בוקר טוב
בנות ובופיבוקר אור. לאחר שקראתי את שרשור הלילה לבי עם חולי הסרטן . המחלה עצמה שנסבלת אבל הטיפולים וכל מה שמסביב הוא הגיהנום עלי אדמות. רוצה לחזק אתכן ולהבטיח שאפשר לצאת מזה.. הדרך קשה אבל בקצה ישנו אור. האובדן של חית מחמד תוך כדי גורמת לי לשברון לב . כל כך מבינה אתכן ומאחלת לכן בריאות שלמה ושתזכו לגמוע את החיים ולהנות . איתכן אני.
בהצלחה בערב, בריאות בערמות ואכן היה קשה מאוד. בין כל המציאות הכללית אצלנו שכחנו שגם יש את הפרט שכואב ומתמודד, את ההתמדדויות של כל אדם.בנות ובופי
גם אני הייתי כאן וקראתי.
חנקתם אותי מצער וכצב ברמה של התקף חרדה שהתקשתי לנשום אבל כל כך רציתי לחבק ולהכיל אסל לא יכולתי התרכזתי בלנשום ולקחת קלונקס ועד עכשיו אני ערה ובוכה על כל הצער והכאבים של כולנו.
וגם על שלי קשהקשה קשה מאוד לא יודעת איפה לשים את עצמי.
בא לי לצרוח אבל לא יוצא לי קול....
הולכת לישון מקווה שאצליח
יש לי פיזיותרפיה בערב...
הי מרגוליקו, לא יודעת אם התכוונת אלי, אבל אם כן, אני רק עברתי ניתוחון קטן שלא קשור לסרטן.בנות ובופי
גם אני הייתי כאן וקראתי.
חנקתם אותי מצער וכאב ברמה של התקף חרדה שהתקשתי לנשום אבל כל כך רציתי לחבק ולהכיל אבל לא יכולתי התרכזתי בלנשום ולקחת קלונקס ועד עכשיו אני ערה ובוכה על כל הצער והכאבים של כולנו.
וגם על שלי קשה קשה מאוד לא יודעת איפה לשים את עצמי.
הולכת לישון מקווה שאצליח
יש לי פיזיותרפיה בערב...
בהצלחה היום מרגו יקרהבנות ובופי
גם אני הייתי כאן וקראתי.
חנקתם אותי מצער וכאב ברמה של התקף חרדה שהתקשתי לנשום אבל כל כך רציתי לחבק ולהכיל אבל לא יכולתי התרכזתי בלנשום ולקחת קלונקס ועד עכשיו אני ערה ובוכה על כל הצער והכאבים של כולנו.
וגם על שלי קשה קשה מאוד לא יודעת איפה לשים את עצמי.
הולכת לישון מקווה שאצליח
יש לי פיזיותרפיה בערב...
בהצלחה היום מרגו יקרהאמן שכל הצער יעלם
שהדמעות יהיו רק מאושר
אין צורך להקטין.מרי תקטיני בבקשה .סליחה
מי שראה ביומיים האחרונים ארז החזיק את הלייב. כולם היו מתוחים, הוא עשה להם שאלונים על משימות העונה (בלי עקיצות), דיבר איתם על נושאים שונים ושטויות והיה הדבק בחבורה.הכי אשמח אם שון יזכה - לא יקרה
מבין שלושת הוותיקים שאני לא סובלת אף אחד מהם - הכי מגיע לאיסקוב - לא יקרה
עונה מאכזבת גמר מאכזב
איסקוב תקע את העונה, בלעדיו היו יכולות להתפתח כל כך הרבה מערכות יחסים שונות....הכי אשמח אם שון יזכה - לא יקרה
מבין שלושת הוותיקים שאני לא סובלת אף אחד מהם - הכי מגיע לאיסקוב - לא יקרה
עונה מאכזבת גמר מאכזב
הרגשה שלי, גם הפעם מתמודד שלך יזכה.הפעם היחידה שפייבוריט שלי זכה היתה בעונה הראשונה של רשת, ישראל אוגלבו.
הייתי לבד בפורום שהוא היה הפייבוריט שלי( חוץ מעוד גולשת אחת ואולי שעוד כמה, שפשוט לא כתבו). כתבו עליו דברים זועתיים, באמת.
זכיתי להגנה תמידית ממרי האהובה![]()
שלא חיבבה את ישראל, אבל זאת מרי.
העונה, אני היחידה בפורום שמחבבת את יובל.
נראה מה יהיה, אי אפשר לדעת. תחושה שלי, תרצה ואני סבבה עם זה.
לצערי ליובל שלך יש הרבה יותר סיכוייםלדעתי תרצה תזכה ואני באמת אשמח בשבילה.
הפעם היחידה שפייבוריט שלי זכה היתה בעונה הראשונה של רשת, ישראל אוגלבו.
הייתי לבד בפורום שהוא היה הפייבוריט שלי( חוץ מעוד גולשת אחת ואולי עוד כמה, שפשוט לא כתבו). כתבו עליו דברים זועתיים, באמת.
זכיתי להגנה תמידית ממרי האהובה![]()
שלא חיבבה את ישראל, אבל זאת מרי.
צריך להגיד את האמת העונה עם ישראל היתה מעפנה ולא זכתה לשום באזז. את הפריצה האמיתית שלו ישראל עשה בהישרדות לא באח. אגב אם את בעניין של ישראל היית צריכה לתמוך באיסקוב כי הוא וישראל מאד דומים בדפוס התנהגות.הפעם היחידה שפייבוריט שלי זכה היתה בעונה הראשונה של רשת, ישראל אוגלבו.
הייתי לבד בפורום שהוא היה הפייבוריט שלי( חוץ מעוד גולשת אחת ואולי עוד כמה, שפשוט לא כתבו). כתבו עליו דברים זועתיים, באמת.
זכיתי להגנה תמידית ממרי האהובה שלא חיבבה את ישראל, אבל זאת מרי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.