בוקר טוב
לצערי, במיוחד העונה, הוא מספק להם תוצאותחרא על עוז
שיפטרו אותו אמן
כבר כמה פרקים שהוא מקדם אותה. שבוע שעבר הוא רשם שהצופים בחרו בתרצה אבל מי שמענינת זו שני"האח הגדול": שני רואה את האמת - חבל ששאר הבית מעדיף למצמץ | דור סגל אלבוקרק
אני לא מבין איך שני מצליחה לשמור על קור רוח מול החוסר אמינות של מאי והאדישות של מוגרבי. בבית הזה, היא היחידה שלא מפחדת מהצל של עצמה - והיחידה שראויה לגמר
![]()
מדהים איך אחרי כל האובססיות והדיבור הבוטה שלה על יובל ובכלל"האח הגדול": שני רואה את האמת - חבל ששאר הבית מעדיף למצמץ | דור סגל אלבוקרק
אני לא מבין איך שני מצליחה לשמור על קור רוח מול החוסר אמינות של מאי והאדישות של מוגרבי. בבית הזה, היא היחידה שלא מפחדת מהצל של עצמה - והיחידה שראויה לגמר
![]()
שני היחידה שרואה את האמת אבל הבעיה שהיא לא רואה אותה על עצמה, רק על אחרים"האח הגדול": שני רואה את האמת - חבל ששאר הבית מעדיף למצמץ | דור סגל אלבוקרק
![]()
היא בפרנויהשני היחידה שרואה את האמת אבל הבעיה שהיא לא רואה אותה על עצמה, רק על אחרים
זה רק אם עוז מנטרל את כפתור הסייב כי לא רואה שום מצב שיובל לא לא לוחץ לה.עוז יגרום לכך ששני תודח בשלישי בהדחה אמיתית ואולי אז הדיירים יימצאו ריבים משלהם ולא יתנהלו על מי מנוחות.
שירד האפסרייטינג
אח 18.7%
זמר 18.2%
הבעיה שלשלב הזה הרייטינג טוב מאוד. התוכנית היחידה שמביאה רייטינג מעל 10 אחוז (כולל החדשות).שירד האפס
זה התחיל ממה שירדן עשתה לה בכניסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.