** שרשור בוקר - היום ה116 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

רות 1234

Well-known member
כבר כמה עונות של האח הגדול בקושי צפיתי, אם בכלל. הייתי בטוחה שכך יהיה גם בעונה הזו. אבל, תוכניות לחוד ומציאות לחוד: התאהבתי בתרצה היפה, המתוקה וטובת הלב ממש מהרגע ה 1. נכנסה לי ללב, ולא זזה מישם. מההתחלה ועד עכשיו אני בטוחה שהיא הזוכה של העונה. יש בה פגמים (בכולנו.....), הקשר הרעיל שלה עם איסקוב עלה לי בבריאות, ובכל זאת..... עם אהבה לא מתווכחים
1757661573351.png

נערך לאחרונה ב:
כבר כמה עונות של האח הכדול בקושי צפיתי, אם בכלל. הייתי בטוחה שכך יהיה גם בעונה הזו. אבל, תוכניות לחוד ומציאות לחוד: התאהבתי בתרצה היפה, המתוקה וטובת הלב ממש מהרגע ה 1. נכנסה לי ללב, ולא זזה מישם. מההתחלה ועד עכשיו אני בטוחה שהיא הזוכה של העונה. יש בה פגמים (בכולנו.....), הקשר הרעיל שלה עם איסקוב עלה לי בבריאות, ובכל זאת..... עם אהבה לא מתווכחים
צפה בקובץ המצורף 136970
איזה יפה היא. חבל שהיא לא מושלמת . כי היא מהטובות

Tallo_M

Well-known member
מסטורי של רועי רואים שהוא יתראיין היום באחת התוכניות של ערוץ 13
וגם אנה מסתבר כי רואים אותה ברקע שם גם
מעניין אם היא תתייחס לעניין הגניבות והביף עם מאי ואם כן אז אם רועי יגיב לה כי הוא חבר של מאי

בקשר לרועי אני בטוחה שהסיבה שהביאו אותו לאולפן זה כי הוא אמר בסטורי אתמול שמאור העיפה אותו מקבוצת המודחים, בטח רצו שידבר על זה שם

אופה קטנטנה

Well-known member
כפרה אינתי, קוקי.
שרק יהיה לך טוב, מצחיק,
וכייף.

ואמן ותסיימי כבר עם הטיפולים,
ותשובי לביתך בריאה ונקיה
מכל הזבאל הזה.
❤️

Lotarica

Well-known member
ארז כל הזמן מנמיך את תרצה....הוא הבין שהיא מתחרה איתו על המקום הראשון...הוא עושה הכל כדי שיחשבו שהיא טיפשה..לא מבינה...אומניקית....איזה בחור מכוער ודוחה אתה ארז איסקוב.
לא יעזור לך... תרצה המנצחת של העונה.

Lotarica

Well-known member
לא פלא ששני ברחה מיובל...היא היתה שם בתוך נבכי הדת וברחה...בחורה חכמה...חזרה בשאלה.....תסתכלו עליו עכשיו... בחור צעיר בשנת 2025 עדיין מאמין בחבר דמיוני שם למעלה...בלתי נתפס...בעיני...

Aye123

Well-known member
לא פלא ששני ברחה מיובל...היא היתה שם בתוך נבכי הדת וברחה...בחורה חכמה...חזרה בשאלה.....תסתכלו עליו עכשיו... בחור צעיר בשנת 2025 עדיין מאמין בחבר דמיוני שם למעלה...בלתי נתפס...בעיני...
איש איש באמונתו יחיה.
זה ששני חזרה בשאלה זה לא אומר שהיא לא מאמינה, היא מאוד מאוד מאמינה באלוהים.
אמונה זה לא רק לשמור שבת או להתלבש צנוע

Lotarica

Well-known member
מישהו מכם אולי זוכר אם היתה בין שני ויובל שיחה על דת?

מצב
הנושא נעול.
למעלה