** שרשור בוקר - היום ה115 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.
הפעם היחידה שפייבוריט שלי זכה היתה בעונה הראשונה של רשת, ישראל אוגלבו.
הייתי לבד בפורום שהוא היה הפייבוריט שלי( חוץ מעוד גולשת אחת ואולי עוד כמה, שפשוט לא כתבו). כתבו עליו דברים זועתיים, באמת.
זכיתי להגנה תמידית ממרי האהובה |חיבוק| :love: שלא חיבבה את ישראל, אבל זאת מרי.
העונה, אני היחידה בפורום שמחבבת את יובל.
נראה מה יהיה, אי אפשר לדעת. תחושה שלי, תרצה ואני סבבה עם זה.
תיעבתי אותו

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
הפעם היחידה שפייבוריט שלי זכה היתה בעונה הראשונה של רשת, ישראל אוגלבו.
הייתי לבד בפורום שהוא היה הפייבוריט שלי( חוץ מעוד גולשת אחת ואולי עוד כמה, שפשוט לא כתבו). כתבו עליו דברים זועתיים, באמת.
זכיתי להגנה תמידית ממרי האהובה |חיבוק| :love: שלא חיבבה את ישראל, אבל זאת מרי.
העונה, אני היחידה בפורום שמחבבת את יובל.
נראה מה יהיה, אי אפשר לדעת. תחושה שלי, תרצה ואני סבבה עם זה.
כפרעלייך צופי! אוהבתותך! :love:

A Rod23

Well-known member
שירז בראיון בוקר נראית וואו, אבל עדיין בטראומה מהלילה.
מדברת יפה ולא בולעת מילים ובוכה בלי הפסקה.
מדברת טיפה שונה בהקשר של חן...

KAPSULA1

Well-known member
מה אמרה על חן?
אמרה שנפגעה מההערה על מסיבת הטבע וזה כיבה אותה. בכללי היא היתה חנוקה ולא יכלה לדבר, שמחה שתוכל לשקם את היחסים עם אמא ואח שלה.
בעיקר בכתה והתרגשה. שמחה על האהבה וההדחות ששרדה.
הרגשה שחן והיא זה נגמר כבר אתמול, כנראה יצאה והבינה שהכל זה בועה או שהיא עדיין לא יכולה להכיל מה עבר עליה.
לא דיברה על אף אחד מהמשתתפים רק ששאלו לגביי יובל אמרה שהוא כמו אח.
מאמינה שתתאושש ותקלוט אז יותר מאוחר בראיונות היא כבר תהיה יותר ברורה ותוכל להגיב.

צופה15

Well-known member
היה קשר באמת של אחים עם יובל, הוא ראה אותה מההתחלה, כשאף אחד לא ראה והכיל אותה.
שעות של שיחות, הקשבה אמיתית ואמפתיה.

KAPSULA1

Well-known member
היה קשר באמת של אחים עם יובל, הוא ראה אותה מההתחלה, כשאף אחד לא ראה והכיל אותה.
שעות של שיחות, הקשבה אמיתית ואמפתיה.
באופן עקרוני את שירז עניין בעיקר להיות בגמר. זה מה שעמד מול עיניה, יוכי, איסקוב, יובל ואפילו חן כולם היו הדרך להגיע לזה.
לא בהכרח שהיא לא היתה היא אבל חלק גדול מזה היה המטרה העיקרית הגמר.
וזה מה שהרס לה את הגמר, אם פחות היתה מתמקדת על זה ויותר נהנית ופחות לחוצה היתה מגיעה.
בכל מקרה אני בטוחה שהיא תפרח בחוץ ותצליח, המון מחזרים יהיו לה והמון פידבקים טובים. מסתתרת בתוכה סטארית קטנה ואם תנקה את הרגישות ותהיה היא עם הצחוקים, האושר והשטויות החמודות מאמינה שהיא תפרוץ. והרגשה שהיא ומאי יהיו חברות בחוץ

A Rod23

Well-known member
היא תצליח בענק.
בהחלט היה ניכר שהגמר הוא הדבר שהכי חשוב לה.
לגבי חן מאוד הפתיעה התגובות שלה לגביו.
כאילו דיברו איתה והיא ראתה דברים שפחות אהבה.
בסוף היא תשבור לו את הלב ולא להפך כמו שכולם חשבו.

נערך לאחרונה ב:

KAPSULA1

Well-known member
היא תצליח בענק.
בהחלט היה ניקר שהגמר הוא הדבר שהכי חשוב לה.
לגבי חן מאוד הפתיעה התגובות שלה לגביו.
כאילו דיברו איתה והיא ראתה דברים שפחות אהבה.
בסוף היא תשבור לו את הלב ולא להפך כמו שכולם חשבו.
לא ישבר לו הלב, הוא הבין כבר שם שזה לא יקרה, בתוך התוכנית.
מעניין אם יהיו כנים ויצהירו מיד , ניכר שהיא לא שם ואולי לא היתה וזאת רק היתה אשליה ובועה ואולי זאת הכוונה תת מודע של האח שחדרה אליה.
מעניין אם בגמר יהיה מתח ודיסטנס כמו שהיה אצל אמילי ועידן או שהם יהיו בכיף ובטוב.
בהצלחה לשניהם, כתבתי שעד ימי ההולדת שלהם הם כבר לא יהיו.
בכל מקרה היא חייבת חהתאושש בכדי למנף את עצמה עכשיו ולא לשקוע בדברים הרעים והלא נעימים.

Tallo_M

Well-known member
אמרה שנפגעה מההערה על מסיבת הטבע וזה כיבה אותה. בכללי היא היתה חנוקה ולא יכלה לדבר, שמחה שתוכל לשקם את היחסים עם אמא ואח שלה.
הרגשה שחן והיא זה נגמר כבר אתמול, כנראה יצאה והבינה שהכל זה בועה או שהיא עדיין לא יכולה להכיל מה עבר עליה.
מאמינה שתתאושש ותקלוט אז יותר מאוחר בראיונות היא כבר תהיה יותר ברורה ותוכל להגיב.
מפתיע
כי אתמול הם כבר נפגשו

סטיריקון9

Well-known member
היא דיברה על מאי נשאלה שאלה האם זיהתה שמאי מפריעה לה בקשר היא ענתה שכן מאי מסוג הבחורות שם aיש להן קשר היא לא מרפה והוא שלה גם אם נפרדו. בקיצור הגדירה אותה כפוזסיב

צופה15

Well-known member
צריך להגיד את האמת העונה עם ישראל היתה מעפנה ולא זכתה לשום באזז. את הפריצה האמיתית שלו ישראל עשה בהישרדות לא באח. אגב אם את בעניין של ישראל היית צריכה לתמוך באיסקוב כי הוא וישראל מאד דומים בדפוס התנהגות.
אין שום קשר בין איסקוב לישראל.
ישראל נכנס לי ללב ממש ויש בו ככ הרבה עומק וייחודיות.
העונה אני הכי מחבבת את יובל.
ישראל מאד הצליח עד הישרדות.
וזאת היתה עונה מצליחה מבחינת רייטינג ובאז.

DRORIKO82

Well-known member
אין שום קשר בין איסקוב לישראל.
ישראל נכנס לי ללב ממש ויש בו ככ הרבה עומק וייחודיות.
העונה אני הכי מחבבת את יובל.
ישראל מאד הצליח עד הישרדות.
וזאת היתה עונה מצליחה מבחינת רייטינג ובאז.
הכרתי את ישראל רק בהישרדות. הוא הראה שם דפוסים שמאד מזכירים את איסקוב. כריזמטי, כוחני, נרקסיסט, ובדיוק כמו איסקוב גם הוא ידע לשחק שם עם הבנות. מאד אהבתי את ישראל שם, אמנם הוא לא היתה איזה גאון אסטרטגי אבל בכריזמה שלו הוא הצליח להתבלט מעל כל שאר הקאסט. ואנחנו מדברים על קאסט עם עידן חביב, ירדן ג׳רבי ואסי בוזגלו.

DRORIKO82

Well-known member
הקטע הזה שארז דוחף את יובל ועומד במרכז, קטע שבלי לשים לב מתמצת את ארז.
יש בו הרבה תכונות יפות, אבל הוא לא יתן לאף אחד ואפילו לא לשניה, לקחת לו את הפוקוס.
שתלטן וכוחני.
למיטב ידיעתי גם כל הזוכים תמיד היו בצד ולא באמצע

KAPSULA1

Well-known member
בשעה טובה ומוצלחת בר כהן בהריון. אחרי מסע טיפולים שעברו, ההפלה שעברה הם הולכים להיות משפחה גדולה יותר. כל הכבוד לאליאב על הקשר המיוחד עם ליאו ועל זה שהוא משמש לו כאב לכל דבר. בהצלחה וידיים מלאות 🙏🏻

DRORIKO82

Well-known member
בשעה טובה ומוצלחת בר כהן בהריון. אחרי מסע טיפולים שעברו, ההפלה שעברה הם הולכים להיות משפחה גדולה יותר. כל הכבוד לאליאב על הקשר המיוחד עם ליאו ועל זה שהוא משמש לו כאב לכל דבר. בהצלחה וידיים מלאות 🙏🏻
אליאב בחור ממש חביב. לא יודע למה הדיחו אותו על ההתחלה. לא ראיתי אז את העונה פשוט.

KAPSULA1

Well-known member
אליאב בחור ממש חביב. לא יודע למה הדיחו אותו על ההתחלה. לא ראיתי אז את העונה פשוט.
ערכו את זה כאילו הוא מתלבט בינה לבין טליה למרות שהיה ברור שהוא כולו בבר.
השפיעו עליו שם שהקשר עם בר מזיק לו.
צלחו ועברו את הכל.
גם במקרה של בר וגם במקרה של אמילי הן אלה שדחפו, יזמו והשיגו. מה שמראה שהאישה קובעת הכל ולא הגבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה