKIA6111 :) מקווה שעזרתי ~לין~

שלי..

1. מתגעגע לבצפר? ממש לא 2. לאיזה כיתה את\ה עולה? י' 3. איך הכיתה? אני עוד לא יודעת מי איתי בכיתה 4. מקצוע אהוב? תקשורת 5. מורה אהובה? אף אחת 6. איך היה החופש? סבבה 7. תכנונים לשנה הבאה: אמממ קודם שתגיע חח 8.הופעות קרובות: אין תיכנונים 9. 3 דברים שעשיתם בחופש: - אילת - הופעות של כלא ותאקט - שפייים 10. ילדים טובים או רעים? חחחחח אתה כבר יודע :p

chen010189

New member
היום היה הרבה כלא 6 בתל אביב

כשנכנסתי לתחנה מרכזית, היה שיר שלא זיהיתי אבל כן זיהיתי את הקול של איתמר, זה היה משהו עם ישראל, השיר עם תאקט אולי? גם באופרה שמו שיר שלהם, כשיצאתי מההופעה של סינרגיה וגם באוטובוס חזרה זה היה טירוף, אבל אהבתי את זה
1. מתגעגע לבצפר? ככל שזה מתקרב יותר ואני חושבת על כל הלחץ שהולך ליפול עליי השנה אז לא 2. לאיזה כיתה את\ה עולה? י"ב 3. איך הכיתה? בסדר 4. מקצוע אהוב? תקשורת 5. מורה אהובה? המורה לתקשורת, המורה לאנגלית והמדריכה לתיאטרון 6. איך היה החופש? בסדר, בלי המלחמה יכל להיות יותר מזה 7. תכנונים לשנה הבאה: מסיבת סיום, הצגת תיאטרון כנראה, בגרויות וצבא 8.הופעות קרובות: כרגע ידוע לי על סינרגיה בזאפה וסינרגיה בחיפה, נראה מה הלאה 9. 3 דברים שעשיתם בחופש: נתעלם מהמלחמה... תל אביב, הופעות של כלא 6 וסינרגיה וכל מיני עניינים של הצבא 10. ילדים טובים או רעים? תלוי מתי

EvyatarG

New member
עונה

מה המצב? הכל טוב מה איתך? יומיים אחרונים לחופש אוף.... צודק :( אממממ.... כןן?? נרענן תאויירה עם בוחן פתע קצר, נכשלים הולכים לכלא 1. מתגעגע לבצפר? לא ממש 2. לאיזה כיתה את\ה עולה? י'5 אנחנו לא מפגרים, אנחנו מיוחדים 3. איך הכיתה? לא מפגרת, מיוחדת. 4. מקצוע אהוב? מחשבים/ספורט אלא מה... 5. מורה אהובה? מוטי.. מכיר? 6. איך היה החופש? עמוס וטוב :) 7. תכנונים לשנה הבאה: ללמוד 8.הופעות קרובות: אין 9. 3 דברים שעשיתם בחופש: נהנתי, נהנתי ונהנתי. - - - 10. ילדים טובים או רעים? ילדים טובים שעושים מעשים רעים :p ופרוייקט קטן שאני מתכנן עם חבר שלי כרגע, בשביל שהוא יצא לפועל אבקש ממכם לרשום את דגם הפלאפון שלכם והחברה SE W800 סלקום

לילולה

New member
הולההה

האמת שבאתי לענות רק על שאלה אחת כי אני פקצה שמתלהבת מהפלא "אוצי בוצי" החדש שלה.. --> E1000 הדור השלישי.. אורנג'.. האמת בתלאס הוא פלא לא משהו :/ הוא כבד וענק ומסובך לשימוש.. אבל דור שלישי מה לעשות... יאללה שיהיה לכולם אחלה שנה שבעולם שיעברו את הבגרויות בקלי קלות! תזכרו שהכל בקטנה ועם נכשלת זה לא סוף בעולם [יש עוד עשרות מפגרים כמוך!
] יאללה שבת שלוםםם לכם נשתמע

S h A y K i

New member
עונהעונהעונה =))

1. מתגעגע לבצפר? לללללללללללללאאאאאא!!! 2. לאיזה כיתה את\ה עולה? י' 3. איך הכיתה? הכי טובה שבעולםםםםםםם
4. מקצוע אהוב? אין. סתם אנגלית חח 5. מורה אהובה? אאאאאייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןן =| 6. איך היה החופש? ממממממממממעעעעעעעעווווווווללללללללללללהההההההה!! [כן למרות המלחמה..@#$%^&*] 7. תכנונים לשנה הבאה: אמממממ...אממ..להצליח (?) 8.הופעות קרובות: היהודיםםם!!
9. 3 דברים שעשיתם בחופש: - ישנתי - הייתי באיזה 1000 מסיבות
- אממ..ישנתי כבר ציינתי?
10. ילדים טובים או רעים? שאלה טובה..לא יודעת =\ חחח.. הפלאפון שלי...אממ..זה הדגם הכי לא מוכר בארץ [אבל מכשיר בן בן בן בן זונה] אממ nec n411i של סלקום :]|כתר\

אני אני אני../images/Emo179.gif

1. מתגעגע לבצפר?לא ממש 2. לאיזה כיתה את\ה עולה? י' 3. איך הכיתה? חרא כיתה..אני עוברת=\ 4. מקצוע אהוב?אין 5. מורה אהובה?אין 6. איך היה החופש? סבבה אש מגיל 5
7. תכנונים לשנה הבאה:ללמוד והרבה.. 8.הופעות קרובות:לא יודעתת 9. 3 דברים שעשיתם בחופש: -ישנתי -הייתי באילת
-ישנתי
10. ילדים טובים או רעים?im bad and i like it
ופרוייקט קטן שאני מתכנן עם חבר שלי כרגע, בשביל שהוא יצא לפועל אבקש ממכם לרשום את דגם הפלאפון שלכם והחברה nokia 3100 באורנג'...

ortio

New member
מיינ:p

1. מתגעגע לבצפר? לאנשים וואלה אולי טיפה.. 2. לאיזה כיתה את\ה עולה? י''א 3. איך הכיתה? מלכה 4. מקצוע אהוב? "אהוב" אין 5. מורה אהובה? דורית המורה שלי למחשבים, אמא שניה 6. איך היה החופש? בנזונות 7. תכנונים לשנה הבאה: אוהו אוהו אוהוווווווו 8.הופעות קרובות: התקווה 6 בשוני, ווליום ת''א בחמישי 9. 3 דברים שעשיתם בחופש: - עיר הבירה - לונה פארק -ים - ת''א כמעט כל יום - מלא חברים

למעלה