** שרשור בוקר - היום ה114 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

רות 1234

Well-known member

סטיריקון9

Well-known member
לא מאוהדותיה אבל איסקוב מתנהג כמו פסיכולוג שיש לו מונופול עליה על תבניות ההתנהגות וההבנה שלה, בידיו התשובות איך היא צריכה להתנהל לדבר והוא חוזר שוב ושוב על הפגמים שלה והשלכותיהם כלפי האחר. הוא שופט אותה בפני כל ונוטע רגשי אשמה אצלה. היא הפכה לפרוייקט שלו, לא אשלול שהוא מחבב אותה אבל לא חבר הוא משפיל אותה , מלגלג עליה ובונה את דמותו לגמר ולניצחון במודע או שלא אני חושבת שכן. זה נעשה באופן המכוער והמבזה ביותר שראינו זה מתגבר על מעשיו הטובים , למרות זאת מפיל אנשים בפח והם מטפחים אהבה כלפיו. אם הוא חושב שהוא מושלם בתדמית שיצר הוא רחוק מאוד מכך. גם לתירצה חלק בכך בבחירה כתבתי על זה הרבה, גם אםנוצר אצלה בילבול בתוך הבית בשל תחושותיה,גם אם ניתנו הוראות מהאח התוצאה לא נראית טוב.

נערך לאחרונה ב:

דפניה34

Well-known member
אני מאוהביה ומזדהה איתה לחלטין. באח הגדול אין חברים. יש יריבים למשחק. כל אמירה , כל פירגון כל עזרה מטרתה לשרת את הדייר , אין אמפטיה או חברות אמיתית.

נערך לאחרונה ב:

ק ו ל י ת

Well-known member
לא התאהבתי באף אחד מדיירי הבית.
למרות רצוני שדייר ותיק יזכה והיות והרשמים שנותרו לי מכל הותיקים שנשארו שהם לא מרשימים בזהירות כמובן...
אבחר בשון האיש הנחמד הטוב לב הלא פוגע השולט בפיו והחייל המסור.

דפניה34

Well-known member
ואגב ממש לא אהבתי שגם המנחים של האח , פונים לתירצה בסתלבט נוסח איסקוב ושואלים אותה, למה לים המלח קוראים ים המלח...! כל אחד הוא גאון מהבית שלו מול המקלדת ה chatgpt ושאר מקורות המידע.....

KAPSULA1

Well-known member
ואגב ממש לא אהבתי שגם המנחים של האח , פונים לתירצה בסתלבט נוסח איסקוב ושואלים אותה, למה לים המלח קוראים ים המלח...! כל אחד הוא גאון מהבית שלו מול המקלדת ה chatgpt ושאר מקורות המידע.....
חושבת שזה איזשהוא עקיצה לזה שהיא משתתפת איתם בשאלונים האלה.

KAPSULA1

Well-known member
בוקר טוב, בשעה טובה נכון לאתמול היה הרייטינג הכי נמוך בעונה. 14.4 , 4 ימים לגמר הכי לא מותח.
ככה זה שבונים פרק להרים ליובל ושירז, יובל שבלי שני היה יותר עציץ מכולם שם, שירז שעם כל האמפטיה דמות שלא החזיקה את העונה.
ובעיקר כתבתי בעבר שאם האח רצה גמר מותח היה חייב להחזיק את שני לגמר, יובל, שני, תרצה , איסקוב ומאי היתה צריכה להיות החמישית לגמר חזק ומותח.
מייחלת ששון יקח אבל אין יותר מדי מתח בגמר ששון, שירז ובעיקר יוכי נמצאים בו.
לפי העריכה שון יוצא היום. וידאו הריגה עם שאלת הקרינג של רועי אליו. שון מרכל? על מי ומה? שון ותרצה היחידים שלא מרכלים שם.
יובל עם שני לא הפסיק לרכל, איסקוב ריכל עם חבריו (למרות שאמר גם הכל בפנים), שירז ויוכי ריכלו גם ריכלו בהתחבאות אחרי פודקאסט כביכול.
אבל לא, בואו נציג את שון כרכלן, פחדן ונגרר. האיש שסיכן את חייו תקופה ארוכה, שלקח פסק זמן בכדי לשכוח, להנות, קצת לברוח ולחוות.
ועדיין, מקווה שעוז עושה לנו הפוך על הפוך ונזכה לראות בשבת את שון יוצא אחרון ומכבה את האורות, ואם לא הוא אז בלית ברירה את תרצה. לא נשארו ברירות אחרות ממי שנשאר.
ואם יוכי לא עפה היום בטיל אז מגיע לנו. יוכי חייבת ללכת, או איסקוב. גם ככה הגמר ידוע ויובל הזוכה.

Aye123

Well-known member
לאחר שההפקה הוציאה את שני-
אתמול היה הרייטינג הכי נמוך לעונה 14.4

🖕🏼🖕🏼🖕🏼
אמן ימשיך ככה גם היום.
ככה זה כשלא יודעים לעשות טלויזיה רועי עוז ודנה אדרי
ומוציאים את הדמויות שעשו את העונה במקום את העציצים

KAPSULA1

Well-known member
לאחר שההפקה הוציאה את שני-
אתמול היה הרייטינג הכי נמוך לעונה 14.4

🖕🏼🖕🏼🖕🏼
אמן ימשיך ככה גם היום.
ככה זה כשלא יודעים לעשות טלויזיה רועי עוז ודנה אדרי
ומוציאים את הדמויות שעשו את העונה במקום את העציצים
הם רצו סנסציה, רצו 3 חדשים בשישי . הוציאו אנשים כמו שני, כמו מוגרבי. שהיה עניין איתם.
מורידים לאנשים כמו שון, תורם בבית, עוזר, מכין ומבשל להם, חבר טוב, איש שיחה, גם כשהוא רב הוא יודע אחרי זה לנהל שיחה בוגרת ולהבהיר.
השאלה הכי רעה שיכלו לתת זה לרועי לשאול, מאיפה צץ כל הרוע שלו? זה שהיה מבודד בחדר כביסה וחייל מלא של שני. שון יצא על מי שרב איתו, לא חזקים ולא חלשים. מה יש לו לצאת על תרצה או על איסקוב שלא היה לו תאקל איתם. השאלה שלו והמילים שלו היו מתאימים ליובל בול, רק שליובל לא יתנו בהפקה להשאל כך. אבל גם לורן היתה חדה ומדוייקת איתו.
לא משנה מי ייצא היום, זה כבר מסתמן גמר חלש. אם עוז רוצה סנסציה ועניין בגמר שיתן לשון, אפילו לשירז כנגד כל הסיכויים עם אחוזים בסקרים הכי נמוכים.

Wor1_

Well-known member
הרייטינג מדשדש

הרייטינג האחרון הטוב היה:

20.4% בהדחה של מאי
19.5% בהדחה של שני

אופה קטנטנה

Well-known member
הרייטינג מדשדש כי אתמול היתה
תקיפה בקטאר והיא יוצאת דופן בכל אספקט
בהיסטוריה של המדינה,
צר לי לאכזב.

זה לא בגלל ההוא, או ההיא,
או ההם. זה בגלל שכולם
אצו רצו להתעדכן
ולהבין מהן והאם
יש השלכות
לתקיפה כזו.

שונית1234

Well-known member
בהיסטוריה של המדינה,
צר לי לאכזב.

או ההם. זה בגלל שכולם
אצו רצו להתעדכן
ולהבין מהן והאם
יש השלכות
לתקיפה כזו.
אני גם חושבת.
בנוסף, זה כבר הסוף עוד כמה ימים זה נגמר ולכן כבר אין עניין.

רימון2024

Well-known member

נכון, מותק.

בין תקיפה לקטאר לבין שני, או מי שזה לא יהיה,

נדמה לי שהבחירה ברורה לחלוטין.

את מי מעניינת שני, בהתפתחות כזו.​

הטיעון הזה לא רלוונטי, גם בזמן התקיפות באיראין עדיין היה ריטיינג גבוה

KAPSULA1

Well-known member
בהיסטוריה של המדינה,
צר לי לאכזב.

או ההם. זה בגלל שכולם
אצו רצו להתעדכן
ולהבין מהן והאם
יש השלכות
לתקיפה כזו.
אבל חתונמי שודרה במקביל לאח והשיגה 13.2
ברור שזה לא קשור ישירות להיא או הוא ספציפי. זה בגלל ירידת מתח אצל הצופה. ההימרחות של השבוע האחרון מיותרת. היה צריך כבר לערוך את הגמר.

אופה קטנטנה

Well-known member
נו,

איפה כאן הסתירה?
זה רייטינג זהה כמעט
לערוץ המתחרה.

שוב להשיב לשם ההשבה.

Aye123

Well-known member
בהיסטוריה של המדינה,