** שרשור בוקר ☀️ היום ה33 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
הפרפרים שיש לי בבטן בשביל ג'קו😍
איזה בוקר מרגש עבורו❤
לראות אותו קם ככה ,בהפתעה עם השיר שלו
הפרגון של הדיירים.
המזל טוב של האח,
כמה זמן חיכה לאות חיים על המוזיקה שלו
כמה הוא בטח גאה בעצמו.

אני יודעת שעשו לפורמט הזה הרבה עוול,
אבל אני חייבת להגיד תודה לעוז שנתן לג'קו ולנו את הרגע הכל כך יפה הזה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל

"במהלך השנים אייזנברג עזב את הארץ לאמסטרדם וחזר, שחרר מספר שירים לרדיו שלא זכו להצלחה ונדמה היה שגורל הקריירה שלו נחרץ. אחרי הזכייה של זהבה בן בעונה הקודמת של "האח הגדול", זה היה הגיוני שזמר נוסף ייכנס לבית המפורסם במדינה כדי לעשות לעצמו קצת צדק, והעונה הזו קיבלה את אייזנברג בזרועות פתוחות. אפשר להגיד מההתחלה שבין אייזנברג וזהבה בן יש עולם ומלואו בתוך הבית וכל אחד מהם מתנהל אחרת, אבל דבר אחד משותף לשניהם – הצופים בתוכנית מגלים מחדש, ואולי בפעם הראשונה באמת, מי זה ג'קו אייזנברג, מה הוא מביא למשחק וכמה חוסר הגינות הוא עבר לפני 15 שנה."

אלזה4

Well-known member

"במהלך השנים אייזנברג עזב את הארץ לאמסטרדם וחזר, שחרר מספר שירים לרדיו שלא זכו להצלחה ונדמה היה שגורל הקריירה שלו נחרץ. אחרי הזכייה של זהבה בן בעונה הקודמת של "האח הגדול", זה היה הגיוני שזמר נוסף ייכנס לבית המפורסם במדינה כדי לעשות לעצמו קצת צדק, והעונה הזו קיבלה את אייזנברג בזרועות פתוחות. אפשר להגיד מההתחלה שבין אייזנברג וזהבה בן יש עולם ומלואו בתוך הבית וכל אחד מהם מתנהל אחרת, אבל דבר אחד משותף לשניהם – הצופים בתוכנית מגלים מחדש, ואולי בפעם הראשונה באמת, מי זה ג'קו אייזנברג, מה הוא מביא למשחק וכמה חוסר הגינות הוא עבר לפני 15 שנה."
"מדובר בשירים שצריך להקשיב להם כמה פעמים כדי להבין אותם עד הסוף, דבר שקצת מתנגש עם המיידיות של השירים שיוצאים בתקופה הזו לרדיו, אבל זה לא אומר שאין מקום לשירים שצריך להתרגל אליהם, לעבוד קצת בשביל לתפוס אותם."....(בול!. אצלי הפעם לא הייתי צריכה להתרגל)

ק ו ל י ת

Well-known member

בנותיי אוהבות אותו. אני לא התחברתי. מאחלת לו המון בהצלחה כשיצא מהבית

שרון רוז

Well-known member
ג'קו חייב לקדם את השירים שלו באמצעות וידאו קליפ !

שירים עם וידאו נפוצים הרבה יותר לדעתי (חוץ מעומר אדם שהוא מקרה מיוחד).

אני מדמיינת את הסרטונים לשירים שלו לבד וקולות - והם יכולים להיות מושלמים 🤩
להפיק קליפים זה הרבה כסף אם חברת תקליטים לא עומדת מאחורייך, אני משערת שזה עניין של תקציב.מקווה שהכל ישתנה לטובתו אחרי האח,איזה כישרון גדול הוא,כל כך מגיע לו

Rave n

Well-known member
ג'קו חייב לקדם את השירים שלו באמצעות וידאו קליפ !

שירים עם וידאו נפוצים הרבה יותר לדעתי (חוץ מעומר אדם שהוא מקרה מיוחד).

אני מדמיינת את הסרטונים לשירים שלו לבד וקולות - והם יכולים להיות מושלמים 🤩
ביקש מטיטי שתשתתף בקליפ ותעשה לו הנחת חברים

עדגיל

Well-known member
מכירים את השיר יעקב, של ללדין? אז. תראו איזה בית יש שם.. צירוף מקרים:
יעקב נרדם על החולות הנודדים אל השמיים
בין עננים שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו:
"יעקב תקום, זה לא מאוחר, אתה לא לבד בעולם"
אבל יעקב ישן. ישן וחולם, על סולמות אל השמיים

ziniozi

Well-known member
מכירים את השיר יעקב, של ללדין? אז. תראו איזה בית יש שם.. צירוף מקרים: