שרשור ביצפר

nofnof12

New member
שרשור ביצפר../images/Emo70.gif

כמו כמעט תמיד... יום רגיל
נופר

היום שלי...

כמו בכל יום רביעי, גם היום התחלתי ללמוד ב-10... (שעתיים אנגלית ושעתיים ספרות) הגעתי להפסקה, אח"כ אני נכנסת לכיתה, ואני רואה שאין אף-אחד
הלכתי לבדוק בלוח-שינויים, פתאום אני רואה "המורה לאנגלית לא תלמד היום", וכולי עצבים
(וזה עוד שיעור של שעתיים!!!), אז הלכתי לשבת בדשא עם עוד כמה בנות שהגיעו לשיעור (שלא היה בסוף), ואח"כ היו שעתיים משעממות של ספרות...וזהו!

לא...אבל...

שכאת באה לשיעור בבוקר, מהבית, ואת מגלה שהתבטל השיעור...לא תתעצבני? אני בכל מקרה כן...סתם חיכיתי שעתיים לספרות...

אז ככה,

אם הייתי יודעת שלא יהיה שיעור, אז לא הייתי באה... אבל אתמול זה לא היה כתוב,
רשמו את זה רק היום בבוקר...

חניניתה

New member
היה לי יום ממש מעצבן!!!!!

כבר מאתמול יש לי חרא של מצב רוח.. לא משנה למה.. בעיות של מתבגרים..חח סתם עזבו כבר מתחילת השנה אנחנו לומדים בצרפתית עם מתבגרים אז כל מילה שאנחנו אומרים כבר מקשרים את זה למתבגרים.. זבו משפט בצחוק.. חחחח בנוסף למצב רוח החרא שלי היה ממש מעצבן בבית ספר. בילטלו לנו היסטוריה וספורט היום.. כולנו הינו מאושרים.. היסטוריה של לי בשיעור השלישי.. ושעתיים ראשונות יש לי צרפתית שזה נורא!! אני לא מצליחה להחזיק מעמד שעתיים אני מתחרפנת!! בשיעור הראשון המנהלת נכנסת ואומרת לנו שיש לנו שינוי במקום שיעור חופשי בשעה שלישית יש לנו עוד שיעור צרפתית.. אז המורה שלי לצרפתית שרצתה לעשות לנו בחן בשיעור השני היא אמרה יופי אז יהיה לי יותר זמן ללמד אותם ובשיעור השלישי אני יעשה להם את הבוחן!! זה ממש חוצפה!! אם במקום שיעור חופשי בהיסטוריה היה לנו שיעור היסטוריה עם מורה אחרת אז בסדר.. אבל שלוש שעות ברצף צרפתית!! ועוד בחן!!!! זה חוצפה!!!!ולא מספיק בשיעור החמישי מתי שיש ספורט גם שם אין לנו שיעור חופשי יש לנו ספורט עם מורה אחרת.. שלמדה אותי שנה שעברה לפני שנתים ואני לא בדיוק מתה עליה! בהמשך היום היה לי מתמטיקה, לשון וזהו.. בקיצור היה חרא של יום ועוד עם המצב רוח התרא שלי זה לא תרם למצב.. מחר יש לי מבחן בלשון וביום שישי אני צריכה להגיש עבודה בספרות אבל עדיין לא קראתי את הספר ויש לי לעשות עבודה ואני בבעיהה אני בחיים לא יספיק!!!

למעלה