** שרשור בוקר - היום ה59 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב. לא מצליח למצוא את ההתייחסות שלכם ליחס לתרצה

כי ההפניה לא מגיעה ישירות. מקווה שיפתח נושא מיוחד לזה

חבל עליה.

DRORIKO82

Well-known member
לפי בטטת כורסא מוגרבי בסכנת הדחה, למרות שאם זה ישאר ככה עד יום שבת התומכים של איסקוב יצביעו בנוסף לאיסקוב גם למוגרבי

איבונה3

Well-known member
לפי בטטת כורסא מוגרבי בסכנת הדחה, למרות שאם זה ישאר ככה עד יום שבת התומכים של איסקוב יצביעו בנוסף לאיסקוב גם למוגרבי
הלוואי 🙏ומוגרבי יודח ואז אולי יפול האסימון לאיסקוב ויבין שהוא לא הראיס של הבית

יונתנסקי

Well-known member
למה שירשור הלילה היה כל כך קצר ופתחו שירשור בוקר ?

הבלגן הוא רק בראש שלי או גם אצלכם ?

אל ג'ולאני, אור הלר, שָני, מוגרבי, אלאיה, ניר דבורי...
Morag or Morgue
בעיני ציר מורג עולה לנו בחיי חיילים |לב-ש|
ממש כאילו הכניסו את הכל למעבד מזון......

ואני אצביע לאנה, כי אני אוהבת את השֵם שלה,
והיא לא גרועה ממועמדים אחרים להדחה.

sashalola

Well-known member
למה שירשור הלילה היה כל כך קצר ופתחו שירשור בוקר ?

הבלגן הוא רק בראש שלי או גם אצלכם ?

אל ג'ולאני, אור הלר, שָני, מוגרבי, אלאיה, ניר דבורי...
Morag or Morgue
בעיני ציר מורג עולה לנו בחיי חיילים |לב-ש|
ממש כאילו הכניסו את הכל למעבד מזון......

ואני אצביע לאנה, כי אני אוהבת את השֵם שלה,
והיא לא גרועה ממועמדים אחרים להדחה.
אני שמתי לב שאנה הכי פרובוקטיבית ופתיינית מכל הבנות שם, הרבה מעבר לחוטיני האדום של מאי,
אתמול ב20:00 בערך, נתקלתי בקטע שאיסקוב יושב בחדר ארונות ואנה כאילו מחפשת משהו במדפים,
חולצת בטן, מכנס נמוך במותן והתחתונים הכתומים מבצבצים,
היא מתמתחת, עם הגב אליו, משחקת בשיער, מתכופפת למדף תחתון, עוברת לארון אחר,
מתכופפת עם ישבן בולט, וכך במשך דקות ארוכות, נראה מופע לגמרי חושני מלווה במשחק עם השיער,
אחר כך נזרקה על הבטן מול נתנאל ופילבלה בעיניה מבטים חושניים,
היא הכי משתמשת בשפת הגוף שלה שמשדר פיתוי

ziniozi

Well-known member
אני שמתי לב שאנה הכי פרובוקטיבית ופתיינית מכל הבנות שם, הרבה מעבר לחוטיני האדום של מאי,
אתמול ב20:00 בערך, נתקלתי בקטע שאיסקוב יושב בחדר ארונות ואנה כאילו מחפשת משהו במדפים,
מתכופפת עם ישבן בולט, וכך במשך דקות ארוכות, נראה מופע לגמרי חושני מלווה במשחק עם השיער,
לגבי פרובוקטיביות - שני הכי פרובוקטיבית שם בלבוש
כי יש את הפקטור של הגיל.
מאי ואנה, אפילו תרצה בחורות סביב גיל 20, מהן זה צפוי.
מבת 35 + 2 ילדים פחות מצופה להסתובב בחזיה 60 יום, בחצאיות מיקרו ולקבל פינוק ידני מתחת לשמיכות.

יונתנסקי

Well-known member
כי יש את הפקטור של הגיל.
מבת 35 + 2 ילדים פחות מצופה להסתובב בחזיה 60 יום, בחצאיות מיקרו ולקבל פינוק ידני מתחת לשמיכות.
לדעתי, כל מה שמופיע ברשתות החברתיות הוא צפוי.
לא משנה הגיל.
(לי אישית משנה מבנה הגוף).
אם למישהי יש גוף מעולה - שתציג, אפילו אם היא בת 50.

אני כותבת כאילו אני "ליברלית" והאמת, שאני מאוד שמרנית....

sashalola

Well-known member
כי יש את הפקטור של הגיל.
זה לא הלבוש,
זה שפת הגוף,
אנה התפתלה בחושניות מול איסקוב, התכופפה הבליטה ישבן, ירדה לעמידה שפופה, ושיחקה בשיער,
דקות ארוכות היה המופע חיטוט במדפי הארן, כשבסופו של דבר לא הוציאה ולא סידרה והיה ברור שכל התנועות היו רק מופע מול עיני איסקוב.
נ. ב. אין לי כמובן כל בעיה עם זה. לא עם פייתינות לא עם חוטיני ולא עם נגיעות ורמזים.
פשוט מתחילת העונה הזרקור על הטוסיק של מאי
כשהמקצוענית האמיתית בתחום היא אנה.

הלוואי ואראה את הקטע. היא הכי יפה שם בפער. . שלא יעצרו רוצה על יופי מוגזם

ליבילילי

Active member
כל כך נכון. היא כל היום רודפת אחרי איסקוב . הוא קולט אותה וכל כך רגיש אליה ונותן לה תשומת לב. היא פתטית ומאי צודקת שאי אפשר לסמוך עליה בשום אופן כאישה לאישה. מקווה שתודח הגיע זמנה

zoecho

Well-known member
אתן לך לייק על התיאור הנפלא. באמת נהדר.

DRORIKO82

Well-known member
אגב קבלו עוד דוגמא ללמה איסקוב הוא כן מנהיג. חן ושון רבים על סידורי הצלחות, איסקוב ישר מגיע ולוקח את הצד של שון. אם הוא היה לוקח את הצד של חן הוא היה גורם לשון להתמרמר על זה שיש מעמדות, ברגע שהוא לקח את הצד של שון הוא הרגיע גם את שון כי עושים מה שהוא ביקש וגם את חן שמבחינתו כל מה שאיסקוב אומר הוא קדוש.

שמים עין

Well-known member
אגב קבלו עוד דוגמא ללמה איסקוב הוא כן מנהיג. חן ושון רבים על סידורי הצלחות, איסקוב ישר מגיע ולוקח את הצד של שון. אם הוא היה לוקח את הצד של חן הוא היה גורם לשון להתמרמר על זה שיש מעמדות, ברגע שהוא לקח את הצד של שון הוא הרגיע גם את שון כי עושים מה שהוא ביקש וגם את חן שמבחינתו כל מה שאיסקוב אומר הוא קדוש.
איך דיון על סידורי צלחות מוכיח מנהיגות? :ROFLMAO:

DRORIKO82

Well-known member
איך דיון על סידורי צלחות מוכיח מנהיגות? :ROFLMAO:
שאיסקוב יודע גם להיות דומיננטי וגם לשמור על יחסים טובים עם כל הדיירים. כבר ראינו לא מעט דמויות באח הגדול שהדומיננטיות שלהם גרמה לחצי בית להתהפך עליהם, איסקוב בורח מהמוקשים האלה.

שמים עין

Well-known member
שאיסקוב יודע גם להיות דומיננטי וגם לשמור על יחסים טובים עם כל הדיירים. כבר ראינו לא מעט דמויות באח הגדול שהדומיננטיות שלהם גרמה לחצי בית להתהפך עליהם, איסקוב בורח מהמוקשים האלה.
הוא רחוק מלשמור על יחסים טובים עם כל הדיירים. במשפט הוא היחידי שלא כל הדיירים הותיקים עמדו מאחוריו וגיבו אותו. כל השאר גובו מקיר לקיר. אצלו היו חריגות ואפילו כשבאו להגו עליו נאמרו משפטים כמו ״יש דיירים שמפחדים ממנו״.

מצב
הנושא נעול.
למעלה