בוקר טוב
כן, זה עדיין תקף - בלי גיפים תמונות ושירים.
תודה
כן, זה עדיין תקף - בלי גיפים תמונות ושירים.
תודה
תמונות זזות מהאח הגדול - זה מכביד על השרשורים.בוקר טוב לכולם. מה זה גיפים שאסור?
בוקר טוב לאנה שיצאה , והראתה שלא צריכים להיות צ'אחלה צועקת אפשר לדבר בנימוס
לצערי לא עקבתי און ליין . אבל היא לא הייתה שתלטניתתמונות זזות מהאח הגדול - זה מכביד על השרשורים.
אולי לא ראית לייב וראית רק את הפרקים
בלייב אנה צעקה המון במיוחד בשבועיים האחרונים - וההתנהלות שלה לא הייתה חברית מהמון בחינות.
למיטב זכרוני, היו שטענו שהיא צועקת.בוקר טוב לכולם. מה זה גיפים שאסור?
לא ידעתי שאתה מחובבי אנה.בוקר טוב לכולם. מה זה גיפים שאסור?
כן. היא כל כך יפה . וואו. מזכירה לי כמה בחורות יפות קיצונית שראיתי. אחת כתבתי עליה שיר ורציתי להעביר לחיים צינוביץ השרוף שילחיןלא ידעתי שאתה מחובבי אנה.
הצבעת לה לפחות ???
התבאסה יותר שלא הייתה מועמדת מול תרצהחזרתי להקשיב לקריאות של הקהל בזמן ההדחה,
ההלם של שלקה היה מהעובדה שצעקו לתרצה ולא לה.
היא מקנאה בתרצה בהרבה רבדים: הקשר עם איסקוב, המראה החיצוני, אהדת הקהל ותמיכת צבא האמת - האיום על הנצחון.
ממש ככה. גם הקשר של תרצה עם שון, מעורר בשלקה קנאה. לא משנה שבינתיים תרצה לא מראה משהו רומנטי כלפי שון, ועדיין שלקה מלאת קנאה על כך ששון מראה עניין בתרצה (הצהיר על כך כבר בת"ז שלו). עוצמת הכעס הכבוש (על גבול שנאה לפעמים, או על גבול הטרדה כשחסמה לה את הפה בויכוח קודם) של שלקה בתרצה - מעורר בי הרבה אי נוחותחזרתי להקשיב לקריאות של הקהל בזמן ההדחה,
היא מקנאה בתרצה בהרבה רבדים: הקשר עם איסקוב, המראה החיצוני, אהדת הקהל ותמיכת צבא האמת - האיום על הנצחון.
אני לא בטוחה שצעקות הקהל הן אוטנטיות.חזרתי להקשיב לקריאות של הקהל בזמן ההדחה,
נכון, שכחתי. תודה.תראי בערוץ גורו
בלי פרסומות בכלל ואפשר להעביר הרבה אחורה
תקראי לזה הגורו לזכר הגר ולא תשכחי שובנכון, שכחתי. תודה.
הזכרתי לך, שיש לי בת בשם הגר. נולדה ביוני 1972תקראי לזה הגורו לזכר הגר ולא תשכחי שוב
לי?הזכרתי לך, שיש לי בת בשם הגר. נולדה ביוני 1972
יה איך ידעת שזה הנייק ניים שלי ?תקראי לזה הגורו לזכר הגר ולא תשכחי שוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.