בוקר טוב
לא מאוהדותיה אבל איסקוב מתנהג כמו פסיכולוג שיש לו מונופול עליה על תבניות ההתנהגות וההבנה שלה, בידיו התשובות איך היא צריכה להתנהל לדבר והוא חוזר שוב ושוב על הפגמים שלה והשלכותיהם כלפי האחר. הוא שופט אותה בפני כל ונוטע רגשי אשמה אצלה. היא הפכה לפרוייקט שלו, לא אשלול שהוא מחבב אותה אבל לא חבר הוא משפיל אותה , מלגלג עליה ובונה את דמותו לגמר ולניצחון במודע או שלא אני חושבת שכן. זה נעשה באופן המכוער והמבזה ביותר שראינו זה מתגבר על מעשיו הטובים , למרות זאת מפיל אנשים בפח והם מטפחים אהבה כלפיו. אם הוא חושב שהוא מושלם בתדמית שיצר הוא רחוק מאוד מכך. גם לתירצה חלק בכך בבחירה כתבתי על זה הרבה, גם אםנוצר אצלה בילבול בתוך הבית בשל תחושותיה,גם אם ניתנו הוראות מהאח התוצאה לא נראית טוב.![]()
כולם שיחקו מלוכלך, רק תרצה כהן סירבה - וסיכנה את גמר "האח הגדול" | דור סגל אלבוקרק
גמר "האח הגדול" 2025 מתקרב: תרצה כהן שומרת על אותנטיות מול דייר עם קורבנות מתמסכנת ודייר אחר עם רעילות משתלטת, בעוד הפקת רשת 13 מחבקת את הנרטיב המסוכן שיכול להפוך את הזכייה לכתם עונתיwww.maariv.co.il
חושבת שזה איזשהוא עקיצה לזה שהיא משתתפת איתם בשאלונים האלה.ואגב ממש לא אהבתי שגם המנחים של האח , פונים לתירצה בסתלבט נוסח איסקוב ושואלים אותה, למה לים המלח קוראים ים המלח...! כל אחד הוא גאון מהבית שלו מול המקלדת ה chatgpt ושאר מקורות המידע.....
הם רצו סנסציה, רצו 3 חדשים בשישי . הוציאו אנשים כמו שני, כמו מוגרבי. שהיה עניין איתם.לאחר שההפקה הוציאה את שני-
אתמול היה הרייטינג הכי נמוך לעונה 14.4
אמן ימשיך ככה גם היום.
ככה זה כשלא יודעים לעשות טלויזיה רועי עוז ודנה אדרי
ומוציאים את הדמויות שעשו את העונה במקום את העציצים
אני גם חושבת.הרייטינג מדשדש כי אתמול היתה
תקיפה בקטאר והיא יוצאת דופן בכל אספקט
בהיסטוריה של המדינה,
צר לי לאכזב.
זה לא בגלל ההוא, או ההיא,
או ההם. זה בגלל שכולם
אצו רצו להתעדכן
ולהבין מהן והאם
יש השלכות
לתקיפה כזו.
הטיעון הזה לא רלוונטי, גם בזמן התקיפות באיראין עדיין היה ריטיינג גבוה
נכון, מותק.
בין תקיפה לקטאר לבין שני, או מי שזה לא יהיה,
נדמה לי שהבחירה ברורה לחלוטין.
את מי מעניינת שני, בהתפתחות כזו.
אבל חתונמי שודרה במקביל לאח והשיגה 13.2הרייטינג מדשדש כי אתמול היתה
בהיסטוריה של המדינה,
צר לי לאכזב.
או ההם. זה בגלל שכולם
אצו רצו להתעדכן
ולהבין מהן והאם
יש השלכות
לתקיפה כזו.
נשמע כמו אנשים שצפו בחדשות ומיד לאחר מכן היה האח הגדולהרייטינג מדשדש כי אתמול היתה
בהיסטוריה של המדינה,
צר לי לאכזב.
או ההם. זה בגלל שכולם
אצו רצו להתעדכן
ולהבין מהן והאם
יש השלכות
לתקיפה כזו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.